mikołajki i Boże Narodzenie 2011 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 11:23   #31
ilkas
BAN stały

Dot.: mikołajki i Boże Narodzenie 2011

mój mąż na mikołaja dostał pasek, bo mu portki z tyłka spadają, a sam by sobie pewnie nigdy nie kupił
http://allegro.pl/elegancki-pasek-ek...964168182.html

a teraz pod choinkę mam czarną dziurę w głowie i póki co zero pomysłów
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-13, 15:08   #32
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mawilka Pokaż wiadomość
Ja tacie mam zamiar kupić antyradar: spray zaprojektowany, aby uniemożliwiać fotoradarom zrobienie czytelnego zdjęcia tablic rejestracyjnych, po wyschnięciu spray jest niewidoczny gołym okiem, ale jednak ODBIJA światło flesza fotoradaru ( coś takiego: http://www.spy-shop.pl/photoblocker-...dar-p-153.html )
Tato dużo jeździ, kilka mandatów dostał więc z pewnością mu się przyda, a on woli raczej takie praktyczne prezenty . Myślicie że to dobry pomysł coś takiego kupować ???
Jak dla mnie głupota i marnowanie pieniądzy. Oglądałam jakiś czas temu 'pogromców mitów' gdzie wykorzystali wszytskie dostępne sposoby na uniknięcie przed złapaniem, jakieś preparaty do tablic rejestracyjnych, folie, bajery... I ani jeden nie był skuteczny, wszystko było widać za każdym razem
Stary 2011-12-16, 13:09   #33
martysia83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
Jak dla mnie głupota i marnowanie pieniądzy. Oglądałam jakiś czas temu 'pogromców mitów' gdzie wykorzystali wszytskie dostępne sposoby na uniknięcie przed złapaniem, jakieś preparaty do tablic rejestracyjnych, folie, bajery... I ani jeden nie był skuteczny, wszystko było widać za każdym razem
Wg mnie prezent dobry, mój młodszy brachol, który prawie nigdy nie przestrzega ograniczeń prędkości ma taki spray i od pół roku tylko jeden mandat mu przyszedł, a słyszałam jak rozmawiał z tatą że kilka razy go radar "cyknął" :P więc chyba jednak coś działa
Stary 2011-12-16, 14:26   #34
Frutti
Zakorzenienie

Zacznijmy od tego, że w 90% miast radary to właściwie atrapy, a rolkę z kliszą wsadzają w nie może raz czy 2 w roku, ze względu na koszty. Za taką kwotę można kupić coś fajniejszego i praktyczniejszego, ale to tylko moje zdanie przed policją stojącą za rogiem z suszarką to nie uchroni ;p
Stary 2011-12-16, 21:40   #35
Grajs
SPAMER
Nieopłacona reklama

Ja kupiłam bratu grę planszową "Kolejka" (opowiada o realiach życia codziennego w latach schyłkowego PRL, grałam kiedyś ze znajomymi - bardzo dużo śmiechu!).
Tak przy okazji - dla dziewczyn, koleżanek, przyjaciółek - polecam kalendarz książkowy "Zamyślnik 2012"!

Edytowane przez Grajs
Czas edycji: 2011-12-16 o 21:52 Powód: uzupełnienie
Grajs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 01:44   #36
inc0rrect
Zakorzenienie

Zna się któaś z Was na przyprawach? Ja kompletnie nie, ale obiecalam już kupić w prezencie przyprawy tylko jakie i gdzie by nadawały się na prezent?

Planuję najrozmaitsze, poczynając od przypraw do mięsa typu oregano, ,przyprawach do gorącej czekolady czy wina, kończąc na takich których nie znam

mogłybyście mi polecić jakieś przyparawy i przede wszytskim gdzie dostać takie które nadadzą się na prezent (kamisa nie wręczę) nie wiem czy takie sprzedawane na wszelkiego typu jarmarkach są dobrej jakości... Pomóżcie

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 10:41   #37
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Zna się któaś z Was na przyprawach? Ja kompletnie nie, ale obiecalam już kupić w prezencie przyprawy tylko jakie i gdzie by nadawały się na prezent?

