![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja...Ja...Ja...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- lady ja bym za mądrą radą tejże użytkowniczki zgłosiła to jako "post nie w temacie" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Dziewczyno mam iść dla Ciebie przekopywać tematy???
![]() To jest właśnie takie głupie odbijanie piłeczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
ej, nie beształam Ciebie, uspokój się panikaro
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
A ja się zachowam jak wredne babsko i doradzę używanie wyszukiwarki, bo takich wątków było kilka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chętnie porozmawiałabym z osobami, które są zawsze miłe i wypowiadają się w wątkach. Jak one to widzą. Bo ja to widzę po swojemu - wypowiadanie się nie wyklucza ironii, żartu ani złośliwości - w granicach rozsądku oczywiście. I rzadko widzę przekraczanie tej granicy przez stałe użytkowniczki. Najczęściej przybiegają takie ratlerki i wykrzykują jakieś brednie.
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się ten wątek. Mnie to bardziej wnerwia, że użytkowniczki wizażu karmią trolle. Jak jest jakiś głupkowaty wątek to zapiszą z 6 stron pociskając po autorze/autorce. Dumne z siebie, że "trolla przegoniły", a jakiś gościu się pewnie cieszy, bo o to mu chodziło i się śmieje przed monitorem, że wystarczy trzy zdania napisać, a zaraz cała banda będzie świergolić i napisze co wie o bawieniu się stopami (chociaż akurat to było względnie śmieszne).
Drażni mnie też to, że mało która tutaj umie coś oryginalnego od siebie napisać, a te "błyskotliwe porady i opinie" lecą tutaj w koło macieju. Czytam wizaż gdzieś od 2,5 lat, ale praktycznie się nie udzielam (bo przeważnie nie ma po co). Teraz mało kiedy przeglądam, bo biadolenie na okrągło tego samego przez użytkowniczki staje się nudne. Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Jak tylko jakaś laska założy temat "czy mogę być w ciąży?" to zaraz chociaż z pięć typiar napisze, że się chyba biologii w szkole nie uczyła. I tak na okrągło. Niektóre laski powinny się czymś pożytecznym zająć skoro im nie szkoda czasu na ględzenie. Dziwi mnie jeszcze, że powstaje masa durnych wątków typu "co dziś kupiłaś w rossmanie?" i setki postów się tam pojawiają. Jak ktoś ma zamiar po raz nty zrzędzić, że jak się nie podoba to wypad z forum to niech sobie daruje, bo już przeczytałam i się nie zgadzam. Czasami trzeba się naczytać chłamu, żeby wyłowić coś mundrego, bo mimo tej opinii to wiele użytkowniczek sobie cenię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja zakładając wątek na forum byłabym świadoma, że ludzie, którzy z niego korzystają są różni: jedni bardziej mili, inni mniej. Ja ich nie zmienię, mogę tylko czekać na ich reakcje.
Jak dla mnie takie wątki, jak ten i tak przepadną, bo wredni ludzie (ale Ci do rany przyłóż też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Co prawda to prawda...
Najlepsze jak wejdzie sie w nowo zalozony watek a tam juz na pierwszej stronie teksty typu "prowo", "1/10", "kiepska prowo" i takie tam. Rozumiem, ze niektore watki to na prawde kiepskie, mega bezsensowne prowokacje ale wiekszosc tych sytuacji moze sie rzeczywiscie komus przytrafic. Nawet jesli zalozyciel watku wymyslil sobie historyjke, to kiedys na forum moze zajrzec osoba, ktora spotka podobna do opisanej sytuacja i moglaby przeczytac kilka przydatnych rad zamiast zakladac 10 watek pod tym samym tytulem, bo we wczesniejszych pol pierwszej strony, to posty o tresci "prowo". Zycie pisze rozne historie wiec skad wiadomo, ze watek jest rzeczywiscie prowokacja? A jesli juz tak uwazasz, to go omin, moze ktos inny rada posluzy. ![]() Nawet ostatnio w pewnym watku dziewczyna zostala "objechana" za to, ze poinformowala kobiete o tym ze byla zdradzana a juz kilka razy byly tematy o zdradzie gdzie prawie wszystkie zgodnie twierdzilyscie, ze zdrady nie powinno sie zatajac bo poszkodowana osoba ma prawo wiedziec o wybrykach partnera. To juz nie wiem... zwariowac mozna, w jednym watku "cos" a w drugim kompletne przeciwienstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Przecież to jest FORUM PUBLICZNE, każdy może się wypowiedzieć, każdy ma prawo zabrać głos. Na dodatek gdy ktoś pisze o jakimś problemie, musi przecież liczyć się z tym, że usłyszy różne, także niepodobające mu się opinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast wydaje mi się, że lepiej jest poznać brutalną, ale szczerą opinię o swoim problemie, niż być głaskanym po główce i klepanym po pleckach. Tak samo w życiu. Mam taką przyjaciółkę, z którą nie raz i nie dwa żarłyśmy się jak dzikie psy, bo szczerze mówimy jedna drugiej co myślimy. Ale po czasie, gdy emocje opadną, doceniam ją bardziej niż koleżanki, które tylko potakują. Niestety nie każdy jest w stanie to znieść, co widać właśnie na Wizażu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez mpt Czas edycji: 2012-01-14 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jezeli chodzi o powyzszy przyklad to wolalabym zeby ktos mnie poinformowal chociaz po roku niz wcale. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Nawet jeżeli dowiedziałabys sie o tym zaraz po swoim ślubie i istniałaby mozliwość,że ten facet już taki nie jest?
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Nawet... Bo przez jakis czas pewnie bylabym czujna. Nikt z nas nie wie czy facet sie zmienil. Byc moze nie a dzieki tej informacji jego zona moze zwrocic uwage na jego zachowanie (czy nie jest podejrzane).
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
EDUkator
|
Cytat:
![]() A i co do rad typu "rzuć go", to wcale nie tak mało jest wątków, w których wypowiadają się dziewczyny chłopaków, którzy piją, awanturują się czy na inne sposoby ich nie szanują, ba, pomiatają nimi.
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Takie coś można by dopisać do chyba każdego forum w internecie, bo wszędzie się wypowiadają mniej i bardziej inteligentni ludzie, dlatego myślę, że prosząc o poradę obce osoby, musimy się liczyć również z krytyką i głupimi komentarzami tych mniej dojrzałych. Chociaż z drugiej strony na wizażowym forum jak dla mnie jest całkiem wysoki poziom, przeniosłam się tutaj z kafeterii, więc różnica jest jednak ogromna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Bezpośredniość, a chamstwo lub jego odmiany, to 2 różne sprawy. Powiedzieć można wszystko i jestem całą sobą za prawdą, ale nie trzeba od razu po kimś jechać, co zdarza się na Wizażu nie tak rzadko... Prawda? Jasne. Ale w ludzki sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak czy siak, na Wizażu i tak jest o wiele bardziej kulturalnie niż na innych forach internetowych. Chamstwo najniższych lotów (wiem że stopniowanie jest głupie, ale jednak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.