|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
ktosia przeciez w trojprzeplywowym na I jak ustyawisz to prawie nie leci
![]() ![]()
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
śliweńka nie próbowałam bo wydaje mi sie że wiem kiedy jest.
Rosi w k.
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie Ola nie lubi z tego pić kaszkę lub kleik podaję w smoczkach 4, ładnie leci
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie spojrzałam, że ja mam smoczek Y. Bo do butli dr brown's nie ma trójprzepływowego chyba
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Y to tez taki trojprzeplywowy do gestych
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z niego to się leje jak z kranu
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to co
![]() nic nie pisalyscie to sobie poszlam czytac ksiazke ![]() rosi - sasiadka mi polecila ksiazke, Linia zycia, ale nie wiem czyja to
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko ok
Oglądam sobie właśnie Magdę M. ![]() A co u Ciebie? W pracy jesteś? |
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty, nie pamiętasz? Jak Ci się udaje z tym żyć?
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
halo halo jestem, i ja
![]() byłysmy u lekarza natula ma ponoc stan zapalny drógmoczopwych stad to nawracajace odparzeniedostalysmy skierowanie na badania + rivanol +fiolet + kore debu + clitrimazol i mamy sie smarowac ![]() co do nie jedzenia to powedziała ze przybiera wrecz ksiązkowo (500/m-c) i mam sie nei martwic systematycznie wazyc i sie nei martwic co do zębolów.... na wierzchu już są ponoć w ilosci - 4 sztuki.... lewa jedynka bedzie pierwsza ponoc bo juz ja widac... ja tam nic nie widze u góry:/iiiiiiii powiedziałam o naszych nocnych koszmarach lekarka powiedziała ze na noc mam dawac łyzeczke panadolu i herbatke z melisy a za dnia smarowac dentinoxem to bedie spała ładnie bo ewidentnie te nasze niespanie po ocach wskazuje na zęby to sie bedziemy smarowac ![]() Cytat:
a było było prawie kazda co zakładała wątek zaciąyła jestem żywym przykładem jeden raz otwierała m i mój czocher sie szczerzy teraz do mnie![]() Cytat:
gestych kaszek łyzeczka natalia wcale nei chce jesc ![]() Ktosienko u nas nocka dzis prawie suuuuper pobudka o 3 i 6 i od 6 spała juz z nami![]() owineam ja ciasno kołderką i spała do 3 juz sie nei moge doczekac az babcia przysle nam kołderke![]() jedziemy dzis kupic fotelik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znow kilka stówek mnei w [portfelu....laseczki powiedzcie mi jaka wode mineralna moge dawac natce... i czy trzeba ja przegotowywac czy takaprosto z butelki moge tez dac
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-11-18 o 13:06 |
||
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi, może jakaś terapia by Ci się przydała?
![]() Ja chyba też się wezmę za sprzątanie dzisiaj, bo w weekend szkoła i nie będę mieć jak, a mąż sam wszystkiego nie zrobi - w sumie to nie wiem czemu?
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marcela póki co szczerbol ![]() Jeśli chodzi o wodę mineralną, to żywiec niby jest z atestem. My na niej robiliśmy mleko na wakacjach, ale wcześniej przegotowywaliśmy - swoją drogą wiesz ile z tego było kamienia w czajniku, oczom nie mogłam uwierzyć! A co do owijania kołderką, to my Marcelinkę od urodzenia owijamy kocykiem złożonym w trójkąt tak dosyć ciasno i dobrze jej się wtedy śpi. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Skoro nalegasz No tak, mój mąż to TYLKO facet ![]() A miałam Ci się pytać, próbowałaś biedronkowego syropu truskawkowego? Pyszny jest!
