27 letni chłop na kobiecym forum - czyli problemy samotnego - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-02, 14:05   #31
Rena
Zakorzenienie

Dot.: 27 letni chłop na kobiecym forum - czyli problemy samotnego

Cytat:
Napisane przez fipii Pokaż wiadomość
Są...a raczej były. Tak na szybko to chyba 2 albo 3 które pamiętam.
Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Pewnie są ale co w związku z tym? Przecież mu nie każesz brać wszystkiego co się nawinie
Tyle, ze skoro jest mozliwe, ze sie komus podobasz, tylko w tym caly jest ambaras aby dwoje chcialo naraz. Skoro spodobales sie dziewczynie, ktora akurat nie byla Ci bliska, to znaczy, ze jak najbardziej mozesz sie spodobac dziewczynie, ktora i dla Ciebie bedzie atrakcyjna.

Cytat:
Napisane przez magda88 Pokaż wiadomość
Może naprawdę przesadzasz...Mam kolegę, który mówi tak samo jak Ty, że jest gruby/brzydki etc i żadna go nie będzie chciała. Ok, ma brzuszek i nie jest super przystojny ale nie jest też tak, że nie zwróciłabym na niego uwagi. Np pierwszy mój chłopak w ogóle mi się nie podobał na początku, ale jak go bliżej poznałam to się po prostu zakochałam w tym jakim był człowiekiem.
To bardzo inwidualne, mi sie np zawsze bardziej podobali faceci, ktorzy sa troche wieksi (takze w szerz) podczas gdy ci o tzw budowie "chlopiecej" zupelnie mnie nigdy nie krecili. Faceta z brzuszkiem mozna pogonic na silownie i przekonac go do diety opartej na proteinach, a chudym to nie zawsze da sie cos zrobic.

Z takich obiektywnych rzeczy to na pewno kazda kobieta lubi jak facet chodzi czysty, odprasowany no i ma jakis styl ubierania - czyli nie jest wszystko z innej parafii (adidasy do spodni w kantke nigdy sie beda pasowac), fajnie tez zainwestowac we fryzjera (zwlaszcza ze ci mescy naprawde nie kasuja duzo) - ogolnie jak chcesz to mozna zalozyc watek na metamorfozach to my Ci mozemy co nieco doradzic, jak wkleisz fotke.

Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2011-11-02 o 14:08
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-03, 14:03   #32
fipii
Przyczajenie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30268592]Wez bo on jest z lubelskiego i mi tu nawet nic na naszym wątku nie powiedziałas mimo że wiesz że mi się chce całować a nie mam z kim [/QUOTE]

Od razu całować? Może najpierw byśmy porozmawiali ?

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Z takich obiektywnych rzeczy to na pewno kazda kobieta lubi jak facet chodzi czysty, odprasowany no i ma jakis styl ubierania - czyli nie jest wszystko z innej parafii (adidasy do spodni w kantke nigdy sie beda pasowac), fajnie tez zainwestowac we fryzjera (zwlaszcza ze ci mescy naprawde nie kasuja duzo) - ogolnie jak chcesz to mozna zalozyc watek na metamorfozach to my Ci mozemy co nieco doradzic, jak wkleisz fotke.
Bardzo dziekuje za rady ale chyba nie odważę się wklejać zdjęcia.
Mój styl ubierania jest raczej taki dość pospolity, spodnie jeansowe, jakieś adidasy i koszulka. Ostatnio zacząłem zastanawiać się nad pewnymi zmianami, typu koszula, buty bardziej wyjściowe itp
fipii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-03, 20:08   #33
niusia_87
Zakorzenienie

Czego się wstydzisz?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-03, 20:31   #34
kurczak Wolf
Zadomowienie

fipii - nasz styl ewoluuje na różnych etapach życia... jest uzależniony od naszego gustu, nastroju, możliwości finansowych... ale to zawsze musi być NASZ styl... jest różnica pomiędzy ubieraniem a przebieraniem Sam musisz wiedzieć, w czym będziesz się czuł najlepiej - i przede wszystkim - sobą.
Może przejrzyj strony o modzie męskiej... podejrzyj styl gwiazd... może będziesz chciał się z jakąś/jakimś identyfikować
Ale nie ma co za bardzo popłynąć... jeśli chcesz znaleźć partnerkę na całe życie, to chyba nie chcesz jej wyrywać na ciuchy... albo samochód... ?

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-03, 22:16   #35
fipii
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
Ale nie ma co za bardzo popłynąć... jeśli chcesz znaleźć partnerkę na całe życie, to chyba nie chcesz jej wyrywać na ciuchy... albo samochód... ?
Nie no oczywiście że nie Jedyny pojazd jaki posiadam to czerwony rower A tak na poważnie to wolałbym żeby dziewczyna "leciała" na coś wiecej niż tylko ciuchy albo auto. Ostatnia z która byłem, taka własnie była. Liczyło się coś więcej niż kasa...niestety jej serce pozostało zimne.
Stary 2011-11-03, 22:30   #36
kurczak Wolf
Zadomowienie

No i właśnie na tym to polega... Musi lubić i Twój czerwony rower (choćby to był Wigry 3... tak mi się jakoś zwizualizował ) i Ciebie samego...

