![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: podziękowania dla was wszystkich
Dzękuje Wizażankom podbijającym wątek Pajacyk i serduszko
![]() ![]() Złu, za to, że nie przyklejił tego wątku, bo nie miałabym teraz za co dziękować ![]() Oczywiście AgaZ, dziękuje ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A ja wszytskim miłym Wizazankom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
nie powiem komu, bo mam kiepska pamiec i zaraz bym kogos pominela
![]() - dzieki wam jestem juz naprawde obcykana w wizazowych sprawach. moge umalowac juz nie tylko siebie, ale i mame czy kolezanke o innym typie urody, innym ksztalcie oczu itp. ![]() ![]() - jak mam zly dzien w pracy, albo po prostu czuje sie niewyraznie tu na obczyznie ![]() - wizaz stanowi dla mnie ogniwo laczace mnie z polska. teraz wiem lepiej co w polsce piszczy, co z czym sie je, jaka jest nowa moda, jakie nowe programy, gwiazdki, czy nawet polityczne nastroje. to dla mnie cholrenie wazne, chce byc z polska stale zwiazana i nie chce przezywac szokju odwiedzajac "po latach". dzieki wiazazowi czuje sie jakbym w polsce byla jedna noga ![]() ![]() - no i wracajac do spraw wizazowych - odwazylam sie wreszcie uzywac wiecej kolorow w makijazu, zaczelam wiecej eksperymentowac, nauczylam sie robic przydymiony makijaz i wyprobowalam kepki sztucznych rzes, kupilam pierwszy puder brazujacy - ogolnie zaczelam probowac wiecej rzeczy, ktore jak kiedys uwazalam - byly "nie dla mnie". - chyba sie nauczylam dyplomacji i nie przejmowania sie. wizazowe wojenki nauczyly mnie patrzec na wiele spraw z wielkim dystansem. plus cos jeszcze, czego nie umiem opisac ![]() a na deser baty ![]() przez was wydalam na kosmetyki cala fortune ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
MrsVargas - wiesz dobrze za co..
![]()
![]() |
#35 |
BAN stały
|
myślałem dziś zeby specjalnie założyć wątek żeby podziekować dla grona osób które znalazły chwile aby pomóc dla mnie dziekuje wam bardzo za cenne rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko jak ja sie odwdziecze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Ja też chciałam podziękować wszystkim wizażankom za to, że jak nie mam co robić lub jestem w kiepskim humorze mogę tu do was zajrzeć i od razu mordka się uśmiecha
![]() Natii za założenie cudownego fan clubbu Lerka, uwielbienie Krzysia, Bezeli i miłość do prawdziwego hip hopu ![]() Cały fun clubb za wzajemne podtrzymywanie na duchcu kiedy Krzysia nie ma w tv czyli: Smoczyca, Martinaf, Rajzerek, Atosia, Mala czarna ![]() Agabil za cudowne makijaże i inspiracje ![]() Carownicagosia za to, że dba aby wizażanki były jazzy, trendy i freshy ![]() Ooliwka za podzielanie miłości do eskimosek i utwierdzanie mnie w przekonaniu, że szukanie latem zimowych butów jest normalne. ![]() Pewnie o wielu osobach zapomniała, ale kocham was wszystkie - dzięki wam nie czuję się jak wariatka mając manię na punkcie kosmetyków, włosów i takich tam ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A mi sie przypomnialo cos o czym warto napisac!!
Dziekuje Youare'kowi za kartke z Łeby ktora przysłała mi w zeszłym roku kiedy to rozpaczałam, że po raz pierwszy od kilku lat nie zobacze ukochanego nadmorskiego miasteczka... ![]() ![]() ![]() Dziekuje tez dziewczynom które poznalam i mialam okazje dluzej z nimi porozmawiać. A są to: Ami, Shemreolin, Estella, Demonik, Anita_W, Lexie, Pralinka... A dziekuje za to ze sie na nich nie zawiodłam. Ze w rzeczywistosci sa jeszcze fajniejsze niż tutaj na wizazu... ![]() Jest jeszcze Czarna.Noc, Dolly i Teri ktore poznalam juz troche slabiej ale tez przekonalam sie ze sa bardzo sympatyczne ![]() Tak trzymać dziewczyny ![]() Dziekuje tez tym ktore swoim "forumowym życiem" sprawily ze bardzo bym chciala je poznać na żywo... I tutaj jest strasznie dluga lista wiec nie wiem czy wymieniac bo i tak pewnie kogoś niechcący pominę ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
no to i ja podziękuje
![]() za calokształt ,za stworzenie wizaz.pl to do kierownictwa ,za to ,że znalazły sie dobre dusze ,miliony dusz które od rana do nocy siedza przed kompem i smaruja posty ![]() z niektórymi przyjażnie sie bardziej (cmoczki dla wiadomo kogo ![]() ![]() dziękuje za kłótnie,ostre rozmowy,pocieszenia,porad y,śmieszne pogaduchy i ratujące zycie porady i recenzje kosmetyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
To ja też się przyłączę do podziękowań...
