|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowa wymiana :)
niestety nic
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie któraś paletka, chciałabym zobaczyć zdj.- jakie mają kolory
3. Poczwórne cienie do powiek Avon (Mocha Latte) - z wymianki 3 cienie tylko maźnięte a 1 jest w połowie pokruszony, ponieważ przesyłka była źle zabezpieczona 4. Paletka do makijażu z lusterkiem Avon (4 kremowe cienie + 2 błyszczyki) - 3 cienie tylko maźnięte, 1 użyty 1 raz, 1 błyszczyk nieruszany, 1 użyty 1 raz) i 2. Preparat do demakijażu oczu z odżywką Avon - 150 ml - nowy ale nie wiem co oznacza żółty? czy tych rzeczy nie ma ? |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem zainteresowana prowl , jeżeli jesteś chętna na wymiankę za rare to zapraszam , jeżeli tak to może jeszcze coś Cię u mnie zainteresuje za balsam z sephory ?
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
pasek mogłabym oddać za kosmetyk, ale za torbę szukam raczej jakiejś odzieży
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli byś była chętna na coś u mnie, to ja chciałabym mleczko z Sephory. Tylko mogłabyś jakiegoś linka wysłać ze stronki czy coś, jak ono wygląda?
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety mleczo jest już nieaktualne
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
2. FM nr. 267 (Christian Audigier - Ed Hardy love & Luck) - 30 ml - psikniete 2 razy
Nuty zapachowe: Energetyczna mieszanka bergamotki, czerwonej pomarańczy, jaśminu, śliwki i czarnej porzeczki z odurzającą wonią piżma, drzewa cedrowego i paczuli to mi się podoba, ale nie wiem czy oddasz
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
hej
oddałabyś je za maskę The Face Shop? (nie mam jej w wątku, ale leży w szafce;p dorzucę kilka produktów jeszcze, bo chcę się po prostu pozbyć kosmetyków, których nie używam
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

oddałabyś je za maskę The Face Shop? (nie mam jej w wątku, ale leży w szafce;p dorzucę kilka produktów jeszcze, bo chcę się po prostu pozbyć kosmetyków, których nie używam