Ale spokojnie... bez presji... miłość nie lubi nacisków... ona lubi przychodzić sama

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 08:52   #37
Skaza4
Raczkowanie

GG do Skaza4

Cytat:
Dzieki za wszystkie wskazówki i miłe słowa. Na prawdę dużo mi to pomogło.
Co do mojej pracy, to wspominałem w pierwszym poście, jestem pracownikiem fizycznym więc o wrażliwości raczej nie ma mowy. Chociaż jak coś robię to staram się zrobić to jak najlepiej.
To jak Ty chcesz znaleźć babę skoro ''o wrażliwości to raczej nie ma mowy'' Chłopie każda kobieta potrzebuje choć odrobinę wrażliwego faceta, bo inaczej to dlugo z nim nie pociągnie

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Aha spoko, Sory ale nie zauważyłam, że jest tu jeszcze jedna strona,
Sory za to wyżej
Skaza4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 12:23   #38
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Skaza4 Pokaż wiadomość
To jak Ty chcesz znaleźć babę skoro ''o wrażliwości to raczej nie ma mowy'' Chłopie każda kobieta potrzebuje choć odrobinę wrażliwego faceta, bo inaczej to dlugo z nim nie pociągnie

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Aha spoko, Sory ale nie zauważyłam, że jest tu jeszcze jedna strona,
Sory za to wyżej
Tak, tak, to było do mnie. Myślałam, że fipii pracuje w jakimś społecznym zawodzie. Nie wiem dlaczego, ale tak sobie wyobraziłam.

fipii - coś mi się zdaje, że masz bardzo zaniżoną samoocenę. Musisz trochę podbudować swoje ego. Jak byś się nam pokazał, to pewnie okazałoby się, że przesadzasz.

Edytowane przez Jenna__
Czas edycji: 2011-11-04 o 12:25
Jenna__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 14:30   #39
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Cytat:
Od razu całować? Może najpierw byśmy porozmawiali ?
Wy chłopy to byscie tylko rozmawiali.. ah gdzie ten świat zmierza
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 17:15   #40
Skaza4
Raczkowanie

GG do Skaza4

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30317867]Wy chłopy to byscie tylko rozmawiali.. ah gdzie ten świat zmierza [/QUOTE]

Tak dosłownie, żeby to jeszcze tylko prawda była, niby porozmawiać a tak naprawdę to do łóżka ciągną...
Stary 2011-11-04, 18:42   #41
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Skaza4 Pokaż wiadomość
Tak dosłownie, żeby to jeszcze tylko prawda była, niby porozmawiać a tak naprawdę to do łóżka ciągną...
Etap całowania by pominęli :P
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 19:22   #42
fipii
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Etap całowania by pominęli :P
Na rzecz rozmowy
Stary 2011-11-05, 10:19   #43
sylwiakoszykowa
Rozeznanie

heh może cię pocieszę na priv
Stary 2011-11-05, 11:17   #44
Skaza4
Raczkowanie

GG do Skaza4

Cytat:
Na rzecz rozmowy
Tak na rzecz rozmowy ...
Ehe..
A tak a propos to, to że masz 27 lat, jesteś prawiczkiem i nie masz ''urody'' wcale nie przeszkadza w poderwaniu dziewczyny, zawarciu związku itd. Ja mam 18l. a facet z którym teraz jestem 29.
I myślisz że on jest przystojny ? Kobiety nie lecą na urodę tylko na charakter, ważne jest to co robisz, jak rozmawiasz i jak często się uśmiechasz - to jest klucz do sukcesu. Bądź radosny, pomysłowy, lecz nie popisuj się nadto i każda będzie Twoja
Stary 2011-11-05, 12:03   #45
Skaza4
Raczkowanie

GG do Skaza4

Edytowane przez Skaza4
Czas edycji: 2011-11-06 o 20:30
Stary 2011-11-10, 00:57   #46
Noa_
Zadomowienie

tak sobie czytam Twój wątek i widzę, że wartościowy z Ciebie facet. Być może dziewczyna, którą wybierzesz ( i ona Ciebie) ma szansę na bycie prawdziwą szczęściarą . Dbaj o siebie, o swoje zainteresowania, ciesz się życiem. W którymś momencie spotkasz odpowiednią dla siebie, pamiętaj , że nic na siłę. Powodzenia

Noa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 21:10   #47
agnes188
Zakorzenienie

ojej ojej. wiesz ile ja znam facetow ok. 30 bez dziewczyny zony i sa to zarowno atrakcyjni i nie wiec nie przesadzaj glowa do gory a forum bardzo fajne wiec rozgosc sie

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 20:18   #48
preetamsingh
Zadomowienie

Do Autora - chłopie - Ty masz dopiero 27 lat. Co więcej - powiem Ci, że mam wiele samotnych koleżanek w okolicahch Twojego wieku - ładne, sympatyczne, ale jakos deficyt wartościowych facetów chyba jest. Nie przejmuj się tak.
Zapisz się na siłownię - sama chodzę, i uwierz - chodzą tam rożni ludzie, młodsi, starsi, faceci i ... tak - dziewczyny również
Poza zrobieniem czegoś fajnego dla swojego ciała, może właśnie w ten sposób otworzysz się trochę na ludzi...

Oprócz tego możesz zapisać się na jakiś kurs, iśc czasem sam do kina, czy na spacer, czy do kawiarni, zainwestować w swoje zainteresowania - możliwości jest wiele. I nie przejmj się jeśli pierwsza, druga trzecia dziewczyna na zaproszenie na kawę odpowie "nie", bo dziesiąta może się dać umówić - próbować zawsze warto - jak nie teraz - to kiedy??

Powodzenia i do boju!!
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości