![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dekoloryzacja a kręcone włosy
Dziękuję, niedługo kolejne farbowanie, więc zdam relację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Tak jak obiecałam, zdaję relację, choć szczerze wiele do powiedzenia nie ma. Włosy farbowałam wczoraj Palette białe złoto ( nr 230), być może błędem był wybór farby drogeryjnej, ale kolor strasznie mi się spodobał. Niestety włosy są prawie identyczne jak przed farbowaniem, czyli mieszanka brązu - miedzi - karmelu, może odrobinę jaśniejsze.
Chyba wybiorę się o fryzjera, może on coś zaradzi. Czy jest możliwy popielaty blond lub platyna bez rozjaśniania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Tak jak obiecałam, zdaję relację, choć szczerze wiele do powiedzenia nie ma. Włosy farbowałam wczoraj Palette białe złoto ( nr 230), być może błędem był wybór farby drogeryjnej, ale kolor strasznie mi się spodobał. Niestety włosy są prawie identyczne jak przed farbowaniem, czyli mieszanka brązu - miedzi - karmelu, może odrobinę jaśniejsze.
Chyba wybiorę się o fryzjera, może on coś zaradzi. Czy jest możliwy popielaty blond lub platyna bez rozjaśniania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Chyba wybiorę się o fryzjera, może on coś zaradzi. Czy jest możliwy popielaty blond lub platyna bez rozjaśniania? Przepraszam za potrójną wiadomość, chyba mała awaria z laptopem. Edytowane przez luqq Czas edycji: 2015-07-23 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.