![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: pastelowa biżuteria
dziękuję bardzo dziewczyny za miłe słowa
![]() chętnie wrzuciłabym coś nowego, ale mam jakiś dziwny zastój twórczy - w głowie pomysły są i nawet skrystalizowane projekty, ale jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby sięgnąć za drut i koraliki... a na dodatek dziś jestem porywana gdzieś na miasto w ramach niespodzianki na moją "dziewięciotysięcznic ę" (9000 przeżytych dni, yay~) więc już na pewno nic nie powstanie... może jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja bym chciała zobaczyć naturalne kamienie + drucik u Ciebie. Świętuj i do roboty!
![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
naturalnych kamieni jeszcze trochę boję się tykać, bo nie ma sensu zepsuć ich kiepskim wrappingiem... kilka mam, żeby mnie motywowały do pracy, ale na razie korzystam ze szkiełek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
pobawiłam się trochę PSem, żeby fotki były trochę jasniejsze i więcej pokazywały.
1-3: zakładki do książek, troszkę prototypy, przy okazji na prezenty dla znajomych :) 4: mój pierwszy komplecik - kolczyki + zawieszka, dł 5cm (kolczyki mierzone z biglami i zawieszka z krawatką) 5-6: zawieszka i kolczyki osobno 7: kolczyki od kolejnego kompletu, który jeszcze nie ma zawieszki ;] docelowo ma być cała seria komplecików, będę je pokazywać na bieżąco :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
"Sprężynkowe" biżutki śliczne i delikatne, i pięknie owinięte
![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
a dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
i druga porcja nowości
![]() 1 i 2: bransoletka, posrebrznay drut i szklane koraliki. moje pierwsze herringbone :3 3: kolczyki do kompletu. moje pierwsze też ![]() 4: brakująca zawieszka z łezką i zielonym szkiełkiem 5: kolejne kolczyki, z trójkącikami i... taaaak, szkiełkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Przy pierwszej zakładce znowu masz krawatkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
tytkowe kulki - poka!
![]() Rusa48 - hehe, a wiem, że to krawatka, ale zakładka robiona była dla kumpeli i wyrażnie wybrała sobie, że właśnie tę krawatkę chce mieć z postaci zawieszki :p do jednej bransoletki też została wybrana, co ja na to poradzę? ;] a herringbone'y wyszły mi ciut krzywe, czego całe szczęście na zdjęciach nie widać tak bardzo. doszedł jeszcze wisiorek do kompletu i z powodu tej krzywości zostawię sobie całość, chyba, że ktoś wybitnie będzie chciał przygarnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
UHU 300kg używam i polecam! Zamawiam w sieci, bo nieczęsto go widać w sklepach. UHU 5 minut za bardzo śmierdzi jak dla mnie.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
przez tę cholerną pogodę nawet zdjęć nie mogę zrobić, bo ciemno, buro i paskudnie. czekam na słońce.
a na razie moje ukochane skrzydełko na niebieskim sznurku <3 a do tego "zamówienie" od mojego taty na zasadzie "ja Ci kupię materiały, a Ty mi zrób". jego księgarnia internetowa będzie dawać gratisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
nowości, nowości. może nie wszystkie takie nowe, ale świeżo ofocone, o.
1-3 - reszta serii geometrycznej. tylko fioletowych kolczyków brakuje (a właściwie to jednego) i będzie całość! 4 - sznurkowo-koralikowo-druciane. kolorowe i wiosenne. duuużo ![]() 5-6 - nowe zakładki, dość spore, ale do większych książek w twardej oprawie jak znalazł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
wiem, że to fail i w ogóle, ale jest piątek wieczór i nie pomyślałam, że jak zrobię dwie takie same bazy, to po zwinięciu mi się warstwy odwrócą :p ale poćwiczyłam i zamierzam je nosić, bo mi się podobają i szkoda mi drutu :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
fajne te kolczyki, pomysłowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
nie no, wiadomo, ta parka zostaje ze mną
![]() na prezenty dla krewnych-i-znajomych mam za to mnóstwo zakładek, bo mnie wciągnęły :p tak to jest, jak ojciec ma księgarnię - zamiłowanie do książek mam w genach ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Kolczyki z poprzedniego wrzutu bardzo fajne- jak ja umiałabym sobie takie zrobić, to bez wątpienia bym chodziła w nich (a asymetrię uznałbym za dodatkowy atut
![]() ![]()
Mój blog: http://rozsypane-koraliki-niki.blogspot.com/ Mój wątek biżuteryjny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479437 Preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=39022741&p ostcount=350 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
dziękuję Niko, aż mi humor poprawiłaś *^^*
ale kolczyki już sobie "naprawiłam" i dorobiłam wisiorek do kompletu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
no i pięknie !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
dziękuję Secesyjko <3 ja mam mnóstwo pomysłów, poszkicowanych projektów itp, tylko czasu na to wszystko nie mam ^^' niech mi ktoś zabierze studia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Te kolczyki są całkiem sympatyczne i eleganckie - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1328977658
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1329927197 - szkoda, że ja nie mam tyle cierpliwości, żeby się bawić w takie zawijanie na porządnie ![]()
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Twoje zakładki są bardzo optymistyczne i ślicznie pokomponowane. Szkoda, że nie masz czasu na spokojne obfotografowanie każdej z osobna, bo dużo tracą w takiej kupie podane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ech, chciałabym, żeby było mnie stać na srebro... jakbym się baaaardzo uparła, to może, ale na razie czaję sie i za jakiś miesiąc chcę nabyć trochę miedzi i własnie miedzą się pobawić. zauroczyła mnie ostatnio ![]() dziękuję Wam bardzo dziewczyny za odwiedziny i komentarze <3 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajne kolejne sprężynowce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Rozeznanie
|
dzięki Ruso <3 baz do zakładek mam jeszcze trochę, więc jak tylko uporam się z uczelnią, to na pewno przybędą :p (od 1,5 tygodnia nie robię nic innego, tylko się uczę, drut leży odłogiem i sie kurzy o.o mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia się ogarnę...)
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Skrzydełko bombowe!!!! szkoda że jestem na nie za ciężka;-P
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
dziękuję slicznie <3
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
zawiązałam sobie sznurek szklanych perełek i zakończyłam błękitną wstążką, a co sobie będę żałować słodkości ;]
zdjęcia kompletnie bez żadnej obróbki, bo nie chciałam "wybielić" perełek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
a to tak zupełnie na relaks, w ramach recyklingu moich starych bransoletek na gumce z drewnianych koralików. koraliki znalazły nowe zastosowanie ;] ktoś chce prezent? :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
widzę, że znalazłaś dla tych swoich bransoletek drewnianych odpowiednie zastosowanie... a przynajmniej nowe.... coś mi się wydaje, że już ich po raz drugi nie zdołasz przerobić, bo szybko pójdą w inne dobre ręce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.