![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudzień: zapachy, kolorówka, pielęgnacja
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- niestety nic nie widzę ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- odp ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- odp ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- odp ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31172877]Jeżeli dorzuciłabyś jeszcze jakąś miniaturkę, lub dwie to oddam rozświetlacz Estee : )[/QUOTE] odp ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- odp |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Hej, interesuje mnie Lacosta.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=581163 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
ale te miniaturki to za mało za tusz, chyba że napiszę Tobie co mi się podoba bo chętnie oddam tusz za Miss Dior np. albo Idylle i miniaturki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
W sumie bym mogła zrobić 5 ml.odlewkę Miss Dior Cherie w zamian za Hypnotic Poison.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Wtajemniczenie
|
odp
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31173775]Około 150 złotych. W ogóle, to chyba muszę jeszcze raz sprawę przemyśleć ; )[/QUOTE] odp ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- odp ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- odp |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się Idylla,z Twojej listy mam Miss Dior EDP,zostało mniej niż 20/100ml,czy znajdziesz coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Kurczę, raczej jednak się nie zdecyduję : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
bardzo mi sie poodba huGo deep red z wish mam tylko jadore
poza watkiem moge zrobic odlewki: -armani diamonds -dkny red delicious -ck in2u -amor amor
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-12-26 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
ciesze się że coś wybrałaś co w takim razie mogłabym dostac za te trzy rzeczy od Ciebie? od razu dodam że o 1881 w tej chwili rozmawiam też z virtual ale musze sprawdzic zapach najpierw więc dobrze by było gdybyś napisała równiez co oddasz za samo Pleasures i Platinum Illuminator
![]() Z1. Donna Karan, DKNY Women EDP - pojemność wyjściowa 50ml, ubytek testowy (brak kilku psików) w oryginalnym pudełeczku, mam go z wymianki >>klik<< Z4. Lolita Lempicka EDP - pojemność wyjściowa 100ml, pozostało ok 25ml, mam go z wymianki Z7. La Perla, J'aime la nuit - pojemność wyjściowa 30ml, zostało ok 15ml >>klik<< Z8. Donna Karan, Red Delicious EDP - pojemność wyjściowa 50ml, zostało ok 20ml >>klik<<
![]() |
#47 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś za Lolitę L?
![]() Oddam wiele. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie kilka zapachów, a szczególnie miniaturka Dior, Hypnotic Poison EDP - 5ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
hej moze cos za la perla w ciemnej buteleczce lub lacosty? podoba mi sie jeszcze ysl parasienne
![]()
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Z2. Guerlain, Idylle EDP - pojemność wyjściowa 100ml, pozostało ok 40ml, mam go z wymianki >>klik<< Z7. La Perla, J'aime la nuit - pojemność wyjściowa 30ml, zostało ok 15ml >>klik<< M2. Givenchy, Ange ou demon, le secret EDP - 5ml >>klik<< M6. Thierry Mugler, Alien EDP - 6ml >>klik<< ?? ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Cześć, znajdziesz coś u mnie? Podoba mi się kilka miniatur.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.