Planuję najrozmaitsze, poczynając od przypraw do mięsa typu oregano, ,przyprawach do gorącej czekolady czy wina, kończąc na takich których nie znam

mogłybyście mi polecić jakieś przyparawy i przede wszytskim gdzie dostać takie które nadadzą się na prezent (kamisa nie wręczę) nie wiem czy takie sprzedawane na wszelkiego typu jarmarkach są dobrej jakości... Pomóżcie
sprawdź w internecie czy nie ma w Twoim mieście sklepu z przyprawami świata mogłabyś zamówić przez internet, ale nie wiadomo czy zdążyłyby dojść
Możesz też kupić specjalne słoiczki na przyprawy i np. półeczkę (w Ikei ładne widziałam) pójść do sklepu i kupić różne przyprawy różnych firm i przesypać je do pojemników, a na nie specjalne naklejki na których napiszesz nazwę przyprawy.

Jeśli zależy Ci na różniastych przyprawach to może prażona cebula, pieprz cayenne, imbir, jałowiec, kolendra, kurkuma, cząber, estragon, rozmaryn, kardamon...
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 10:37   #38
zapominajkaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mawilka Pokaż wiadomość
Ja tacie mam zamiar kupić antyradar: ( coś takiego: http://www.spy-shop.pl/photoblocker-...dar-p-153.html ) . Myślicie że to dobry pomysł coś takiego kupować ???
Jak dla mnie pomysł dobry, ostatnio na trasie wrocław - poznań , zrobiło nam dwa "zdjęcia" mandat na kwotę 250 pln, w a przekrocznie prędkości niewielkie
zapominajkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-19, 10:46   #39
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość

Mogę polecić Ci przyprawy gald na stojaku. Możesz kupić je w centrach handlowych na pasażach lub w internecie, na allegro też, wystarczy, że w wyszukiwarce wpiszesz gald Ostatnio na Grouponie widziałam też jakąś ofertę z przyprawami i książeczką kucharską, musiałabys sprawdzić....ale te gald polecam, w zeszłym roku dostałam na święta.
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 17:48   #40
astotka100
Raczkowanie

GG do astotka100
mikołajki

Cześć Szukam prezentu na mikołaja dla mojego chłopaka , jesteśmy ze sobą niedługo dlatego nie chce aby prezent byl bardzo drogi Jest wielkim fanem siatkówki , trenuje itp. Nie wiem co mu kupić , pomocy
astotka100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 17:59   #41
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Dot.: mikołajki

No ale chyba Ty go najlepiej znasz i wiesz z czego się ucieszy...
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 19:52   #42
piet33
Raczkowanie

Mikołajki w rodzinie

Mam córke 13 lat jedynaczkę a moja szwagierka 2 chłopców 14 i 7 lat. Od kad dzieciaki skonczyły 5 lat szwagierka przwozi mikołaja co roku. Problem polega na tym że te prezenty są coraz droższe. Córka dostała juz pościel , dresy, buty, kamerkę internetowa, lampę stojącą w tamtym roku tableta a dziś wzieła ja na miasto i kupiła ciuchy. Są to jedne buty zimowe, cztery pary spodni, 7 bluzek, jedna kurtka, 1 płaszcz, komplet czapka z szalikiem i dwa kominy, lekko licząc 850 zl. Od 3 lat zwracamy jej uwagę , że przesadza z tak bogatymi prezentami, w tamtym roku mąż kategorycznie jej powiedział , że nie życzycz sobie takich podarków . My chłopcom robimy mikolja tak do 200 -300 zł na dwóch. Nie uznajemy takich metod jak szwagierka i nawet gdybyśmy mieli kase to nie zrobilibyśmy takich prezentów. Dziś bomba wybuchła i mąż powiedział szwgierce, że w takim razie on bierze kredyt aby chłopcom sprawić taką niespodziankę. Ona się chyba obraziła bo myślała że my się ucieszymy, że córcia tak pięknie wyglada. A my czujemy się z tym wszystkim bardzo źle i nie wiem jak już sobie z tym poradzić i jak do niej trafić a dwa to bardzo mi szkoda chłopców bo byli wszyscy na tych zakupach i widzielico sie dzieje. A córce jest jeszcze gorzej bo raz że odmówiła cioctce to sama świadomość co dostaną chłopcy ją zdołowała .Co zrobić?
piet33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości