|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: błagam pomóżcie mi!!! <stres>
Cytat:
nie to nie łaski bez
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja czegoś nie rozumiem. Po co prezerwatywa do seksu oralnego? Nie zakłada się jej przypadkiem tuż przed właściwym stosunkiem?
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i była ohydna no ale...jak kto woli
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie, jak coś wujek Chased będzie chrzestnym
![]() a tak serio to bez paniki , po tym że Cię bolą piersi wpadasz w panike ze jestes w ciąży ? moją kobiete bolą piersi bardzo często podejrzewam że wiele innych dziewczyn tez. Zrób test a jak wyjdzie pozytywny to pisz , szykuje prezent na chrzciny , pierwsze urodziny i komunie ;D a jak negatywny to tez pisz dam Ci adres na ktory mozesz przyslac mi beczke z piwem za dobrą rade ![]() Powodzenia
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale przecież można ją uszkodzić przypadkowo, na przykład zębami? Chociaż uważam, że wątek jest wyolbrzymianiem, bo zniszczenie byłoby widoczne, to i tak wydaje mi się, że nie jest to za mądre.
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
A ja nie rozumiem. Wolisz się denerwować, a testu nie zrobisz, bo się będziesz denerwować jeszcze bardziej? To sądzisz, że jak tego testu nie zrobisz, to ewentualna ciąża się odwlecze do momentu, aż się o niej dowiesz?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Uważam, że nie jesteś w ciązy, mnie piersi bolą przed okresem. Gorzej jak okres i się opóźni przez ten stres, który teraz przeżywasz, wyluzuj się trochę.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
nie chce straszyc ale moja siostra po odstawieniu tabletek ten jeden jedyny raz zebezpieczyla sie prezerwatywa, nic nie peklo ani sie nie zsunelo i od razu zaszla wtedy w ciaze. ja juz gumkom nie ufam, w ciazy byc nie powinnas ale lepiej sie zabezpieczyc bezpieczniejsza metoda. cycki byc moze bola przed okresem, jesli wypada ci dopiero w przyszlym tygodniu to nie martw sie i poczekaj.
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na bogów, gdyby ludzie powstawali mimo szczelnych prezerwatyw, to byśmy się już dawno musieli zacząć zjadać z majerankiem.
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale potem pomyślałam, jak dużo masz racji. Sama, kiedy zaczynałam brać tabletki, niepotrzebnie czytałam te wszystkie pierdoły w internecie, typu 'ja biorę tabletki regularnie, a wpadłam', i okropnie się denerwowałam. Szkoda, że nikt się nie przyzna do zapomnienia jednej pigułki ('no bo to przecież tylko jedna'), zwymiotowania jej itp albo pękniętej prezerwatywy, a potem robi wodę z mózgu tym mniej obeznanym i na przykład denerwującym się swoimi początkami z antykoncepcją... Nie mówię, że te metody mają 100% skuteczności, oczywiście mam taką świadomość, że i mnie mogą zawieść pewnego dnia, ale chociażby na Wizażu widać, że ten cały mikroskopijny odsetek wpadek na hormonach zebrał się właśnie na tym forum, wieszcząc spisek koncernów farmaceutycznych. Przepraszam za wywód, pamiętam swój stres przy czytaniu takich rewelacji i staram się ochronić przed tym samym inne osoby.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

) i była ohydna no ale...jak kto woli

), ale potem pomyślałam, jak dużo masz racji. Sama, kiedy zaczynałam brać tabletki, niepotrzebnie czytałam te wszystkie pierdoły w internecie, typu 'ja biorę tabletki regularnie, a wpadłam', i okropnie się denerwowałam. Szkoda, że nikt się nie przyzna do zapomnienia jednej pigułki ('no bo to przecież tylko jedna'), zwymiotowania jej itp albo pękniętej prezerwatywy, a potem robi wodę z mózgu tym mniej obeznanym i na przykład denerwującym się swoimi początkami z antykoncepcją... Nie mówię, że te metody mają 100% skuteczności, oczywiście mam taką świadomość, że i mnie mogą zawieść pewnego dnia, ale chociażby na Wizażu widać, że ten cały mikroskopijny odsetek wpadek na hormonach zebrał się właśnie na tym forum, wieszcząc spisek koncernów farmaceutycznych.