![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: *** CHudnijcie w oczach wizażanki***
a co to jest ta sól Salvite???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, że to szokujące, jak się słyszy - 38kg, ale przy moim wzroście i budowie, to tak w sam raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
To dobrze, bo niektórzy od razu do szpitala by mnie zaciągnęli najchętniej. Ech. Ale zawsze sobie mówię : lepiej być małym, niż dużym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() pozatym wybaczcie ale anoreksja mi sie nie podoba ![]() 160 cm i 48 kg to dobrze bo jestes nizsza odemnie ja wazac 48 kg przy moim wzroscie wygladalam juz jak patyk . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja zajadam jogurty, maślanki. Mleko piję codziennie bo uwielbiam płatki i muesli i nie mam problemów z wagą. Może to indywidualna sprawa, ale z tego co wiem wapń nie tylko jest bardzo zdrowy, ale właśnie pomaga w odchudzaniu. Dlatego lody wcale nie tuczą
![]()
Korzystaj z czasu póki czas! Edytowane przez Beauty1984 Czas edycji: 2005-07-05 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Odchudzanie odchudzaniem, ale coś mi się anorektyczny ten wątek robi! Wrrrrrr!
Waga 48kg przy 160cm wzrostu daje BMI=18,75, a więc około trzykilogramową niedowagę. Twiggy, nie wierzę! Obok mnie siedzi dziewczyna, która jest bardzo drobniutka, ma drobnokościstą budowę ciała, nosi ubrania w rozmiarze XS. Ma także 156cm i waży 47kg! A Ty - 10kg mniej? Według kalkulatora BMI masz około 11kg niedowagi! A nie jesteś już nastolatką... nie masz zaburzeń miesiączkowania? Beauty, każde lody spożyte w nadmiarze tuczą - jak wszystko inne. Na zwykłe lody smietankowe można sobie pozwolić w czasie diety, bo duża ilość białka faktycznie wspomaga odchudzanie. Całusy! Anita |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Nie musisz mi wierzyć, znam ten kalulator IBM i uważam, że jest do bani, jesli chodzi o osoby nie tylko niskie, ale też drobne, czy wręcz małe. Wybacz, ale nie utuczę się, żeby zmieścić w jakiejś normie. Ważę, ile ważę, mogę zjeść wszystko i nie przytyję, wiele osób by tak chciało. Sugestie o anorksji doprowadzają mnie wręcz do szału, nie wiem po co sie w ogóle pochwaliłam swoją wagą, teraz tego żałuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Twiggy, rozumiem. Ale sama stwierdziłaś, że taka waga przy takich wzroście może szokować... Mnie szokuje bardzo, bo mierzę dokładnie tyle samo co Ty. Ale kg mam kilkanaście więcej. A nie zaliczam się do szczególnie tęgich osób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Chodziło mi, że szokuje, gdy to mówię, a nie, gdy się na mnie patrzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Nie jest to także forum dietetyczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Ok, zakopuję topór
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
A ja się wetnę tak kompletnei nie na temat- lexie jak ja sobie zupełnie inaczej Ciebei wyobrażałam...
![]() ![]() ![]() P.S Bardzo ładne kolor włosów masz. Swój???
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Wygląda na to, że wszystkie mnie sobie jakos inaczej wyobrażałyście ![]() ![]() Kolor niestety nie swój, to farba welli z serii Viva, średni brąz. Tak gdyby któraś była zainteresowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
He he moich zdjęć tu nie ma ale chętnie posłucham jak sobie mneij więcej wyobrażasz moją osobę
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ja mam wzrost 163 i ważę 49 kg i to też niby niedowaga...chrzanią głupoty
![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
W ogole nie rozumiem jak taka sciema mogla rozpoczac ten watek????
Co to za bzdury zeby chudnac od fast foodow?? Jak ktos nie lubi nie musi jesc przetworow mlecznych, mozna je zastapic czyms innym, rownie zdrowym. Ale nie frytkami i hamburgerami!!!!!!!! Mam na to teorie: Aniołek boi sie ze ktoras ladna dziewczyna odbierze jej faceta i dlatego chce nas wsystkie utuczyc! Hahaha, przepraszam jesli kogos urazilam, ale wiekszej sciemy w zyciu nie slyszalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny to niechodzi o drastyczne odstawienie wszelkich przetworów mlecznych.
![]() Ważną zasadą jest żeby niepić mleka na noc lub wieczorem!!! To powoduje bardzo powolne zatruwanie organizmu. Wszystko to co teraz do WAS pisze spowodowała książka Michała Tombaka. Już tłumacze: Podczas picia mleka w naszym żołądku zupełnie nieprzystosowanym do picia tego produktu pojawia się kazeina. Substancja bardzo szkodząca naszemu zdrowiu. Źle wpływa na nasze samopoczycie, na funkcjonowanie naszego organizmu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
![]()
GUSIA 2120 niewiem o czym ty piszesz, ale nieboję się że ktoś odbierze mi faceta.... Chciałam pomóc innym dziewczyną - mi to pomogło i dzielę się z tym z innymi.... ............... ??????????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam, pan Tombak zaleca również picie co wieczór herbatki przeczyszczającej [można powertować Wizaż - już kiedyś toczyły się debaty na temat 'diety' pana Tombaka]. Zaleca również [to mi utkwiło] ssanie skórki od cytryny, aby zabić zapach czosnku [już ja sobie wyobrażam walory zdrowotne takiej skórki...]. Ja bym nie ufała Panu Tombakowi [ale to moja prywatna opinia..]
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaraz, zaraz. Wytłumaczę łopatologicznie: człowiek to ssak i jego pierwszym pokarmem jest mleko. A jak sądzę bliżej mleku krowiemu do ludzkiego niż coli, herbacie, kawie itp. Chyba jesteśmy bardziej nieprzystosowani do picia coli albo alkoholu niż do picia mleka. Myślę, że największą sztuką jest zachowanie zdrowego rozsądku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Sarenko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, niewiem jak wy ale ja nie będę pić mleka - czuję się z tym dobrze... Ci którzy chcą spróbować niech spróbują.
Pozdrowienia dla wszystkich - zwłaszcza tych czepialskich!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.