![]() |
#31 |
MBZ♥
|
Dot.: Odchudzanie żałośnic ;)
Frezyjko salami: http://www.ilewazy.pl/plaster-salami-z-pieprzem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ważę 75,5 więc prawie 76 które miałam przed dietą przed sesją letnią
![]() (tuż po diecie miałam przeważnie 73,8) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś jadłam też taki, ze kilka ziarenek było w jogurcie ![]() tylko to zaraza jest, bo na jedno posiedzenie można całą paczkę wszamać - jak paluszki ![]() ja swoje kupowałam albo w Lidlu, albo w Biedronce Cytat:
poza tym planuję, ale rzadko jeść owoce ![]() zero słodyczy! powiedzcie co z tym salami w omlecie? bardzo zaszkodzi? ![]() edit: zauważyłam odpowiedź BYou - dziękuję ![]() Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2011-10-31 o 22:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- btw ja z chęcią dołączę do odchudzania, tylko muszę wagę kupić ![]() Dziś odpadnę bo zakupów nie zrobiliśmy porządnych na dziś i ledwo co mamy do jedzenia ![]() Ale od jutra lecę z koksem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze sniadanko na kolejnej diecie
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() wiek: 27 lat waga: 57,1 kg wzrost: 164 cm cel: waga 54 kg, lepsza kondycja, więcej mięśni niż tłuszczyku, poprawa samopoczucia ![]() miałam dobrą wagę jakiś m-c temu - ale wróciłam do słodyczy i wiem, że za mało wody piję w ciągu dnia ![]() Mąż nie jest dla mnie w tym względzie żadnym wsparciem - sam waży z 20 kg za dużo ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny można dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Brawo! Piękne śniadanie
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Zapraszamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Dobra, to i ja się przytaczam
![]() Wiek: 22 lata Wzrost: 152 cm Waga: 60 kg ![]() Cel: jakieś 45 kg do końca 2012 ![]() Środki do osiągnięcia celu: - ograniczenie słodyczy i fast foodów, - unikanie podjadania, - więcej ruchu ![]() Jadłospis napiszę wieczorem ale póki co zjadłam dwie małe parówki+ 1,5 kromki chleba z serkiem Almette... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
śniadanie to dziś 3 chlebki ryżowe z szynką, szklanka Kubusia i jedno ciasteczko Jeżyk
![]() Wczoraj wykonałam pierwszy dzień a6w i mnie ciągnęło w brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() witaj ![]() ![]() U mnie dzień zaczął się fantastycznie (ironia) ![]() Wstałam o 12:30 ![]() Zważyłam się po porannej toalecie, ale przed prysznicem - wynik: 62,5 (miłe zaskoczenie - no ale to rano bez picia i bez jedzenia ![]() co do wagi po prysznicu to było 62,6 - pewnie ciało chłonie trochę wody ![]() zrobiłam sobie na śniadanie - omleta z dwóch jajek, mleka, odrobiny mąki i szczypty soli z 10 plastrami salami (te małe Morliny) - było pyszne, ale o ile zawsze mi pięknie wychodzą, o tyle dzisiaj chciałam zrobić zdjęcie i pochwalić się śniadaniem, ale się wszystko rozwaliło ![]() ![]() no i i tak jak postanowiłam, poprawiam średnią ilość płynów jaką wypijam w ciągu dnia i dzisiaj już za mną szklanka wody z magnezem (te wysokie z Ikei - nie wiem ile one mają ml ![]() ![]() no i zrobiłam sobie zdjęcie swojej sylwetki z przodu i z boku (z puszczonymi mięśniami - czyli brzuchol wisi z przodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Też zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia - przód, bok, tył. Muszę coś zrobić z moim wiszącym zadem
![]() No i pobiegaliśmy/pomaszerowaliśmy z Tżtem przez 40 minut, a potem jeszcze ćwiczenia w domu, głównie brzuszki. Za to dzisiejszym menu sie nie pochwalę, bo zupełnie nie ma czym. Tzn. nie jadłąm dietetycznie, ale też nie tragicznie. Za mną kawa z mlekiem i 5 pankejków z odrobiną dżemu. Przede mną domowa pizza, ale na cienkim cieście, świeżych pomidorach i mozzarelli light. No i mam nadzieję, że nie wchłonę całej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam sie co zrobic na obiad... Brokulowa zupa-krem czy salatka z kurczakiem i kuskusem ?
