|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciezki, slodki miodowy ocieplacz
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak chcę go i już!
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
uffffffff, ile propozycji
Jak chodzi o zapachy niszowe to jestem nadal kompletnym laikiem , z pozostalych Innocenta znam i lubie, ale to nie to o co mi chodzi nadal, to samo jak chodzi o Hypnotic Poison, w L'Instant za to w ogole miodu nie czuje hmm.za reszte zabieram sie za testowanie
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jest nieco zbliżony do Escady Collection, ale słodszy, bardziej miodowy i rozkosznie otulający .
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Hmm chcesz Pań miodu?
Proszę bardzo... tylko można się rozchorować od tej słodyczy i "miodku": Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier (unisex, tzw. damsko-męski) Jaipur (męski) Boucheron - Boucheron Le Bain - Joop (zapach damski, tańszy od- i podobny do- Gaultier 2) z niszowców to trochę taki jak 3 powyższe jest Royal Delight - Creed, ale cenowo drogi (o. 300 zł za 30ml, chodź jakością przebija powyższe). Ja bym polecał sprawdzić najpierw Gaultier2 jeśli ma Pan taką możliwość. Jest super ciepły, słodki miodowo, jeśli tak można to opisać, ale niekoniecznie może trafić w gust... a może. Jaipur to klasyk, taki trochę Le Male na bazie heliotropu i wanilii (efekt "miodku" bardzo), stworzony przez Annick Morandi, a on stworzył wtedy dość specyficzne zapachy (YSL Body Kouros i Jaipur maja coś podobnego, taki pudrowy charakterystyczny dla tego twórcy szlif... no potem był nieco inne). To tyle co mi przyszło na myśl z zapachów Kubusiowo Puchatkowych. Pzdr. |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się uda, bo stacjonarnie to zdajsie już go nigdzie nie ma ale można jeszcze go kupić po taniości na all
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Przypomniał mi się jeszcze jedne zapach, z tych które znam.
Lalique Homme Lione - Lalique (kolekcja 3 zapachów Lalique, ten z główką lwa z tyłu) Jakość i styl. Musiałem go dodać. Ten jest zupełnie miodowy, miód w miodzie, ale wiadomo interpretacja interpretacji nierówna. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Classy, jako, że Ty "świeżynek" to mam nadzieję, że się nie obrazisz jak Ci napiszę, że na Wizażu forma Pan, Pani nie jest konieczna
To jednak wielka rodzina i zwracamy się do siebie zupełnie na luzie A Stasiek to dziewczyna
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2011-11-30 o 11:01 |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez oczeretka Czas edycji: 2012-01-16 o 12:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

(bardzo je lubię) a Sweet Redemption jak Bioparox 
ale i tak chcę go i już!
.
To jednak wielka rodzina i zwracamy się do siebie zupełnie na luzie