![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Smakołyki z górnej półki :) grudzień
A może za tą odlewkę maski Phenome i krem do rąk Phenome Warming Tangerine spa - 50ml, 2 razy użyty zdecydowałabyś się oddać tester Beige Massai? Mogę zrobić też małe odlewki/próbki peelingu enzymatycznego Phenome, Micro-Abrasion Lieraca i kremu Phenome Ideal.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się pryzmy givenchy, energetyzujący krem biotherm i miniaturka AoD le secret
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Poza wątkiem mam jeszcze podkład neutral fair EDM , ok połowa opakowania chyba + mogę dorzucić róż Loreal . Co byś była w stanie oddać za tusz i ew te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcześniej podobały Ci się u mnie jeszcze Soft Ochre, krem Biodermy pod oczy i płyny do demakijażu Heleny Rubinstein, może nadal będziesz nimi zainteresowana?
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
HEJ Wpadło mi w oko spoooro rzeczy
![]() znajdziesz cos u mnei chociaz za czesc?? Garnier Skin Naturals krem do rąk z ekstraktem z miodu 75 ml, NOWY. Garnier Skin Naturals Mleczko do demakijażu z ekstraktem z winogron dla skóry normalnej i mieszanej 200 ml, NOWE. Eveline Advance Volumiere Eyelash Activator odżywka do rzęs 3w1 : baza pod tusz, odbudowujące serum, aktywator wzrostu rzęs, 10 ml, NOWA. Garnier Essentials Tonik Witaminowy z ekstraktem z winogron dla skóry normalnej i mieszanej 200 ml, NOWY. Garnier Aloe Vera Szampon Witalność i Blask wszystkie rodzaje włosów, 250 ml, NOWY. Garnier Aloe Vera Odżywka Witalność i Blask wszystkie rodzaje włosów, 200 ml, NOWA. Eveline Art Scenic Silikonowa Baza pod makijaż 30 ml, 50% gratis, NOWA. Eveline Volume Celebrities maskara, kol. Czarny, NOWA. Eveline Volumix Fiberlast maskara pogrubiająca, rozdzielająca, unosząca rzęsy, z elastyczną szczoteczką, kol. Czarny, NOWA. Eveline Colour Show kol. 654 (czerwień), bez drobinek, NOWY. Eveline Colour Show kol. 652 (fiolet), bez drobinek, NOWY. Eveline Colour Show kol. 651 (ciemny turkus), bez drobinek, NOWY.
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
pewnie bym chciala bo mi u Ciebie bardzo duzo jak widzisz
teraz musze uciekac do pracy ale jak wróce to dokladniej przejze Twoje watki i poczytam o kosmetykach i napisz co mnie interesujae Ciebie te 2 prod.do oczków? ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
To i ja się przypomnę
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- EDM mogę oddać za coś z eveline ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Więc podoba mi sie:
-Eveline Retinol Prestige Płyn Micelarny do skóry wrażliwej 200 ml, NOWY. -Eveline Spa! Professional Kwiat Lotosu Nawilżająco-ujędrniający balsam dla skóry suchej i bardzo duchej 500 ml, NOWY. -Eveline Advance Volumiere Eyelash Activator odżywka do rzęs 3w1 : baza pod tusz, odbudowujące serum, aktywator wzrostu rzęs, 10 ml, NOWA. -Garnier Skin Naturals krem do rąk z ekstraktem z miodu 75 ml, NOWY. -Garnier Skin Naturals Mleczko do demakijażu z ekstraktem z winogron dla skóry normalnej i mieszanej 200 ml, NOWE. -Garnier Aloe Vera Odżywka Witalność i Blask wszystkie rodzaje włosów, 200 ml, NOWA -Eveline Art Scenic Korektor 2w1 kryjąco-rozświetlający, odc. 06 Toffi, 7 ml, NOWY. -Eveline Art Scenic Silikonowa Baza pod makijaż 30 ml, 50% gratis, NOWA. -*Eveline Volumix Fiberlast maskara pogrubiająca, rozdzielająca, unosząca rzęsy, z elastyczną szczoteczką, kol. Czarny, NOWA. *Eveline Big Volume Lash maskara kol. Czarny, NOWA. *Eveline Colour Show kol. 655 (czerwone wino), bez drobinek, NOWY. *Eveline Colour Show kol. 654 (czerwień), bez drobinek, NOWY. *Eveline Colour Show kol. 652 (fiolet), bez drobinek, NOWY. *Eveline 3D Glam Effect błyszczyk kol. 349 (bezbarwny). NOWY *https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1324403540 *Avon Top Coat. Nowy, bezbarwny, wa kartoniku. *Eveline Diamond Hard Odżywka wzmacniająca, NOWA. jak to widzisz? ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-01-01 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Chciałabyś wymienić te rzeczy na tester Beige Massai i coś z Juicy Couture? Interesuje mnie balsam albo odlewka
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie marc jacobs ale tak niezabardzo za miniature paco rabanne
![]()
![]() |
#45 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Pisałaś u mnie przed Świętami w sprawie kilku rzeczy - nie spojrzałam teraz,co tam Cię interesowało,ale mnie wstępnie zainteresowałą paletka Estee - masz może jakieś fotki jej??? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
No niestety , na miniaturce mi najmniej zależy bo i tak mam całą swoją flaszkę ; ) I też chciałabym oddać tusz za konkret, np za pryzmy givenchy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Mogę dorzucić do tuszu EDM i oddać za pryzmy lub krem biotherm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
cos za bombke??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ojej, nie wiem dlaczego nie wstawiłam opisu , zapomniałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Pomylka
Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2011-12-29 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Hej, byłaś u mnie zainteresowana dyfuzorkiem do rozpylania , tamten znalazł swoja włascicielkę , ale wynalazłam jeszcze jeden egzemplarz. Różni sie tym, że zamiast krótkiego wężyka ma długi a końcówka pompki ma frędzle, generalnie jest bardziej urokliwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Flowerbomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wieczne Kutango
|
oddam życie za flowerbomba <3 proszę napisz co byś chciała
![]() |
![]() |
#57 |
Wieczne Kutango
|
to moze tak ja mam miss dior ale 100 ml jakbym kupila atomek i ci odlała ilosc jaka tam sobie zazyczysz plus podkład diora pasowałoby ?
![]() kurcze u Ciebie kilka rzeczy ciekawych widze, a z ciuszkow cos nie chcesz? ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Chodziło mi o moderatora Pingwin. Ona szuka bombki, a często ma fajne zapaszki i nie tylko. Ja bombki nie trawię. Chciałam być tylko pomocna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
Załączam zdjęcia dyfuzorka z netu, zdjęcia real mogę mieć jutro. Nie wiem co bym chciała konkretnie, może wypiszę w wolnej chwili to co mi sie podoba, a Ty zdecydujesz co byś z tego była skłonna oddać?
![]() Edytowane przez plumvalla Czas edycji: 2011-12-30 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.