![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: mikołajki i Boże Narodzenie 2011
mój mąż na mikołaja dostał pasek, bo mu portki z tyłka spadają, a sam by sobie pewnie nigdy nie kupił
![]() http://allegro.pl/elegancki-pasek-ek...964168182.html a teraz pod choinkę mam czarną dziurę w głowie i póki co zero pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Zacznijmy od tego, że w 90% miast radary to właściwie atrapy, a rolkę z kliszą wsadzają w nie może raz czy 2 w roku, ze względu na koszty. Za taką kwotę można kupić coś fajniejszego i praktyczniejszego, ale to tylko moje zdanie
![]()
![]() |
#35 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-12
|
Ja kupiłam bratu grę planszową "Kolejka" (opowiada o realiach życia codziennego w latach schyłkowego PRL, grałam kiedyś ze znajomymi - bardzo dużo śmiechu!).
Tak przy okazji - dla dziewczyn, koleżanek, przyjaciółek - polecam kalendarz książkowy "Zamyślnik 2012"! Edytowane przez Grajs Czas edycji: 2011-12-16 o 21:52 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Zna się któaś z Was na przyprawach? Ja kompletnie nie, ale obiecalam już kupić w prezencie przyprawy
![]() ![]() Planuję najrozmaitsze, poczynając od przypraw do mięsa typu oregano, ,przyprawach do gorącej czekolady czy wina, kończąc na takich których nie znam ![]() mogłybyście mi polecić jakieś przyparawy i przede wszytskim gdzie dostać takie które nadadzą się na prezent (kamisa nie wręczę ![]() ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Możesz też kupić specjalne słoiczki na przyprawy i np. półeczkę (w Ikei ładne widziałam ![]() Jeśli zależy Ci na różniastych przyprawach to może prażona cebula, pieprz cayenne, imbir, jałowiec, kolendra, kurkuma, cząber, estragon, rozmaryn, kardamon... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
mikołajki
Cześć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
damn good coffee
|
Dot.: mikołajki
No ale chyba Ty go najlepiej znasz i wiesz z czego się ucieszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Mikołajki w rodzinie
Mam córke 13 lat jedynaczkę a moja szwagierka 2 chłopców 14 i 7 lat. Od kad dzieciaki skonczyły 5 lat szwagierka przwozi mikołaja co roku. Problem polega na tym że te prezenty są coraz droższe. Córka dostała juz pościel , dresy, buty, kamerkę internetowa, lampę stojącą w tamtym roku tableta a dziś wzieła ja na miasto i kupiła ciuchy. Są to jedne buty zimowe, cztery pary spodni, 7 bluzek, jedna kurtka, 1 płaszcz, komplet czapka z szalikiem i dwa kominy, lekko licząc 850 zl. Od 3 lat zwracamy jej uwagę , że przesadza z tak bogatymi prezentami, w tamtym roku mąż kategorycznie jej powiedział , że nie życzycz sobie takich podarków . My chłopcom robimy mikolja tak do 200 -300 zł na dwóch. Nie uznajemy takich metod jak szwagierka i nawet gdybyśmy mieli kase to nie zrobilibyśmy takich prezentów. Dziś bomba wybuchła i mąż powiedział szwgierce, że w takim razie on bierze kredyt aby chłopcom sprawić taką niespodziankę. Ona się chyba obraziła bo myślała że my się ucieszymy, że córcia tak pięknie wyglada. A my czujemy się z tym wszystkim bardzo źle i nie wiem jak już sobie z tym poradzić i jak do niej trafić a dwa to bardzo mi szkoda chłopców bo byli wszyscy na tych zakupach i widzielico sie dzieje. A córce jest jeszcze gorzej bo raz że odmówiła cioctce to sama świadomość co dostaną chłopcy ją zdołowała .Co zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.