![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gala- Zasta- Wasze opinie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Też mi się wydaje, że lepiej, żeby było skromniej, niż żeby przesadzić
![]() Ja już siedzę jak na szpilkach i czekam na telefon z salonu, bo suknię zamówiłam 12 stycznia, a miała być szyta max. 3 miesiące. Już nie mogę się doczekać przymiarki! ![]()
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Witam miłośniczki Zasty
![]() Też ją wybrałam..... Zakochałam się w niej i nie mogła być żadna inna... Mam wersję standard, z wiązaniem, z bolerkiem i z paskiem. Zastanawiałam się nad kolorem... Mierzyłam inny model z koronką w kolorze ecru i niezbyt ładnie się kolor na koronce prezentował, dlatego zdecydowałam się na biel. No i teraz czekam z niecierpliwością ![]() Co do dodatków też myślałam o różu, ale motam się pomiędzy bladym a intensywnym... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
jakoś w marcu zdecydowałam się na zamówienie Zasty w bieli.. teraz zastanawiam się czy nie jest za prosta :/ Jeżeli chodzi o welon to znalazłam na allegro coś takiego.. i chyba sobie go zamówię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Ja też mierzyłam w kolorze ecru, ale też mi się wydaje, że biała Zasta o wiele lepiej się prezentuje.
Ja już chyba mam koncepcję welonu. Planuję podwójny - długi do kościoła, a później krótszy. Do tego fryzura podobna jak na zdjęciach - włosy spięte dość gładko, do tego jakaś biżuteryjna ozdoba (ale pewnie takiej ładnej jak na zdjęciach nie znajdę ![]() Ale te królewskie śluby inspirują ![]()
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Witam,
też zamówiłam suknię ZASTA, czy według Was pasuje do niej bukiet z pomarańczowych małych gelberków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Miłośniczki Zasty!! Czy któraś z was występowała już w tej sukni w ten jedyny dzień? czekamy na zdjęcia!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też chętnie bym zobaczyła kogoś w tej sukni ![]() Jakie planujecie do niej dodatki? Edytowane przez stagnacja21 Czas edycji: 2012-06-08 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
To jest nas o jedną więcej!! też zdecydowałam się na ten model, jest prześliczna... miałam już pierwszą przymiarkę i jest super! odrobinkę za długa była, ale to już nie problem. Zastanawiam się nad welonem, chyba chciałabym długi, taki dwuczęściowy, żebym mogła ten długi odpiąć, a krótszą część zostawić na później
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Mój ślub za 3 tygodnie.
Suknia już jest. Efekt przerósł moje oczekiwania. Jest urocza... Świetnie uszyta... I zachwycająco piękna... Mam zdjęcia z przymiarki. Gdyby Wam bardzo zależało mogę wrzucić jakąś fotkę. Oczywiście bez dodatków i fryzury, więc na ostateczny efekt musimy poczekać 3 tygodnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo proszę o zdjęcie z przymiarki, a jeszcze bardziej nie mogę się doczekać zdjęć ze ślubu ![]() Przy okazji życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Również mam Zastę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Wrzucam zdjęcia o których wspominałam.
Robione telefonem przez mamę, trzęsącą ze wzruszenia ręką ![]() Suknia o 2 cm za długa więc nieco się podwija. Dzięki za życzenia ![]() Jeszcze się nie stresuję ![]() Przekręcicie sobie zdjęcia ![]() Edytowane przez _asiulla_ Czas edycji: 2012-07-10 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ty masz wymarzoną do niej figurę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Dziękuję
![]() W sukni jestem zakochana. Do tego jest wygodna i lekka. Jeśli mogę coś doradzić to suknia ładnie wygląda z usztywnieniem od "rybki" i z małym kołem. Co do bukietu... Lubię frezje i storczyki, więc będą frezje w bieli, różu i fiolecie połączone z białymi storczykami... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie, czy wygodnie jest z tym bolerku? Jak mierzyłam model w salonie, to bolerko było o wiele na mnie za duże, więc nie wiem. Aha i moja suknia jest z zamkiem zamiast sznurowania i bez trenu. Zastanawiam się też, czy nie kupić pod nią bielizny wyszczuplającej, żeby mieć bardziej płaski brzuch. Znacie jakieś godne polecenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do bolerka - moje będzie miało delikatnie zwężone rękawki bo szyją z zapasem i przy pierwszej przymiarce są sporo za luźne. Rzeczywiście koronka nie jest materiałem szalenie rozciągliwym więc dobiorą Ci indywidualnie w zależności jak Ci będzie wygodniej. Ja zrezygnowałam z mocnego dopasowania i mam ok 1cm luzu, żebym swobodniej rękami mogła ruszać ![]() Ja zostawiłam wiązanie ze względu na to, że cierpię na przypadłość zajadania stresu i bałam się, że przytyję (a zawsze można popuścić sznurki ![]() ![]() Co do bielizny wyszczuplającej - też miałam taki pomysł bo jak widać brzuch mi trochę odstaje ![]() A może warto odwiedzić Intimissimi i tam coś zobaczyć. Mam od nich bieliznę ślubną i chylę czoła - lepszej bardotki nie widziałam, nic nie lata - leży jak przyklejona. Ślub za dwa tygodnie.. Mają wrócić upały... Boję się każdej dodatkowej warstwy... ![]() Ale laborat. ![]() Pozdrawiam "Zastowe" Panny Młode ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Mnie Zasta też się podoba, widziałam wcześniej tylko zdjęcie katalogowe. Dziewczyny wrzucajcie swoje zdjęcia w tej sukni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczęta !
