|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Open`er? :-)
Cytat:
Też myślałam pojechać, ale termin mi wypadał w trakcie sesji... ![]() Po festiwalu "Wyborowa" też rozpowiadałam, że za rok (czyli w zeszłym roku) wystąpią Chemicalsi, tak właśnie sobie pobożnie życząc!
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli w przyszłym roku widzimy się na Chemicalsach.
Nie ma innej opcji.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U2 w Chorzowie
Czy wiadomo cosik o nowej trasie koncertowej U2?
Nowa plyta jesienią wiec może koncerty w 2009 i przyjada do Polski. Jakieś ploteczki są wam znane??
Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2008-08-13 o 22:37 |
|
|
|
|
#35 |
|
Nie depcze krokusów
|
Można odświeżyć wątek
![]() Spotkamy się 6 sierpnia w Chorzowie!
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, też się wybierałam, ale cennik mnie skutecznie zniechęcił
.Może "innym razem".... ![]() http://static2.livenation.com/akamai...46_56880_1.jpg |
|
|
|
|
#37 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mam akurat te najtańsze. TŻ chciał na płytę, ale przy moim wzroście - metr pięćdziesiąt w kapeluszu - nie byłby to dobry pomysł. Szokuje mnie 2-krotne przebicie trybun naprzeciw sceny w porównaniu z Metallicą!
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam świecie przekonana, że cennik biletów będzie choć w minimalnym stopniu podobny. O, jakże sie myliłam! Ciekawe dlaczego różnica jest tak diametralna.. czy to przez te ceny walut, kryzys, a może organizatorzy wiedzą, że publiczność i tak się zbierze... . (Oj, chyba zostałam skutecznie nakarmiona medialną papką, bo już wszystko sobie kryzysem tłumaczę )PS: Witam w klubie metr-pięćdziesiąt-w-kapeluszu Tylko my wiemy jak bardzo nie nadajemy się na oglądanie koncertów z płyty
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dokładnie 1,59 i wybieram się na płytę praktycznie zawsze wybieram się na płytę tylko trzeba być odpowiednio wcześnie aby się załapać na jak najlepszą miejscówkę , niestety na RHCP byłam ok.17 i mogłam jedynie pooglądać cudowne skarpetki z serduszkiem które Kiedis miał na dłoniach pomijając już fakt że jakiś "miły" Pan postanowił poskakać w glanach po moich stopach odzianych jedynie w sandałki.Co do cen biletów to już pisałam że są zupełnie oderwane od polskich realiów , zapewne cześć winy leży po stronie managmentu zespołu ale i LiveNation miało duże pole do popisu ,niestety kurs złotówki w porównaniu do euro nie wypada korzystnie więc jest jak jest ale nic to trzeba się cieszyć że mimo remontu stadionu i tak wystąpią.
"W naszym kraju żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle." Edytowane przez Libra2 Czas edycji: 2009-03-26 o 11:49 |
|
|
|
|
#40 |
|
Nie depcze krokusów
|
Obowiązkowo wybieram się w starych glanach i bez okularów - zestaw antyurazowy
![]() Wydaje mi się, że wywindowali ceny, bo bilety i tak się sprzedadzą... Libra - podziwiam, ja nawet w kościele w tłumie po prostu mdleję.
|
|
|
#41 | |
|
Raróg
|
No, sandałki to raczej niezbyt na taki koncert
![]() Malla, w kościele to ja też mdleję obowiązkowo, poza tym nie, więc po prostu tam nie chodzę Zresztą nie mam po co ![]() Przeczytałam sobie ten wątek i moje stare wpisy, i śmiać mi się chce, czemu oni przyjeżdżają zawsze, jak ja się przeprowadzam?
|
|
|
|
#42 |
|
Nie depcze krokusów
|
Laura, tylko uważaj, bo jeszcze będą pod Twoim miejscem zamieszkania fani koczować
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
To były takie sportowe , gorąco było a akurat tak się złożyło że od razu z openera jechałam na RHCP i nie chciało mi się przebierać zresztą nawet nie miałam gdzie.Ale nic to przynajmniej mam co wspominać
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Też się wybieram na koncert U2 do Chorzowa (już się nie mogę doczekać
. A tak na marginesie nie wiem czy wiecie, że supportem będzie Snow Patrol może mało osłuchany zespół w naszym kraju ale polecam boską piosenkę "Chasing cars"(jak ktoś ogląda Grey's Antomy to wie )
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Ja wybieram się na płytę. Po kilku godzinach walki udało nam się kupić bilety. Ale łatwo nie było
Już myślałam, że mnie ominie ten piękny dzień. To była "noc żywych trupów". Ale mam! Wczoraj bileciki do mnie dotarły ![]() I przypominam, że robimy powtórkę z rozrywki, czyli organizujemy flagę. Trybuny białe, płyta czerwona. Dla niewtajemniczonych więcej informacji tu: http://www.akcjaflaga.u2.pl/ Edytowane przez firletka Czas edycji: 2009-03-26 o 20:43 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jadę , nie jestem fanką tego zespołu ;] z ich piosenek lubię The Saints are Coming którą wykonywali z Green Dayem
![]() Za to mój brat i jego koledzy jadą;
|
|
#47 |
|
Nie depcze krokusów
|
frappe23 - spotkamy się za sceną, będziemy przez większość koncertu oglądać tyłek Bono, oh yeah
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet z przodu sceny trzeba ze soba wziac sprzet wspomagajacy, typu lornetka urok stadionu w chorzowie
|
|
|
#49 |
|
Nie depcze krokusów
|
Racja, czyli oprócz szkieł kontaktowych muszę sobie przygotować coś takiego, bo nie mam aktualnie na stanie.
