|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz ,że środki antykoncepcyjne powinny być dozwolone od 16.r.ż ? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 71,43% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 28,57% |
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: seks od 16 antykoncepcja od 18?
Cytat:
- Kochanie, dzisiaj nie możemy, bo mam dni płodne. - Ale wiesz, ja nie wytrzymam, muszę dzisiaj. ![]() Chociaż oczywiście do stosunku przerywanego też taki opis pasuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spokojnie, zawsze się zabezpieczamy. Zastanawiam się nad zastosowaniem krązka,gdyż nie będę ukrywać,że jesli chodzi o tabletki to martwię się o to,że czasem może zdarzyć się , że zapomnę... Czy to dobry pomysł? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ma zielone pojęcie
|
A skąd chcesz mieć ten krążek? Bo on tak samo jak tabletki, jest na receptę, więc ginekolog może Ci go nie przepisać.
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do krążka to przekonuje mnie również fakt, iż choroba nie osłabia jego skuteczności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to kiedy zaczęłaś miesiączkować? Przed 15 rokiem życia?
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie, że dla kogoś, kto sam prawiczkiem nie jest, ważne jest dziewictwo jego kobiety. Cytat:
Mam nadzieję, że tak nie myślisz o facetach -> zwierzęcy instynkt, który muszą zaspokoić... Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||||||
Przyczajenie
|
Miesiączkować zaczęłam w wieku 13 lat i praktycznie od zawsze mam regularne miesiączki. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Cytat:
Wiem,że możesz być oburzona tym wątkiem , gdyż żyłaś w innych realiach społecznych. Widząc zachowanie dzisiejszych 12-13latków którzy także rozpoczynają współżycie jest dla mnie równie oburzający jak mój wątek dla Ciebie. Dziękuję za wyrażenie swojej opinii i cieszy mnie to, że podzieliłąś się nią ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W takim wypadku poniekąd wyjdzie na to ,że poszłam do łóżka z moim mężem, czyż nie? Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.