|  2012-01-10, 17:14 | #31 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Styczeń - odlewki i próbki

Napisz, jakie próbki, oprócz miniatury YR Cię interesują. To -Boadicea The Victorious, Intense, EDP, ok, 1,5ml, (9.1.12) -Creed, Love in black, 2,5ml (9.1.12) -Parfum d'Empire, 3 Fleurs, 1,6ml, (9.1.12) -Cacharel, Anais Anais, EDT, 1,5ml, (9.1.12) i miniaturka YR za Wish 10ml Flowerbomb 1ml Dolce Vita ? Nie ma sprawy, czyli tylko Wish byłby odlany 10ml tak? Flowerbomb i Dolce Vita jest już jako próbka? Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-10 o 19:51 | 
|     |   | 
|  2012-01-10, 20:11 | #32 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  . Tylko jak już będzie gotowe to poproszę o zdjęcie próbek i atomka. Napisze na PW mój email. | |
|     |   | 
|  2012-01-13, 19:29 | #34 | 
| Rozeznanie | 

Hej, przepraszam- przeoczyłam Twój post- przepraszam   Envy mam we flakonie ok 10ml - ale mogłabym oddać tylko w samplu... To malutko, tym bardziej że u Ciebie tyle mi się podoba   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-14, 11:06 | #35 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, dzięki za zdjęcia.  A znalazłabyś sobie coś u mnie jeszcze za Daisy Marc Jacobs a f ok 2ml? Mam małą dokładkę. Przy czym obejrzałam Anais Anais i wydaje mi się, że jest jednak ok.1ml. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582302 | 
|     |   | 
|  2012-01-14, 11:18 | #36 | 
| Perfume Lover | 

Hej Przepraszam, ale chwilowo muszę zrezygnować z wymianki  Pozdrawiam 
				__________________ [B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka  WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 | 
|     |   | 
|  2012-01-14, 13:10 | #37 | 
| Rozeznanie | 

Ja chętnie poznałabym Nilowy  Chociaż próbkę... A taka mała wymiana w ogóle by Ci odpowiadała? Chyba że jeszcze coś u mam a czego szukasz, może znajdę poza wątkiem  
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-14, 13:34 | #38 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej, podoba mi się troszkę rzeczy u Ciebie,  zapraszam do mojego wątku   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post82545656 Wymianka kosmetyki      Too Faced, korektory MAC, podkład Smashbox | 
|     |   | 
|  2012-01-14, 14:08 | #39 | 
| Rozeznanie | 

Euphorię Blossom jeszcze mam  Addicta2 mam jeszcze flakon, więc mogłabym zrobić próbkę  Jenifer Lopez Still   
				__________________ Edytowane przez listek85 Czas edycji: 2012-01-14 o 14:12 | 
|     |   | 
|  2012-01-15, 00:07 | #42 | 
| Rozeznanie | 

Masz tyle dobra w wątku, że nie mogę się zdecydować- tym bardziej że większości nie znam, a znać bym chciała  Jest tylko jeden problem- sprawdziłam, że kończą mi się sample i nie wiem czy będzie Ci odpowiadała próbka bez atomizera... Więc tak: Jenifer Lopez Still- 1,5 ml w samplu z atomizerem Euphorii Blossom- 2,5 ml w samplu z atomizerem Addicta2 - mogłoby być 1 ml- ale we fiolce "z patyczkiem"?   Z Envy będzie ten sam problem- może być 1 ml bez atomizera? Jeszcze mogłabym służyć kropelką Givenchy Ange ou Demon le Secret   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-22, 23:30 | #45 | 
| Wtajemniczenie | 

Sylwio,jak najbardziej interesuje mnie nina belle the minut,a poza tym interesuje mnie też :) Aoud Gourmet M. Micallef a r ok 1ml | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-23, 11:13 | #46 | 
| Wtajemniczenie | 

Addicta miałam tylko za Hirisa odlewać,ale Ninę też kocham   Myslę że 4 ml Addicta w drodze wyjątku moge Ci dać  Więc ja od Ciebie Ninę i te próbeczki,a ty odemnie ogródek i 4 ml Addica,pasuje Ci  ? | 
|     |   | 
|  2012-01-24, 20:11 | #47 | 
| Wtajemniczenie | 

Sylwio,gdybym dostała jeszcze : Vanille Fruitee Molinard - 3ml/10ml To byłabym szczęśliwa  Jeśli Tobie pasuje,to zapraszam na pw  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

Jeśli to za dużo, to może nieco mniej Nilowego
 Jeśli to za dużo, to może nieco mniej Nilowego