|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wodnik szuwarek.
Cytat:
muszę mieć trochę czasu, żeby otworzyć się przed innymi. zdarza mi się kogoś ochrzanić jak głupio robi, ale pozwalam sobie na to, tylko wobec osób, które znam dłużej. często mi się zdarza komentować "wybryki" znajomych komentarzem: "ja wiem, że ty wiesz, co ja chcę ci powiedzieć". ze mnie gaduła jest straszna. zwłaszcza wieczorem. TŻ się śmieje, że mi się wieczorem załącza syndrom "radia wolna Europa", bo mu opowiadam jakieś anegdoty, historie z dzieciństwa, kawały i takiego typu rzeczy. TŻ to lubi, bo się przez to taka domowa atmosfera robi. pewnie jakbym miała kogoś jeszcze do pogadania, to by się ten syndrom skończył
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Moja mama wodnik jest pomoca ale też egoistyczna nie obchodzi jej zdanie innych nie szanuję pieniędzy jak ona coś sobie upatrzy że coś chce to musi to dostać nie ważne że to kosztuje krocie i są ważniejsze sprawy ona musi to mieć i koniec i często dochodzi do awantur. Tata jest ciężko chory na białaczkę przed choroba ciężko pracował i odłożył trochę pieniędzy i mama nie zdaję sobie sprawy że to jest na stare lata na ich przyszłość ona ma to gdzieś i nie patrzy na to że ojciec ciężko pracował... Wymyśliła kuchnie za 20 tyś złotych a ma kuchnie w dobry dobrym stanie, niektórzy ludzie w połowie tego nie mają co ona... Albo jak byłam chora na grypę to weź tabletkę i się połóż a na drugi dzień wyzwiska że mam się brać do roboty a jak ona zachorowała kilka dni po mnie to każdy musiałam latać na jej zawołanie i gadanie oh jaka ja chora ale jak ktoś chory to ma gdzieś , a co do przyjaźni niby przyjazna ale obgada za plecami
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z moich doświadczeń wodniki to bardzo inteligentne i ambitne osoby, ale często przekłada sie to na mocno napompowane ego i niezdolność do przyznania się do błędu. Zwykle są duszami towarzystwa, chociaż jednocześnie może sie wydawać że mają mało takich prawdziwych przyjaciół
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.