|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: w lutym perfumy itd.
Kochana poluję na Lempicką Desir od dłuższego czasu, może znajdziesz coś u mnie? Mam bardzo dużo perfum, z tego wiele zapachów letnich. Gdybyś napisała jakich konkretnie szukasz mogłabym Ci coś doradzić konkretniej.
Daj znać u mnie, pozdrawiam. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- O wow, chętnie przygarnęłabym i Heiress i Lempicką - to razem 140ml. Chetnie oddam Shakirę i Winter delice ale musiałabyś jeszcze coś sobie dobrać. Inna opcja - Ghost za Lempicką - to naprawdę piękny zapach, akurat jest 100ml z ubytkiem kilku psików (mój zapasowy flakonik) plus coś w okolicach 50ml za Heiress. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej zależy mi na Desir Lolity, długo na niego poluję i jestem w stanie wiele za niego oddać- dlatego moja propozycja z Ghostem. Może napisz mi jakie zapachy lubisz to poszukam czegoś poza wątkiem?
A si 43 ml to w oryginalnym flakonie? ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Ech to szkoda, bo ja na takie duże odlewki się nie wymieniam- za bardzo uwielbiam oryginalne flakoniki W takim razie z Lolity zrezygnuję.--- Ale Heiress i Desir nadal mnie interesuje. Może w takim razie odpowiadałaby Ci wymiana (3 propozycje, ale możesz tez poszukać u mnie może coś fajnego znajdziesz jeszcze) : 1. Midnight Fantasy[/B] http://reviewsofperfumes.com/wp-cont...ht-Fantasy.jpg (50 ml ze 100 w ory i ginalnym flakonie) oraz Shakira i Winter Delice za Heiress i Desir? To chyba nawet bardziej niż uczciwa wymiana ![]() 2. Na Ghosta też jestem skłonna się wymienić ale to już bez Shakiry - bo ma za dużą pojemność. A Ghost jest przepiękny, wiem że w ciemno ciężko się wymieniać, więc musisz zobaczyć recenzje, bo ciężko mi opisać. http://www.fragrantica.com/perfume/G...host-1545.html ja używam go na codzień, mój TŻ mówi że pachnie jak "róża nocą", to bardzo dostrzegalny przez otoczenie zapach, mnie juz trochę się znudził bo używam go od dwóch lat non stop. 3. W sumie moja Shakira to 70ml, do niej mogłabym dorzucić 10ml Winter Delice i 10ml Dolce Vita - za Desir. (Winter Delice to unikat, kupiłam tę odlewkę na allegro za 40zł.) A za heiress coś musiałabyś wybrać z pozostałej listy. --- EDIT: Mam jeszcze poza wątkiem Lanvin Rumeur flakonik 50, muszę sprawdzić ubytek, ale napewno jest więcej niż 30ml.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, nie wiem czy zapomnialas czy cos ale wczoraj mialas odpisac co w sprawie perfum z avonu. pozdrawiam
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Za miniaturę Noa podziękuję, mam aż za dużo miniatur i właśnie wolę się ich pozbywać.
Wybacz, ale Shakiry nie będę rozlewać - ten flakon jest prawie pełny i po prostu mi się to nie opłaca, bo mogę go wymienić na coś w podobnej pojemności. Z tego co orientuję się cenowo Shakira i Desir to mniej więcej ta sama cena na allegro - jeśli nie odpowiada Ci wymiana na Shakirę za Desir plus odlewki to nie wiem niestety co mogłabym zaproponować. Tak jak pisałam, mam jeszcze Lanvina http://www.beautive.com/images/prod/l/05295968706.jpg. Z miniatur mam jeszcze Eau de Star Muglera i Givenchy My dream https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dream-edt.html. Z atomków również Eau de Shalimar, Molinard Vanille Patchouli. Mogę tez zrobić odlewki J.Lo Glow, Aqua Allegoria Mandarine Basilic albo w ostateczności J'adore EDP. ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- ok, ok![]() Paris za Winter Delice, My Dream i Dolce Vitę ![]() Zapraszam na priwa po detale ![]() A gdybyś zmieniła zdanie i chciała wymienić Desir na Shakirę - też jestem chętna
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, Juicy Couture jest OK za Elle edp + Parisienne Extreme 2,5ml. Jeśli tak stoi to napisz PW proszę
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, u Cibie podoba mi sie jeszcze Issey Miyake 10ml co Ty na to? oddałabym miniaturkę Hermesa i mogę dorzucić np. 3-4ml Coco mademoiselle edp.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, to nic, to nawet super, że przesy;lka już w drodze
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana nic więcej nie wypatrze oprócz DKNY... wiekszości zapaszków które masz to nie kojarzę
![]() Ale może masz cos z moeje wish to wtedy ukulamy większą wymiankę Ale ja nadal jestem chętna na DKNY
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Olejek Alterry bym przygarneła
Pisz u mnie co za co... i jeszcze dziś może uda się wymienić PW ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Ok, mogę się na to zgodzić...St. Milk i Circe (mam ostatnią z0% zużycia :P) i ten korektor + amlę ale muszisz mi przesłać jakiś pojemniczek :PCzekam na Pw w takim razie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam próbkę Eternity Moment, zostało gdzieś 1,2ml.
U Ciebie podoba mi się 10 ml YSL Cinema edp Mogę zrobić następujące odlewki: Paco Rabanne- Black XS EDT ( do 8ml) z flakonem Paco Rabanne -Pour Elle edp (do 5ml) Sonia Rykiel-Belle en Rykiel EDP Sonia Rykiel oryginal (red)- pomarańczowy sweterek L de Lolita Lempicka edp Sephora- Caramel vanilla Givenchy - Organza edp Chopard- Wish Rasasi- Esraa Van Cleef & Arpels, Automne EDT Yves Rocher- Voile D'Ambre edp Dior- Poison edt Mariah Carey - M EDP Gres- Caline edt Liz Claiborne- Curve Soul Vintage EDP Bijan- Nude woman edt Mam jeszcze odlewkę: Bath & Body Works, Sensual Amber z 9,5ml, |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
to mi wpadło w oko - 10 ml Chopard Casmir
![]() [Pivonia Magnifica już nieaktualna] ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Piwonii niestety już nie ma, poleciała ![]() Idę zatem na PW. Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2012-03-01 o 13:39 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
nic więcej nie znalazłam ale miniaturka noa mi wystarczy
![]() czy ona jest w formie małej kuleczki? ile ma ml? ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- jeśli odpowiada Ci wymiana -olej z wiesiołka 30 ml [ zostało 90%, ważny 12.2012] -masło babassu [ zostało ok. 35 g z 40g, ważny koniec 03.2013] za miniaturkę Noa to zapraszam na pw
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

W takim razie z Lolity zrezygnuję.
ok, ok