![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ :) Różne różności - ZAPRASZAM
Spodni szukam ew. dla córy , a powiedź kochana jakie oane mają wymiary (biodra, pas , uda ) czy to biodrówki czy wyższe ? ew. podaj swoje wymiary, na jakie te spodenki były dobre ?
Sorry za marudzenie ale wiesz, jak to jest barać ubranka bez przymierzania ![]() Pozdrawiam gorąco Ania
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Witaj...to ponownie ja
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
cos za
- Catrice - gel eye liner - numer 010 Black Jack with Jack Black - zużycie widoczne na zdjęciu, kilka razy użyty - Catrice pędzelek do linera, użyty kilka razy. - Essence - rozświetlacz - Crystalized - użyty 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Hej, podobaja mi sie odlewki bb kremów, ale jednak wolałabym większe wymianki. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lakiery z dokładki color alike?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- - Wibo - róż z jedwabiem i witaminą E - numer 3 - zużycie może 5 % - - E.L.F - Bronzer - odcień Bronze Gold - sprawdzony, z kartonikiem - Sephora - Foundation Compact - odcień clair light - zużycie niewielkie ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Vichy Dermablend najprawdopodobniej idzie już na wymianę, ale Bourjois nadal jest aktualne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Na 100 % pewna nie jestem ale raczej tak ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Te rzeczy by mi odpowiadały ![]() - Wibo - róż z jedwabiem i witaminą E - numer 3 - zużycie może 5 % - - E.L.F - Bronzer - odcień Bronze Gold - sprawdzony, z kartonikiem - Colour Alike - Caffe Machiato oraz czerwony nr.444 - Sephora - Foundation Compact - odcień clair light - zużycie niewielkie 5-10% - BB Cream - Skin79 Oriental Gold oraz Oriental odlewki Niestety nie mam próbek tych podkładów ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- To daj znać od razu jak sie dowiesz, bo jutro wysyłam paczki a następne pewne za tydzień, zależy mi na czasie ![]() Edytowane przez Maaczek Czas edycji: 2012-01-22 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
raczej podzielenie się czxęścią nie wchodzi w gre, sama nie lubie tzw odlewek i ich nie robię
![]() moze masz jeszcze jakies lakiery z ca? ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- korektor to 01 ![]() a co powiesz na wymianę : pędzel maestro, brozer elf i lakiery za korektor?? ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- bardzo podoba mi się jeszcze u Ciebie rozświetlacz essence ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- kurcze, taka wymiana raczej nie będzie mi się opłacać ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2012-01-22 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Kochana a ten pędzel eco tools to z którego zestawu pochodzi? masz moze jakiegos linka do tego pędzelka?
mam jeszcze pytanie ![]() ![]() co do wartosci kosmetyków to nie bierzemy pod uwagę cen z allegro albo z e-bay... Twoje lakiery na stronie barbry są po 7 zł z tego co pamiętam ![]() ![]() ten korektor na stronie skinfood kosztuje 32 dolary..ja mam go z wymianki i niestety tez sporo za niego oddałam ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- buuu to ja mam ten pędzel ![]() to ja bym chciała na bank dwa lakiery z CA, kopytko Maestro i ten cien.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
wymianka z buzichocho
![]() - lakiery Colour Alike Caffee Machiato, czerwień nr.444 - lucy minerals cień sunkissed - Maestro - pędzel 380 kopytko za Skinfood Salmon Concealer ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
czyli wymianka
dwa lakiery z CA, cien z Lucy Minerals i pędzel z Maestro za korektor Skinfood jesli masz ochotę dorzucę Ci próbke BB cremu aloesowego ze Skinfood ![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- oj śliczny ten poppy ![]() ![]() próbeczke chętnie bym przygarnęła ale z racji tego że mojego aloesa mało to nie wiem czy Ci sie próbke rózu bedzie chciało robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
hej,
może coś u mnie w zamian za: - zestaw Catrice (eyeliner i pędzelek) - lakier do paznokci Colour Alike (lub obydwa) ![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za
- Cienie do powiek - Swing set, - sprawdzone kolory - Pearl Beige - lucent powder ?
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() lrp miałam to bardzo fajny podkład ![]() a co do bb creamów to chyba żadny mi nie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
hej,
trochę szkoda mi tych lakierów bo nigdy ich nie miałam :P i chciałam wypróbować, ale trudno ![]() ![]() mogę odsypać połowę z pudru SkinFood, tyle że muszę się zastanowić do czego mam go przesypać. jak Ci pasuje to odpisz u mnie ![]()
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
hej,
w takim razie wymieniamy się : - zestaw Catrice - lakier Essence 71 Wanna Kiss - co to jest dokładnie za kolor? możesz opisać ![]() za: -odsypkę pudru SkinFood (połowa z ok.23g) faktycznie nie mam do czego przesypać, i jeżeli Ci to nie przeszkadza to poczekam na Twój pojemniczek ![]() pasuje? mogę wysyłać adres na PW?
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2012-01-23 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
wymianka z Maaczek
![]() - vichy dermablend,porcelain - pędzel sephora - cetaphil emulsja do mycia za - róż wibo - elf bronzer golden - Sephora - mineral compact - kremy bb odlewki zrobię trochę więcej niż na zdjęciu
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Coś u mnie za ten rozświetlacz essence? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1327239562 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
- wkłady inglota (są po terminie, ale nic im nie dolega) -139 shine - zużycie ok 5-10% - ważne do 4.2011 -308 - zużycie minimalne ważne do 4.2011 - 136 amc shine - zużycie ok 5-10% ważne do 11.2011 - CRYSTAL - Ałun - 2 razy użyty LAKIER KOBO ESSENCE CRYSTALICET rozwietlacz
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Coś za: Essence - rozświetlacz - Crystalized ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
coś za
Essence - rozświetlacz - Crystalized - użyty 2 razy oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1327058154 oba ![]() ?
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() BB Cream - Skin79 Oriental Gold Plus oraz Oriental Gold Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- Dermedic - Hydrain 2 - zostało więcej niż połowa BB Cream - Skin79 Oriental Gold Plus oraz Oriental Gold - mogę zrobić odlewki ![]()
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
EDM: - Finishing powder - Fair - mniej niż połowa ?
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Podoba mi się kwas mlekowy i EDM: - Finishing powder - Fair - mniej niż połowa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.