|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mojemu chłopakowi podobają sie inne dziwczyny
Cytat:
Może ci powiem jak jest u mnie i dla mnie to jest normalne: - Idziemy sobie ulicą, czy siedzimy w parku czy jesteśmy w klubie. Tż nigdy nie odwraca się za kobietami, to chamskie i niegrzeczne, nie rozmawia ze mną mając oczy utkwione w czyimś dekolcie, czy coś w ten deseń, nie pogwizduje i nie rzuca tekstów: ale dupa idzie... To buractwo i chamstwo. Jednak, nie raz czy ja czy on powiemy: patrz jaka ładna dziewczyna. Często on mi np. mówi: patrz jakie ma fajne spodnie/sweter/sukienkę, ładnie byś w tym wyglądała. To samo mam ja z facetami. Żadne z nas się o to nie gniewa i nie jest to też jakieś hiper nagminne. Oglądamy jakieś filmy. Wiem jakie aktorki się Tż-towi podobają. Czasami w filmach są śmielsze sceny, ostatnio oglądaliśmy właśnie taki film. Prześliczna dziewczyna w nim grała. Mówię Tż.-towi, że idealną figurę ma i jest bardzo ładna. On na to,. że no, do filmu musiała taka byc a większosc facetów to by z nią za darmo zagrała. No i co? I nic. Nic się nie stało. Wiem, że ona może byc dla niego ładna, nie oślepł przecież, tak samo jak ja nie oślepłam i widzę przystojnego faceta. Czasami mu nawet powiem, że jakiś piłkarz, czy aktor to niezłe ciacho jest. I też nic się nie dzieje.Natomiast sądzę, że tutaj ogromne znaczenie odgrywa fakt, że wiem, że Tż mnie uwielbia, że mu się podobam, że jestem dla niego idealna i go kręcę. Komplementuje mnie, wyleczył mnie z większości moich kompleksów chyba. Mówi mi, że mnie uwielbia, że jestem cudowna. Jednym słowem: wiem, że jestem dla niego śliczna, pociągająca, powabna i że to ze mną chce byc, kochac się itd. Inne kobiety może uważac za ładne i nawet to powiedziec w kulturalny sposób, ale chce właśnie mnie. I mi to wystarcza jeśli postrzeganie i komentowanie innych ludzi nie przekracza granicy dobrego smaku i kultury. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: mojemu chłopakowi podobają sie inne dziwczyny
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

a większosc facetów to by z nią za darmo zagrała. No i co? I nic. Nic się nie stało. Wiem, że ona może byc dla niego ładna, nie oślepł przecież, tak samo jak ja nie oślepłam i widzę przystojnego faceta. Czasami mu nawet powiem, że jakiś piłkarz, czy aktor to niezłe ciacho jest. I też nic się nie dzieje.