|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy
wszystko jest dla ludzi, na pewno sobie poradzisz
![]() a rowerzyści to zmora, bo nie wolno ich często wyprzedzić jak masz przejście dla pieszych i ciiiiiiiąąąąąąąąąąąaagnie sz się za nimi, bo oni po drodze dla rowerów nie pojadą bo po co byleby tylko nie denerwować się za kierownicą, ja jestem zawsze spokojna, ale jak ktoś siedzi obok mnie i coś się wydarzy to ten ktoś zawsze narzeka, bluźni i się denerwuje a ja tylko ale spokooojnie
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52
Witam w nowym wątku
![]() Sperka doszedł przelew za Amber, bo zrobiłam dopiero późnym wieczorem? |
|
|
|
#34 | |
|
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Noooo, od Ciebie jesycye nie dostalam
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Alez, nic sie ie stalo ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Swego czasu bylam na watku robiacych PJ dziewczyn, ale one utrzymuja, ze nie potrafia nic nawet po 30h jazdy, wiec sie stamtad wypisalam, zeby sie nie dolowac
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
aa wez nie warto sobie psuć nerwów
|
|
#37 | |
|
|
Cytat:
jeśli tamte laski po 30h nie umieją jeździć to przeciez jakaś masakra jest mogłyby już sobie odpuścić... najwyraźniej nie są stworzone do bycia kierowcą... bo później siada taka (czy taki) za kierownicę i stwarza zagrożenie w ruchu
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
tak samo jak zdają ludzie po 9 razy np. dla mnie to jednak coś w tym jest skoro 9 razy się nie udało no to znak że może jednak to nie jest dla ciebie.
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastek na pewno dasz radę
Ja też się strasznie bałam pierwszy jazd Ale później się okazało, że całkiem nieźle mi idzie Zdałam dopiero za drugim razem bo za pierwszym byłam tak masakrycznie zestresowana, że tylko jechałam nie myśląc zbytnio o tym co robię Ogólnie spoko ale w moim przypadku stres niesamowity
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak ktoś wydał powiedzmy 1500 na kurs+ oblane egzaminy to ma zrezygnować? i wylać tyle kasy w błoto? bo np. stres go zjada na egzaminie i nie może sobie poradzić? Im więcej razy zdajesz egzamin tym lepiej zdążysz się nauczyć, proste
|
||
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez astaaa Czas edycji: 2011-11-28 o 16:28 |
||
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można trafić na nieprzyjemnego egzaminatora, który za wszelką cenę Cię udupi (u mnie praktycznie wszyscy są straszni ) albo tak się stresować i popełniać jakieś głupie błędy... Myślę, że 9 razy to jeszcze nie jest źle Niektórzy zdają po 30 a to już według mnie przesada
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
a kto mi kupi samochód
![]() sperka dostałaś moje pw z adresem? bo wysyłałam jak wizaż się ciął i nie wiem czy doszło, a adres mam nowy
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;30775387]a kto mi kupi samochód
![]() sperka dostałaś moje pw z adresem? bo wysyłałam jak wizaż się ciął i nie wiem czy doszło, a adres mam nowy [/QUOTE]Ja też nie jeżdżę Ale ja mieszkam w tak małym miasteczku, że nie potrzebuję bo całe miasto można przejść w 40 minut Ale jakbym miała wsiąść i jechać w jakąś dalszą trasę to bym się za bardzo bała. Już od dawna planuję, że muszę wziąć auto i pojechać z TŻtem w jakieś lasy, żeby pojeździć po mało ruchliwych uliczkach i przypomnieć sobie to wszystko, bo ja z 1,5 roku nie siedziałam za kierownicą
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
to też prawda. niebezpieczeństwo stwarzają zarówno osoby, które nie potrafią tak do końca prowadzić i jakoś im się fuksło podczas egzaminu, jak i młodzi ludzie, którzy się uważają za mistrzów kierownicy i jeżdżą brawurowo.
Edytowane przez astaaa Czas edycji: 2011-11-28 o 16:37 |
