|
|
#31 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Afera solna
Cytat:
A jaki to kierunek studiujesz dokładnie? (Może to, co ja już studiowałam, więc porównamy czego gdzie uczą :P ) A maczanie mięsa w amoniaku nie należy do procesu peklowania tylko zabijania bakterii e.coli. ---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
Przytaczasz błędne dane na temat profilaktyki nowotworowej oraz samego raka , ale abstrahując już od tego, polecam czytać uważniej wypowiedzi, gdyż wyraźnie napisałam, że nie tylko raka można się nabawić z chemii w spożywce, jak również, że nie tylko o spożywkę się tu rozchodzi ( np. PCB, polecam info prof. Davida Carpentera na temat skażenia nim środowiska i powiązania z rakiem). Na resztę nie będę nawet odpowiadać, byś nie musiała w kolejnym poście przepraszać za wypowiedź nie w temacie. Edytowane przez fafii Czas edycji: 2012-03-01 o 03:10 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

a potem właśnie się to niby zalewa amoniakiem i dodaje barwników, no sorki, ale to jakieś bajki z mchu i paproci
mięso się pekluje w soli i azotanie sodu, a nie w amoniaku, a krowie się daje leki, ale wtedy przez okres karencji się nie zawozi mleka do mleczarni, bo jak w mleku jest antybiotyk to jak mają na tym urosnąć przyjazne kultury bakterii z jogurtu?