![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń/Luty kolorowo i zapachowo- Warszawa
Ok. zaraz jak dostanę kulki od Ciebie wysyłam Swoją przesyłkę (tyle kulek ile Twoje 17 będzie ważyć --zrobię fotkę na wadze aby nie było
![]() Pozdrawiam Ania
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
clinique, high impact,tester, nie uzywany, trochę pościerany bo się wala z innymi w kosmetyczce
a to jest nowy nie tykany tusz? bo jak tak to chętnie oddam cienie FF
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Estee Lauder Nutritious 01 i Lucidity 01 meteo Pastel White i Teint Beige The Balm Sexy Mama To chyba tyle, jak coś jeszcze wynajdę, to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
to bym chciała
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
3. Olive& bamboo (Oriflame)- złuszczający żel pod prysznic -200ml ??
![]() |
#41 |
A cobra on my left...
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587926 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
kurczę szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
A cobra on my left...
|
pędzle nie sa mocno zużyte, ale wartośc tańszego to ok. 35 zł, a Twojego testera podkładu ponizej 10 zł, więc taka wymianka na pewno nie byłaby dla mnie opłacalna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ancyku... dorzuciłam u siebie skośny pędzel do różu, roświetlacza EDM, może cię zainteresuje... bo ja cały czas czaje się na tę paletkę Inglota
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Za testerek mythic chciałaś jasny lub drugi w kolejności puder ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ancyku a masz jeszcze gdzies ukryte meteorki goldy?? To bym ci oddała pędzel za paletkę, paint sleeka i troche goldów albo motyli :P
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Ok może troche poplątałam ![]() Ja bym przygarneła to: Paletkę Inglota - tę większą torchę goldów ![]() sleek, pout polish, bare minimum A oddałabym ci : Pędzel EDM Kredki NYX - Yogurt i Milk Co ty na to?? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Motyli też nie odsypiesz...:P Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2012-01-24 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Lancome, zestaw 4 cieni, not for sale, color design kolory honeymoon, bikini, chic, lezard, czyli perlowy bezowy, złoty i maty braz i cappucino ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
hej,
może znajdziesz coś u mnie w zamian za: - korektor w słoiczku NYX ![]() - Bourjois healthly mix, kolor 51, 10ml, tester nie otwierany i ewentualnie maskarę WonderLash Oriflame
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2012-01-25 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
ale mi się u Ciebie podoba
![]() ![]() próbka trzech kroków diore j'adore clarins krem energizer bourjois healthy mix 51 paletki Inglot
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Hej
Za próbki znalazłabym jakieś próbki u Ciebie, tylko czy chce nam się bawić w taką wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny
Anullos, ana761 i platekrozy miałam wam dziś wysłać listy. polecony do Ana i platekozy ekonomiczny do Anallus Wyślę wam je jutro z rana+ próbka Diora Jadore Nie było mnie wczoraj w domu. Wpadłam dzis po 2 egzaminach o 14 i zaczełam wam pakowac rzeczy do wysłania i wypełniłam potwiedzenia nadania. Wychodziłam już z domu na poczte i coś mnie tknęło zeby tam zadzwonić. babeczka powiedziała ze przed chwilą zamknęli ( a jak się radowała i smiała ze się spoznilam);/ zamknęli się o 15;/ mam fart codziennie są do 16-18. Mialam pomysl żeby do piaseczna jechac ale rodzina się wypieła. Więc wyślę jutro z mojej wiejskiej poczty. Rzeczy są już spakowane tzn zabezpieczone folią bombelkową. Meteoryty dodatkowo mają wsadzoną folię alby żadna kulka się z miejsca nie raczyła ruszyć. Wszystkie 3 paczki wyśle jutro przez 10, specjalnie dzieciakowi zajecia z matematyki przełożyłam z zdzis na jutro na 10. Za opoznienie przepraszam i dokładam wam w ramach rekompensaty po probce jadore Diora. Platekrozy przesyłka dotarła ślicznie dziękuję zaraz ci wystawię przekupkę. Odeślę Ci tego gratisowego Maxfactora bo mi nie pasuje ;p myślałam ze to puder w kamieniu. Dziewczyny pozdrawiam cieplo i mam nadzieje ze wy już sesje macie za sobą albo już skonczyłyście studiowac bo to wariactwo u mnie jest na tym 5 roku ;/ ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- wymianka u ciebie jest zamknieta? niestety nic nie widze dla siebie. wczoraj przegladałam Twoj wątek Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2012-01-25 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
a czy za korektor NYX'a oraz miniaturkę Bourjois'a odpowiadałoby Ci może :
- Elf all over color stick - 4 cieni z Avonu spoza wątku: -Diamond Pearl Luminous BB Cream 5gr - płynny rozświetlacz z zestawu http://asianstore.pl/78-skin79-bb-cr...ature-set.html ![]() używałam raz do testów ![]() -Yves Rocher, Couleurs Nature, Base Preparatrice - Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży, kolor różowy, kupiona w 1 kwartale 2011 r. , użyłam parę razy - fotka w moim wątku ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Nie mogę się połapać w Twojej liście, może zrób jakiś podział na próbki i pełnowymiarowe produkty. Na razie chyba nic mi w oko nie wpadło
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Sorki, coś mi się pomieszało.
Mi się podobają u CIebie cienie Lancome, zestaw 4 cieni, not for sale, color design kolory honeymoon, bikini, chic, lezard, czyli perlowy bezowy, złoty i maty braz i cappucino chcesz je zamienić za OPI?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
zestaw do depilacji woskiem - lub same woski biowax, 2fazowa odzywka w sprayu, do wyp włosów, zostalo 80% ze 150ml Inglot, paletka magnetyczna na 12 cieni bez przegródek, nowa w kartoniku kamuflarze artdeco sephora fixer
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.