|
|
|
#47 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#48 |
|
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;30775387]a kto mi kupi samochód
![]() sperka dostałaś moje pw z adresem? bo wysyłałam jak wizaż się ciął i nie wiem czy doszło, a adres mam nowy [/QUOTE]Dostałam Ja tam uważam, że każdy powinien powiedzieć sobie zgodnie z sumieniem czy powinien siadać za kółko czy nie
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to autko mam i śmigam codziennie
Chociażby do TŻ, który mieszka 200 metrów ode mnie |
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() sperka dostałaś moje pw z adresem? bo wysyłałam jak wizaż się ciął i nie wiem czy doszło, a adres mam nowy [/QUOTE]No widzisz, u mnie odrotnie, mam samochod i sie biedak marnuje, bo nie mam prawka Dziekuje dziewczyny za wszytkie slowa i historie, opowiem Wam jak bylo ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
|
|
#51 | ||
|
|
Cytat:
molestuj tż i wsiadaj jak najszybciej za kółko, jeśli chcesz jeździć ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
no to nieźle ale fakt, faktem, samochód do a efekty w boczkach widać
|
||
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam inne zdanie. według mnie większe zagrożenie stwarzają osoby starsze. dlatego ja bym wolała żeby prawo jazdy było do określonego wieku, a później może powtórny egzamin. bo jak nieraz widzę jak ledwo chodząca osoba wsiada za kółko to aż strach. w takim wieku to i wzrok nie ten, refleks nie ten.
|
|
#53 | |
|
|
Cytat:
nigdy nie wiadomo czy trafi się na dziadka, niedzielnego kierowcę czy takiego po % niestety ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- jesuuu ale mi się mądrala załączyła |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwie sie, ze jeszcze nikt taiego rozporzadzenia nie wprowadzil Podobnie osoby z cukrzyca powinny byc mnitorowane, bo pozniej zasnie taki za kolkiem i nieszczescie gotowe...
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróżbiarstwo się uprawia. ja w sobotę kiedy wracałam ze szkoły to jechałam po trasie całkowicie rozwalonej bo robią na euro i jest ruch jednym pasem tylko i za mną jechał tir. oczywiście za blisko mnie i włączył światła długie! oślepił mnie że w lusterkach tylko widziałam blask. a nie mogłam jechać szybciej bo ograniczenie do 70, zaraz miałam skręcać a to już było po 19:00 i te pachołki na drodze w ogóle nie odbijały światła, nie wiedziałam między które mam wjechać i jeszcze musiałam przyspieszyć bo cham nie wyłączył świateł dopóki nie zaczęłam przekraczać prędkości ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
#58 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
powiedziałabym mu parę słow na CB ![]() btw. dzis na CB jakiś koleś zaczął mnie prosic o numer telefonu myślałam, że padnę żywcem w aucie |
||
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak bardziej dla jaj bo to było na wsi podkrakowskiej i przekroczyłam może z 5km/h. Ale o czymś to świadczy bo 3 razy nie zdałam |
|
|
|
|
#60 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

mogłyby już sobie odpuścić... najwyraźniej nie są stworzone do bycia kierowcą... bo później siada taka (czy taki) za kierownicę i stwarza zagrożenie w ruchu

Zdałam dopiero za drugim razem bo za pierwszym byłam tak masakrycznie zestresowana, że tylko jechałam nie myśląc zbytnio o tym co robię
Jak ktoś wydał powiedzmy 1500 na kurs+ oblane egzaminy to ma zrezygnować? i wylać tyle kasy w błoto? bo np. stres go zjada na egzaminie i nie może sobie poradzić? Im więcej razy zdajesz egzamin tym lepiej zdążysz się nauczyć, proste

Można trafić na nieprzyjemnego egzaminatora, który za wszelką cenę Cię udupi
Ale ja mieszkam w tak małym miasteczku, że nie potrzebuję bo całe miasto można przejść w 40 minut

myślałam, że padnę żywcem w aucie