![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Sugarpill
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Kurde to może się w tym drugim polskim sklepie pokaże pod koniec listopada?Chyba że masz paypal'a to możemy z zagranicy ściągnąć.Co do Goldiego,nie wiem co dokładnie masz na myśli mówiąc zoltosc,ale dla mnie to jest złoto w najczystszej postaci
![]() ![]() EDIT:Oczywiście możemy się umówić jak ostatnio,a nie wysyłać;-)i możemy na połowę go rozebrać ![]() Edytowane przez KAROLCIA171 Czas edycji: 2013-11-22 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Myślałam o polskim sklepie głównie ze względu na czas przesyłki, byłaby to też najtańsza opcja. Mam paypala, zamówienie z zagranicy nie jest żadnym problemem
![]() Mówiąc o żółtości mam na myśli odcień złota, czy bliżej mu właśnie do połyskującego żółtego, czy raczej srebra, platyny? Ech, wysłowić się nie mogę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Niezbyt, przesyłka wynosi 4,5 funta (znalazłam cały jeden sklep, który poza sklepem firmowym ma ten kolor - a wydawało mi się, że to jeden z popularniejszych), co stanowi połowę ceny cienia. Rozbicie tego na dwie osoby byłoby dużo bardziej opłacalne, ale w ostateczności zawsze można kupić więcej, bo przecież bardziej się kalkuluje
![]() Właśnie dlatego swatchom nie ufam, bo przybiera na nich najróżniejsze odcienie. Już nie męczę, tylko gdybyś mogła jeszcze odnieść się do tego: http://prettymaking.com/wp-content/u...omalusts08.png Może i drążę temat do przesady, ale tu np. Asylum to chłodna czerwień, a na niektórych wręcz w rudy wpada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Edit:Moim zdaniem użytkownik newchick10 na YT w filmie o Goldim i Tiarze,szczególnie w ujęciach pod słońce ma bardzo dobrze oddany kolor i ten błysk ![]() Edytowane przez KAROLCIA171 Czas edycji: 2013-11-23 o 00:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie też trochę boję się, że będzie dublował się z którymś z cieni z Fyrinnae. Uchwycenie wszystkich właściwości cienia na zdjęciu jest piekielnie trudne, dużo zależy od oświetlenia czy nawet aparatu. W takim razie czekam na odpowiedź Manufaktury, fajnie, gdyby udało się załatwić to taniej, ale nie jest to znowu jakaś straszna suma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
KAROLCIA171, Manufaktura dalej się nie odzywa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Moonandsunrise nic mi niestety nie odpisała;/ A ja już Goldiego zaczęłam uzywac, tzn może 2-3 razy ale na pewno jak się nadarzą okazję to będę używać więc nie chciałąbym za dużo go zużyć jeśli byśmy miały wymieniać pół na pół z Royal'em;/ Widzę, że na stronie www.belletta.pl jest pokazany, że będzie ale jeszcze nie mają towaru z Sugarprill a miał być pod koniec listopada;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Teraz mają promocję, może nie chcą, aby te cienie się na nią łapały? Jeśli nie dodadzą ich do poniedziałku, to zamówię z coctail cosmetics, trudno. Szkoda, że są takie problemy z ich sklepem firmowym - obecnie Royal jest za 9$.
Zakładając, że nie kąpiesz się w tym cieniu, to te kilka użyć nie jest problemem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Tiary nie mam ale mam moje srebrne cudo Jewellery Effect wiec gdyby nie to,że siedzialam w domu byłaby to jakas opcja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Zawsze można zrobić sobie jednoosobową imprezę
![]() Raczej tak, prawie 50zł za przesyłkę to jednak przegięcie, a nie wydaje mi się, aby sklep wysyłał tak kompletnie bez żadnego potwierdzenia. W takim razie jutro zamawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Ok kupię opakowania w Rosmannie i podzielę. Czy ja ci mam coś dopłacać za Royal'a bo jednak Goldi chyba taniej wyszedł jeśli chodzi o wymiankę Goldi za Royal
![]() EDIT: Ale cena w dolarach tak jak pokazywałaś powyżej?Ile w sumie wyjdzie ten Royal? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Za Royal wyszło 71zł - obie strony (tzn. lovemakeup i cocktail) mają ceny w funtach. Poza oficjalną stroną Sugarpill nigdzie nie ma Royal. Nie wiem, jaka w sumie jest różnica, jeśli niewielka a doszłyby nasze zamówienia z Fyrinnae, to można też w ten sposób to załatwić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Royal Sugar można kupić już tutaj:
http://belletta.pl/pl/c/Sugarpill/131 Jakby ktoś był zainteresowany paletką Cold Chemistry to jest dzisiaj w promocji za 119zł: http://belletta.pl/pl/p/SUGARPILL-Pa...-CHEMISTRY/454 Edytowane przez jennifer2006 Czas edycji: 2014-01-16 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Wczoraj doszedł do mnie Royal Sugar. Cień jest cudowny
![]() Edytowane przez jennifer2006 Czas edycji: 2014-01-17 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Na www.belletta.pl jest teraz 15% zniżki z kodem: weekend15. Więc można kupić Sugarpilla w tańszej cenie.
Edytowane przez Makeupowa Czas edycji: 2014-01-18 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj jest fajna oferta -20% na wszystko na Belletta.pl więc świetna okazja by kupić tanio Sugarpill
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Jak ktoś poluje na okazje to do 21 lutego Sugarpilla można kupić 20% taniej tutaj: http://belletta.pl/pl/c/Sugarpill/131
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Na www.belletta.pl jest letnia wyprzedaż. Można dostać Sugarpilla o wiele taniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Czy któraś by może chciała sprzedać odsypki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
hej ja tez bylabym zainteresowana kupnem odsypek lub wymiana na inne odsypki sugarpill mam 3(goldiluxjunebug, hysteric) 5 zinglota pieknych pigmentow, z 7 z kobo, najbardziej z sugarpill interesowalyby mnie kolorki lumi, asylum,darling, starling, jakby ktos byl chetny to prosze pisac vanessa1982@tlen.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.