![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: zwracam się do wizażystek i nie tylko :)
witam
dzwoniłam do pana Darka telefon odebrał pan Piotr i powiedział,że nie ma teraz Vanisha (ma coś podobnego do vanisha),w sprawie Vanisha dzwonic do niego w sierpniu pod koniec miesiąca,bo może w sierpniu pojedzie do Londynu i wtedy kupi vanish. to tyle ,pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Paula
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
witam
telefon do rzekomo pana Piotra odebrał pan Darek ,z którym można tez załatwić sprawę Vanisha. co tego korektora podobnego nie wiem nic bo mnie osobiscie interesuje tylko Vanish,zawsze możesz zadzwonic i sie dowiedziec. pozdro paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Hejka! Nie jestem profesjonalistką i nie znam się na doborze fryzur, ale moim zdaniem chyba fajnie byś wyglądała w takiej grzyewczce na jeden bok. Jeśli lubisz mieć włosy związne w kucyk to mogłabyś z włosów stworzyc duże fale. Myślę, że by to fajnie wyglądało.
Ciągle mówisz o swoich cieniach pod oczami. Może troszkę widać je na zdjęciu, ale możesz sprobować innymi korektorami pod oczy nie tylko Vanishem skoro go tak trudno dostać. Ale za to możesz się poszczycić piekną cerą i makijażyk. Może zdradzisz sekety na taką ładną cerę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
lubie mieć włosy związane w kucyk ,ale lubię też nosić je rozpuszczone
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() napaliłam się na tego Vanisha ![]() Co do ładnej cery to na zdjęciu mam makijażyk ... chiba nie mam co narzekać na cere ![]() ![]() Co do grzyweczki na jeden bok , nie wiem czy chodzi nam o taką samą ,ale też o takiej myślałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ale myślę, że ci bedzie ładnie i tak i tak. A co do cieni to się nie martw nie którzy mają czasmi większe problemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
albo spróbuj kupić Vanisha na Targowisku może ktoś ma do sprzedania
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Twoja mama ma rację - masz buźkę najbardziej owalną z owalnych
![]() ![]() ![]() Rozumiem, ze włosów nie chcesz obcinać, tylko je wycieniować, zeby się ładnie układały? Proponuję taką fryzurę jak na zdjęciu 1, z cieniowaniem jak na zdjęciu 2. BEZ grzywki - masz piękne czoło i regularne rysy twarz, szkoda je chować pod grzywką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
BAN stały
|
ojj słoneczko , BabciuWeatherwax Twoja wypowiedź chiba mi się najbardziej podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.