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
74,7
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam robić sobie zdjęcie z tyłu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() do tego jest jeszcze pomidorówka - ale nie wiem czy tyle zmieszczę - wolę nie Cytat:
no chyba bardzo możliwe! możesz wypocić na przykład ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
gulasz z groszkiem i marchewką, brukselka (ugotowane świeże warzywo a nie mrożonka
![]() ![]() - to mój obiad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowalam sie na zupe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
mój cudowny gulasz już pięknie pachnie i się dusi
![]() zastanawiam się czy dodawać czosnek i przecież pomidorowy, bo są dwie szkoły robienia ![]() jeszcze ugotuję kaszę, a dla męża zagotuję zupę pomidorową ![]() ![]() ![]() trzymam się i nie podjadam ![]() teraz wypiję kolejną szklankę wody ![]() podoba mi się ten nasz wątek gulasz robiłam z tego przepisu: http://poradnikdomowy.pl/poradnikdom...1,3540952.html smacznego obiadu kochane! ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() ale na szczęście nie dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() taaaaaaaaak....... ![]() za mną połowa obiadu - zupa pomidorowa - 2 łyżki makaronu i 1,5 chochli zupy i na razie daję sobie spokój, bo nie czuję głodu ![]() oglądniemy z mężem film, a na kolację zjem gulasz z połową torebki kaszy gryczanej ![]() ![]() dziękuję, że jesteście ![]() Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2011-11-01 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
rogal marciński za 11 zł przy 40 zł za kg czyli 360g
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
![]() ja cały czas póki nie jestem głodna nie jem gulaszu... ale nie chcę też jeść za późno więc za około godzinę jemy kolację i koniec... ![]() a jak na razie za mną herbata (bez cukru!) i znowu zabieram się za szklankę wody ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- aha.... i moja silna wola troszkę podupada..... mam ochotę skusić się na lampkę wina ![]() pomocy!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
MBZ♥
|
hej
![]() sniadanko dietetyczne ![]() ![]() obiad: zupa pomidorowa -zamiast śmietany-jogurt naturalny z ryżem grilowana pierś z kurczaka, salata lodowa z pomidorkami koktajlowymi bez deseru i podwieczorku ![]() ![]() kolacja: 2 kromki wasy z serkiem almette sałatą i pomidorem, herbata zielona bez cukru-bleeee no i woda mineralna z cytryną-ok. litra dziś bez ćwiczeń, ale rajd po 3 cmentarzach na piechotę zaliczam do ruchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Juz sie wyspowiadalam na glownym, ale dodam tez i tu...
Zgrzszlo mi sie - mini Bounty i kolacji tez nie bedzie bo zamiast zupy brokulowej musialam zrobic improwizacje - kolezanka, ktora mnie odwiedzila nie lubi brokulow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
A ja się skusiłam na lampkę wina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Witajcie, można się dołączyć? Od samego początku mam pytanie:
Myślicie, że można schudnąć jedząc słodycze? Oczywiście nie jakieś ogromne ilości. Ogólnie próbowałam wiele razy zupełnie je zlikwidować z dziennego jadłospisu ale po jakimś czasie moja dieta przez to pada. Od niedawna, ok. 2 tyg. Jem dietetycznie (zaraz opiszę co mniej więcej) ale jako 2 posiłek zawsze mała kawka + drobny słodycz. Dzięki temu nie czuję, że się katuję. Tylko czy to coś da...hmmm.? Wydaje mi się, że już jestem minimalnie lżejsza ale ... zobaczymy. Ważę się raz w miesiącu , bo inaczej się zniechęcam. Zresztą ważniejsze dla mnie są obwody docelowo. A jadam mniej więcej tak: I Śn ok. 8 - owsianka (2/3 łyżki + jakieś pestki + np. kawałek banana albo jabłko) II Słodycz ok. 12 - kawka z ml.+ np. kawałek placka np. drożdżowego lub 2 małe kruche ciasteczka lub ptasie mleczko (takie na sztuki) lub itp. Obiad ok.15-17 - dużo warzyw +rybka, kurak albo np. ryż Kolacja (nie zawsze ale jak jem to ok 19 warzywka lub jajka) Z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zjadłam dwie kostki gorzkiej czekolady :troba: tak - była smaczna ![]() Cytat:
nie wiem jak z tymi słodyczami ![]() ale też mi ciężko odstawić słodycze ![]() myślę, żeby raz w tygodniu pozwolić sobie na jakiś deser po obiedzie ![]() no i uważam, że Twoje menu jest bardzo zdrowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Zawaliłam dziś na całego przez siedzenie w domu i mamusine zapasy, możecie mnie zlinczować
![]() Śniadanie: dwie małe parówki+ 1,5 kromki z serkiem almette 2 ciasteczka z cukrem ![]() Obiad: omlet z twarożkiem 7 herbatników z czekoladą... ![]() Kolacja: kromka z łyżeczką domowego smalcu (bo tak pachniał, że nie mogłam... ![]() jogurt malinowy z odrobiną musli Jutro wracam do Rzeszowa, odstawiam takie ilości słodyczy i chleba i staram się dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
miseczka sałatki: ogórki kiszone, brukselka, sałata lodowa i makaron
![]() muszę więcej pić ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.