|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ważne !!! Dylemat!!! Proszę o wasze zdanie!
Cytat:
z drugiej strony to jest październik, jak jest pochmurnie to robi się dość szybko ciemno. A nie chce zdjęć mieć ciemnych, ani robionych w pośpiechu. Także nadal nie wiem jak to rozwiązać. Mój TŻ najpierw twierdził, że to dużo zachodu innego dnia robić sesję, potem stwierdził, że szkoda wesele i gości, a teraz to już nic nie mówi... Także nic nie zostało podjęte... Ech
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
jabym nie chciala miec tyle na glowie w dniu slubu zeby jeszcze sesja sie przejmowac i spieszyc bo pogoda i na slub zeby zdarzyc
jak siema na wesele i slub to nie szkoda byloby mi potem zaplacic za wlosy i makijaz jakis dodatkowo by w innym dniu zrobic sesje na spokojnie i bez stresu |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast faktycznie, muszę przeanalizować z moim TŻ jakich zdjęć oczekujemy. I wtedy nam się przejaśni i samo wyklaruje jak tą sprawę rozwiązać.
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem najlepiej jest robić sesję w innym dniu niż ślub..
Fakt, że wiąże się to na pewno z ponownym bawieniem się z make-upem i fryzurą, zakładaniem sukni, ale sądze że warto.. Amatorskie zdjęcia nie są tak fajne, jak te, które wykona profesjonalny fotograf. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dokladnie taka sama sytuacje, tyle,ze slub w sierpniu.
My dodatkowo mieszkamy za granica i w PL bedziemy tylko na jakis tydzien wiec czasowo na pewno nie wyrobimy z dodatkowa sesja. Poza tym ja lubie wygode, i nie bedzie mi sie chcialo drugi raz ubierac i stroic itd. No i moj fotograf pobiera wiecej za sesje w innym dniu Sesji przed slubem nie robimy poniewaz spotkamy sie dopiero pod oltarzem. Dlatego u nas wychodzi tylko sesja po slubie. Zastanawiam sie nad zorganizowaniem jakies rozrywki dla gosci na sali, i w tym czasie wyskoczyc na jakas godzine( pokaz jakiegos tanca czy cos) Srednio mi zalezy na sesji samej w sobie ale marzy mi sie kilka zdjec na krakowskim rynku takze sie poswiece, a reszta zdjec z wesela z goscimi itd |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
W sierpniu to co innego.. nie zmarzniesz wychodząc np o 20 na rynek krakowski...i może trafisz na ładny zachód słońca
w październiku to już około 17 robi się ciemno i chłodno.
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też szczerze mówiąc miałam opory trochę przed zdjęciami "przed" szczególnie z obrączką ktora dopiero zostanie oficjalnie nałożona później. Autorko wątku przemyśl sobie czy czułabyś opory zakładając obrączkę do zdjęć przed ślubem. A jeśli chodzi o stres - widzialam kilka albumów robionych przed i stresu na twarzach jakoś nie widać było. Natomiast widać było podekscytowanie i szczęście. Sama uczestniczyłam jako świadkowa w sesji "przed" i było zabawnie. Pannie młodej poszło oczko w pończosze i przydeptała sobie tren z czego zrobiła się dziura a pan młody wdepnął w .... (bo sesja była na trawie w parku). Fajnie było zdjęcia są super. Szczególnie zdjęcie na którym świadkowie trzymają starą wielką pustą ramę a państwo młodzi (twarze) są w środku tej ramy.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
najlepiej chyba zrobić listę za i przeciw. I wybrac bez zastanowienia ta opcje która ma mniej wad dla was.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie po ślubie. W październiku szybko zachodzi zmierzch jeszcze jak traficie na pochmurny dzień. Po za tym uważam, że opuszczanie gości na weselu to dopiero nietakt.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Tym bardziej, że to na pewno nie będzie 50 zdjęć tylko kilka 

zdjęcia są super. Szczególnie zdjęcie na którym świadkowie trzymają starą wielką pustą ramę a państwo młodzi (twarze) są w środku tej ramy.