|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 27 letni chłop na kobiecym forum - czyli problemy samotnego
Cytat:
Skoro spodobales sie dziewczynie, ktora akurat nie byla Ci bliska, to znaczy, ze jak najbardziej mozesz sie spodobac dziewczynie, ktora i dla Ciebie bedzie atrakcyjna. Cytat:
Z takich obiektywnych rzeczy to na pewno kazda kobieta lubi jak facet chodzi czysty, odprasowany no i ma jakis styl ubierania - czyli nie jest wszystko z innej parafii (adidasy do spodni w kantke nigdy sie beda pasowac), fajnie tez zainwestowac we fryzjera (zwlaszcza ze ci mescy naprawde nie kasuja duzo) - ogolnie jak chcesz to mozna zalozyc watek na metamorfozach to my Ci mozemy co nieco doradzic, jak wkleisz fotke. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2011-11-02 o 14:08 |
||
|
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30268592]Wez bo on jest z lubelskiego i mi tu nawet nic na naszym wątku nie powiedziałas mimo że wiesz że mi się chce całować a nie mam z kim
Od razu całować? Może najpierw byśmy porozmawiali ![]() ?Cytat:
Mój styl ubierania jest raczej taki dość pospolity, spodnie jeansowe, jakieś adidasy i koszulka. Ostatnio zacząłem zastanawiać się nad pewnymi zmianami, typu koszula, buty bardziej wyjściowe itp |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Czego się wstydzisz?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
fipii - nasz styl ewoluuje na różnych etapach życia... jest uzależniony od naszego gustu, nastroju, możliwości finansowych... ale to zawsze musi być NASZ styl... jest różnica pomiędzy ubieraniem a przebieraniem
Sam musisz wiedzieć, w czym będziesz się czuł najlepiej - i przede wszystkim - sobą. Może przejrzyj strony o modzie męskiej... podejrzyj styl gwiazd... może będziesz chciał się z jakąś/jakimś identyfikować Ale nie ma co za bardzo popłynąć... jeśli chcesz znaleźć partnerkę na całe życie, to chyba nie chcesz jej wyrywać na ciuchy... albo samochód... ?
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jedyny pojazd jaki posiadam to czerwony rower A tak na poważnie to wolałbym żeby dziewczyna "leciała" na coś wiecej niż tylko ciuchy albo auto. Ostatnia z która byłem, taka własnie była. Liczyło się coś więcej niż kasa...niestety jej serce pozostało zimne.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
No i właśnie na tym to polega... Musi lubić i Twój czerwony rower (choćby to był Wigry 3... tak mi się jakoś zwizualizował
) i Ciebie samego... Ale spokojnie... bez presji... miłość nie lubi nacisków... ona lubi przychodzić sama
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Aha spoko, Sory ale nie zauważyłam, że jest tu jeszcze jedna strona, Sory za to wyżej |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślałam, że fipii pracuje w jakimś społecznym zawodzie. Nie wiem dlaczego, ale tak sobie wyobraziłam. ![]() fipii - coś mi się zdaje, że masz bardzo zaniżoną samoocenę. Musisz trochę podbudować swoje ego. Jak byś się nam pokazał, to pewnie okazałoby się, że przesadzasz.
Edytowane przez Jenna__ Czas edycji: 2011-11-04 o 12:25 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30317867]Wy chłopy to byscie tylko rozmawiali.. ah gdzie ten świat zmierza
Tak dosłownie, żeby to jeszcze tylko prawda była, niby porozmawiać a tak naprawdę to do łóżka ciągną... |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
heh może cię pocieszę na priv
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Tak na rzecz rozmowy ...
Ehe.. A tak a propos to, to że masz 27 lat, jesteś prawiczkiem i nie masz ''urody'' wcale nie przeszkadza w poderwaniu dziewczyny, zawarciu związku itd. Ja mam 18l. a facet z którym teraz jestem 29. I myślisz że on jest przystojny ? Kobiety nie lecą na urodę tylko na charakter, ważne jest to co robisz, jak rozmawiasz i jak często się uśmiechasz - to jest klucz do sukcesu. Bądź radosny, pomysłowy, lecz nie popisuj się nadto i każda będzie Twoja
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Skaza4 Czas edycji: 2011-11-06 o 20:30 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
tak sobie czytam Twój wątek i widzę, że wartościowy z Ciebie facet. Być może dziewczyna, którą wybierzesz ( i ona Ciebie) ma szansę na bycie prawdziwą szczęściarą
. Dbaj o siebie, o swoje zainteresowania, ciesz się życiem. W którymś momencie spotkasz odpowiednią dla siebie, pamiętaj , że nic na siłę. Powodzenia
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
ojej ojej. wiesz ile ja znam facetow ok. 30 bez dziewczyny zony i sa to zarowno atrakcyjni i nie
wiec nie przesadzaj glowa do gory a forum bardzo fajne wiec rozgosc sie
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Do Autora - chłopie - Ty masz dopiero 27 lat. Co więcej - powiem Ci, że mam wiele samotnych koleżanek w okolicahch Twojego wieku - ładne, sympatyczne, ale jakos deficyt wartościowych facetów chyba jest. Nie przejmuj się tak.
Zapisz się na siłownię - sama chodzę, i uwierz - chodzą tam rożni ludzie, młodsi, starsi, faceci i ... tak - dziewczyny również ![]() Poza zrobieniem czegoś fajnego dla swojego ciała, może właśnie w ten sposób otworzysz się trochę na ludzi... Oprócz tego możesz zapisać się na jakiś kurs, iśc czasem sam do kina, czy na spacer, czy do kawiarni, zainwestować w swoje zainteresowania - możliwości jest wiele. I nie przejmj się jeśli pierwsza, druga trzecia dziewczyna na zaproszenie na kawę odpowie "nie", bo dziesiąta może się dać umówić - próbować zawsze warto - jak nie teraz - to kiedy?? Powodzenia i do boju!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

Skoro spodobales sie dziewczynie, ktora akurat nie byla Ci bliska, to znaczy, ze jak najbardziej mozesz sie spodobac dziewczynie, ktora i dla Ciebie bedzie atrakcyjna. 

Może najpierw byśmy porozmawiali
?

) i Ciebie samego...