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
rosi, raczej ta nowsza, facet jest lekarzem, a babaka w domu zajmuje sie dzieckiem i domem.
a teraz czytam Shirley abbott - jutrzejsza miłość - calkiem pozytywna po 37stronach ![]() aha, i wypozyczylam GNÓJ - i ci powiem paczatek ok, a pozniej sie rozkojrayzlam i nie slzo mi jego czytanie, pogubilam sie draznila mnie narracja i nie doczytalam do konca oddalam do bilbioteki ![]() btw - co tak kiepsko ta bilbioteka zaopatrzona? ![]() ![]() ![]() upieklam chlem!! na drozdzach!! pycha!! ale za krotko pieklam [mimo ze tak jak w przepisie ] nastepnym razem bedzie cacy
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie i ja
![]() bzyczko - tomus jak zaczal pic z wieloprzeplywowegop to bywaly takie moemnty ze mamlal smoka bo mu sie zatykalo-sprawdzalas czy mleczko jej leci? jesli faktycznie myslisz ze sie nie najada to nie bron sie prze mm! nie musisz przeciez od razu odstawic calkiem od piersi jesli nie chcesz a dawac na noc mm. albo sprobuj dac w nocy jak sie przebudzi-tylko to z kolei grozi zlym przyzwyczajaniem do jedzenia w nocy. a w ogole co do tych wieloprzeplywowych to one sa tak rozne ze mozna sie pogubic-avent ma taki 3przeplywowy ze tam niby sie ustala jak szybko ma leciec a ja mam tommee tippee i jest po prostu wieloprzyplywowy i i mleko i mleko z kleikiem czy kaszka mozna dawac,sam sie dopasowywuje mona - nie martw sie-nic straconego-jak tylko @ odejdzie to znow zabierzecie sie z radoscia do roboty ![]() a i zmykam do k.zobaczyc nowa bordowa mone ![]() anika - to dobrze ze znacie p[rzyczyne tych nieprzespanych nocy i mozecie temu zaradzic. dentinox faktycznie dobry choc drogi. mam nadzieje ze szybko pozbedziecie sie tych odparzen. ja przez dlllugi czas dawalam tomkowi po prostu wode zwykla z kranu przegotowana. a jesli zdarzylo mi sie dac mineralna to taka zwykla jak my cisowianke bez przegotowania. aaa fotelik-trzymam kciuki zebyscie cos z ceny jeszcze stargowali. Wrocilismy z Tomciem z przedszkola Wczoraj zaczelo mnie cos brac a dzis juz mam zatkany nos na maksa zatoki mam zawalone,kaszle i glowa boli juz terpie wszystkim co mam w domu zaczelam.
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiele osób tez podaję żywiec zdrój prosto z butli |
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
anika biedna mala, ciekawe od czego takie zapalenie drog moczowyh sie robi.
a zeby, mozesz tez psiknac tantum verde Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-11-18 o 13:23 |
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#56 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co najgorsze ze czesto przechodzą je bezobjawowo Cytat:
Cytat:
dlatego mysle o tej mineralce do picia bo do mm i tak gotuje i filtruje Cytat:
![]() ps. kupiłam dzis spiworek do jedo ... przełozyłam spacerowke i jakos mi sie nei widzi ta budka z gondoli w spacerowce poprostu mi za cholere mnei pasuje tak ten tył wisi!!!! beznadzieja
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
anika masakryczny jest ten tyl budki co nie?
![]() zawsze mozesz przelozyc do jazdy przodem ![]() ja naciagalam prawie do gumki ta budke na spacerowke ale idzie sie przyzwuczaic na wiosne kupisz osbie spacerowke mniejsza przeciez ![]() rosiciesze sie ![]() ![]() tylko krec to ciasto ta taka zawijana koncowka miksera ja na poczatku miskowalam zwyklymi, a pod koniec lyzka musialam bo nie szlo ukrecic juz mikserem mimo ze bylo dosc zadkie jak na drozdzowe, ale podchodzilo do gory miksera, i sie balam ze mi wleci w te dziurki gdzie sie wtyka koncowki
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-11-18 o 14:24 |
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
zasypiam na stojąco chyba cię położę na trochę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

natula ma ponoc stan zapalny drógmoczopwych stad to nawracajace odparzenie

chyba cię położę na trochę