Jestem tu od niedawna...ale to, że tu ciągle zaglądam jest oznaką tego,że mam do czego (i kogo )wracać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie znacie mnie jeszcze na tyle dobrze żeby za cokolwiek mi dziękować- ale to się już niebawem zmieni ![]() ![]() ![]() Wyrazy wielkiego szacunku dziewczyny Wam przesyłam... strasznie podoba mi się to, że tak wielka liczba osób (na dodatek większość to KOBIETY!! ![]() ![]() ![]() ![]() Shemreolin Tobie za to,że kochasz szczury ![]() ![]() Nie nooo dziękuję za to że jesteście wszystkie!!! Bo pomimo tego,że czasem się nie zgadzamy to potrafimy i tak ze sobą rozmawiać "na poziomie" ![]() 1000 ![]()
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziękuję WIELU kochanym Wizażankom, one to już wiedzą, że o nie chodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
dziękuję również męskiej załodze wizażu, która zawsze pomoże
![]() Fistaszka, MarcinaK- za wczorajszą pomoc z Photoshopem i przy tym miłą rozmowę na gg ![]() Sphinksa- jak już pisałam za materiały także o Photoshopie z których często korzystam ![]() Złosia- który przy moim setnym pytaniu skierowanym do niego nie krzyczy, odczep się! radź sobie sama ![]() Jej Ekscelencji- za to, że jest z nami ![]() buźka dla: An-si za miłe rozmowy na gg ![]() Nadin za fotkę specjalnie dla mnie ![]() agatc-e za tapetkę z fajniutkim menem ![]() awi (nie wiem czy dobrze odmieniłam nicka Awia) Agoosi za kilka PW ![]() GosikK za to, że jest takim fajnym sępem komuterowym ![]() Catt za całokształt ![]() Youare za dzisiejszą milutką rozmowę na gg ![]() przepraszam wszystkie wizażanki, które pominęłam ale czasami moja pamięc płata figle ![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
No, a ja do moich podziękowań powinnam chyba jeszcze dopisać: "i Wizażankom, które niestrudzenie odpowiadają na moje pytania z serii: youare jedzie na wakacje"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() to teraz ja Dziekuję wydawnictwu,rodzinie,ludz iom którzy zainspirowali mnie do napisania książki (a nie nie nie to przemówienie na uroczystość wręczania Nike ![]() ![]() ok przejde do konkretów (kolejnoeść alfabetyczna ![]() -Adze87 za muzyczne inspiracje i dzielenie Ah i Ohów nad niektórymi kawałkami ![]() -Agabil za pokrwieństwo poetyckich dusz -Anisi25 za Tatry! -jami za wsparcie w bardzo tudnej chwili ![]() -Joey za wsparcie,dawkę własnych doświadczeń uzmysławiających,że nie jest się samemu z jakimś problemem. ![]() -Lovisie za pożywkę dla maniaka gier ![]() -monyczce for all ![]() -Neitce za pocieszające słowa na otarcie gorzkich łez ,za zainteresowanie ![]() -Pomadce Ciotuni za poczucie humoru,które pojawia się w najbardziej odpowiednich chwilach ![]() -soulsweeper za otuchę,ciepło za każde napisane słowo w moim kierunku ![]() -sylwii18 mojej wirtualnej sis ![]() ![]() ![]() -vanilla_sky za reaktywację muzycznych fascynacji (Hail to the thief) ![]() -Złośnicy81 niesamowicie mądre słowa ujawniające nowe możliwości w rozwiązaniu problemu,za ciepło,podzielenie się serduchem ![]() ![]() -Zło za błyskotliwość (dlałowiec.pl hehehe ![]() ![]() oraz dla reszty osób udzielających się na Wizażu,które udzielają rad,rozśmieszają mnie do rozpuchu ![]() Całuję CATTT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
No nie wiem co powiedziec, nie spodziewalam sie, ze zostane wymieniona na gali podziekowan, naprawde sie wzruszylam
![]() Poznalam tu kupe fajnych babeczek i naprawde trudno podziekowac wszystkim z osobna. Pixie, Lazy, Nefretete, Smoczyca, Tinkerbell, u.zymek, Nan, Jej_Ekscelencja, Vanillia_Sky, Femme_Banale, Agabil, Lexie, Madlaine, d'ou vient le vent, sasanka22, Koko i cale nasze towarzystwo wzajemnej adoracji ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje wam wszystkim za atmosfere, ktora kaze mi tu wracac, jak tylko mam chwile wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Też dziękuję
![]() Neitce i Cattt - za zaufanie, chęć pomocy i dużo trafnych spostrzeżeń. Wasz słowa bardzo mi pomogły ![]() d'ou vient le vent - za miłe posty i rady Hexxanie - za przemiłe wymiany i rozmowy, za to, że była zawsze niesamowicie serdeczną i ciepłą osobą ![]() Smoczycy - której wiadomości bardzo mnie ucieszyły, bo nadeszły w momencie, gdy sądziłam, że nikt mnie tu nie czyta i nie zauważa Lovisie - za fajne wątki, inteligentne wypowiedzi i ogólnie za całokształt - bardzo lubię ją czytać ![]() natii4 - miło wiedzieć, że w niektórych sprawach ktoś ma opinie identyczne z moimi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
to i jak chciałam pieknie podziękować
MagJa - za pomoc w zakupach w Sephorze ![]() Kaisandra - za pomoc w zakupach kosmetyków aptecznych Marigold19 - za pomoc w kupnie Cocoona ![]() lucille - za przemiłe spotkania ![]() agabil - za wszystko, za miłe posty, za obecność na forum, na ciepło które przejawia sie w wypowiedziach ![]() dziewczynom z wątku wyciskaczek na kosmetyczce, które mnie opierniczają i podnoszą na duchu ![]() dziewczynom za przepisy na kulinarnym Voodia - za ciepło i życzliwość Wszystkim Wizażankom z którymi dokonałam wymian na Targowisku ściskam mocno Wizażanki i Szefostwo ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za to,że jesteście...
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Dziękuję za Wizaż , dziękuję że mogę z Wami pogadać, pokłócić się, przeprosić i śmiać się z Wami.
Kocham Was |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.