Ja również zastanawiam się nad tym modelem sukienki... Panie w salonie stwierdziły, że korzystnie leży mi fason princeski, ale nie wiem czy nie wyglądam w niej jak beza... Jeśli mi się uda to wrzycę fotkę. Obecnie czekam na telefon z salonu, żeby jechać przymierzyć zastę! strasznie się obawiam tego czy moja figura nie jest zbyt tęga do tej delikatnej sukienki... Ale jeśli mi się spodoba to na 99,9% założę do niej kapelusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w niej na swoim weselu, ogółem suknia naprawdę ładna (miałam tren i bolerko), ale nie można się w niej schylić czy wyprostować rąk przed siebie (schylić z powodu gorsetu, a rąk z powodu bolerka), bardzo mi to przeszkadzało, bo musiał mi tata i TŻ zapinać buty, pomagać sięgnąć po coś, jak mieliśmy plener to w jednym momencie TŻ musiał pomóc mi wstać nawet. Ogółem suknia bardzo ładna i moim zdaniem warto się pomęczyć, bo jeden dzień da się jednak wytrzymać
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny czekamy na zdjęcia!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Też mam suknię z Gali - nie Zastę co prawda, a Zandię (koronkowa) ale bolerko mam od Zasty i razem wygląda super. Kupowałam w Toruniu. Ogólnie sukienki z Gali są bardzo ładne, takie nieprzekombinowane. Idealnie w mój gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
piekna ta suknia !
Zadamy zdjec w realu ![]()
2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu. 2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie. Edytowane przez dezire Czas edycji: 2012-08-07 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Już po
![]() Czekam na zdjęcia od fotografki... Mają być po 17 sierpnia. Coś Wam znów wrzucę. Co do samej sukni... Wszystkim się podobała... ![]() Baaardzo wygodna. Wiadomo, że nie zrobicie w niej wszystkiego - to suknia, z gorsetem. Nie ściskajcie się w biuście bo wiadomo, że ciało się brzydko ułoży i będzie sprawiało wrażenie, że "wypływa" - noszę rozmiar 34 a ściśnięta wyglądałam jakbym się wylewała. Poza tym będzie Wam niewygodnie. Ja miałam leciutki luz w biuście więc jak siadałam to nie utrudniało mi to ruchów. Aby suknia się utrzymała miałam ciaśniej związaną tuż pod biustem do talii. Od talii do bioder znów luźniej żeby brzydko nie odstawała. Jestem bardzo zadowolona, że wzięłam wersję wiązaną - okazało się , że schudłam w ostatnim tygodniu przed ślubem i trzeba było mnie mocniej ścisnąć, żeby suknia nie szła w dół. Tren w suki jest prześliczny. Dodaje dużo uroku - nawet podpięty. Pięknie się układa. Wybawiłam się za wszystkie czasy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Polecam suknie firmy Gala, sama w jednej z nich brałam ślub
![]() Suknie są nietuzinkowe, proste ale szykowne i eleganckie ![]()
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja też już po i dostałam zdjęcia
![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potwierdzam ![]() ja brałam ślub w Ruth
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Line.. ślicznie wyglądałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.