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
na all można kupić już od 20 zł , myśle że bardziej profesjonalny sprzęt szpiegoski nie będzie potrzebny
|
|
#51 | |
|
Raróg
|
Miss, jak ja Ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie
) tego koncertowania! ![]() Adoptuj mnie, bo sama to ani nigdy zmobilizować się nie mogę, ani nie chce mi się samej jeździć ![]() Libra, też widzę miałaś niezły maraton w sandałkach ![]() A na starość będę się tłuczkiem po siwej głowie biła, że mi się tak nie chciało jakoś
|
|
|
|
#52 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w sferze życzeń koncertowych to Rush by mi się marzył. Podobno Geddy Lee i spółka nieźle wymiatają na żywo. Tak mi się skojarzyło z Tobą, bo w wątku z ulubionymi tekstami zauważyłam, że lubisz trio z Kanady. |
||
|
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)) Ja to i tak dosyć sporadycznie koncertuje, ale ostatecznie się zmobilizowałam i stwierdziłam, że nie odpuszczę... Chociaż dużo trudniej niż skołowanie funduszy na koncert jest ewentualny brak towarzystwa, tym razem się udało, choć niestety U2 mimo swojej popularności, nie zaskarbili sympatii każdego. chociaż ja gdyby mi ktoś zapropanował towarzystwo pojechałabym nawet na koncert death metalowy ) uwielbiam tą koncertową atmosferę!. Jako ciekawostke dodam , że na Lastfm, poznałam dziewczynę, która na u2 ma być od conajmniej 4 (na 100%) do 6 razy )) To dopiero szczęściara, nie dość, że fajny koncert to jeszcze w fajnych miejscach Barcelona x2, Londyn, Berlin czy Zagrzeb... Chociaż 4 razy to już z deczka przesada... ;P Guga Laurkę można nie tylko po wątku rozpoznać już nick jest wiele mówiący Zgadzam się chętnie bym się wybrała na Rush, trzeba im będzie niedługo sprać :pupa: za to, że nie przyjeżdżają do Polski...
|
|
|
#54 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
<chwalipięta_mode_on> Natchnęłaś mnie, żeby dodać w końcu moje ( Miałam je kiedyś w wizażowej Galerii, ale ją wcięło ![]() Ja nie wiem, co oni tak do Polszy niet... Ciągle tylko gadanie, że warunków nie ma na taki koncert itd... Zawsze są jakieś plany i akcje, obietnice i szczucie na Trójce, jak ruszają w trasę i nic z tego w efekcie nie wynika W ubiegłym roku gruchnęła plota, że prowadzone są negocjacje z zespołem w sprawie koncertu w Gdańsku. Dostałam maila w tej sprawie, widziałam wątek na forum, wpis faceta, z którym się w tym temacie kontaktowano, potem nagle forum tymczasowo dla gości zostało zamknięte i tak się sprawa rozmyła. Jak zwykle
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2009-03-30 o 01:11 |
||
|
|
|
|
#55 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jak to nie ma warunków?!
|
|
|
#56 | |
|
Raróg
|
Malla, to całe gadanie zawsze... machnąć ręką można tylko...
Nie ma warunków, by Rush zabrzmiał tak, jak to tylko Rush brzmieć może... Nie ma wystarczająco dużej hali... Bilety na nich będą tak drogie, że nikt nie przyjdzie... Agent ma jakieś wąty... Albo że wcale nie są zapraszani... I takie tam różne bzdury. Potem wszyscy się organizują i lecą do najbliższej zagranicy. I z wzajemnością zresztą, Neil i Geddy odwiedzili Polskę na własną rękę
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2009-03-30 o 02:32 |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie trzymam w ręku, 4 śliczne, pachnące drukiem bilety na jutu
Teraz to już totalny luz i czilałt
|
|
#58 | |
|
Raróg
|
Gratulacje
|
|
|
|
#59 |
|
Nie depcze krokusów
|
o, ja też już mam, jedzie od nich farbą na kilometr :P
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam lubię zapach farby drukarskiej więc nie narzekam.
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Chyba nie przyłożyli się zbytnio do promocji i porządnej dystrybucji biletów, bo nie wierze, że nie znaleźliby się chętni na taki koncert, szczegónie za śmieszne 50 zł...Polska...
Też myślałam pojechać, ale termin mi wypadał w trakcie sesji...

. (Oj, chyba zostałam skutecznie nakarmiona medialną papką, bo już wszystko sobie kryzysem tłumaczę