![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
z zielona papryka, calosc posypana italianskim tartym serem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() powrocilam do domu i nie mam pojecia co ze soba zrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;32842249]
powrocilam do domu i nie mam pojecia co ze soba zrobic ![]() zapodać fajny film, i obejrzeć np. z lampką/butlą/wina ![]() ![]() ja dziś obkupiona w kolejne 20cm szpilki/oranżowe/, oraz kolejne pończochy, spadam na kulturalne spotkanie ![]() ps. dziś pani mi w biedronie nie chciała sprzedać piwa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32842961]
ps. dziś pani mi w biedronie nie chciała sprzedać piwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój TŻ jest nienormalny. Przed chwilą przyszedł do mnie i puka co chwile w ramię (palcem żeby nie było ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32842961]zapodać fajny film, i obejrzeć np. z lampką/butlą/wina
![]() ![]() ja dziś obkupiona w kolejne 20cm szpilki/oranżowe/, oraz kolejne pończochy, spadam na kulturalne spotkanie ![]() ps. dziś pani mi w biedronie nie chciała sprzedać piwa ![]() ![]() ![]() ![]() jak się coś kupuje to się pokazuje tu od razu ![]() ![]() i jakie to kulturalne spotkanie? ja po wczorajszym odczuwam spory niedosyt kręcenia tyłkiem. Jak nic owuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() mój z kolei naoglądał się Gry o tron i aktualnie jestem półczłowiekiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
powiem tak: zazdraszczam
![]() ostatni raz krecilam tylkiem na pracowniczej imprezie, moje zycie imprezowe spadlo z jeszcze jako takiego na dno dna (mul i wodorosty) i wcale mi nie do smiechu ![]() jedyne o czym ostatnio mysle to jak tu poukladac, zeby jedak przespac te 5h ![]() ...i jestem za, jak sie kupilo, to sie pokazuje, a nie tak... ![]() zaniu, jezdem, obylo sie bez skakania przez brame ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-03-10 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |||||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Cytat:
w tygodniu ![]() Moi pobyli troszkę ![]() wcale, bo robiłam za kelnerkę ![]() a później próba i się zmyłam przed 18 ![]() Chwal się lepiej co dostałaś ![]() Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;32842249] powrocilam do domu i nie mam pojecia co ze soba zrobic ![]() Miałam podobną rozterkę ![]() I stwierdziłam, że peeling, później glinka na buźkę, a włosy potraktowałam Vatiką i Amlą do blondu ![]() Pięknieję więc ![]() Cytat:
i faktycznie zastanawiało mnie co mógł zapalić ![]() Aczkolwiek jak w końcu doczytałam, że ma to być PODŁOGA, tym bardziej nie wiem o co cho ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-03-10 o 22:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;32842249]z zielona papryka, calosc posypana italianskim tartym serem ![]() ![]() [/QUOTE] Mniam, zjadłabym ![]() Cytat:
![]() Sylwester mi się przypomniał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co to za próba u Ciebie? ![]() ![]() A teraz wyciągnęłam walizkę i się biorę za pakowanie na jutro, ale tak strasznie mi się nie chceee... ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-03-10 o 23:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Kesh jako prezent to praktycznie podejście ![]() Lubię je ![]() Próby jak najbardziej odnośnie Triduum ![]() Śluby w sumie od czerwca- pierwsze zamówienia jush są ![]() Pakowanie jest najgorsze ;/ Tym bardziej na tak krótki czas- wszystko potrzebne ![]() Weny więc życzę ![]() przyzwoitej porze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie ostatnio rozwaliła moja psiapsióła - mianowicie zaczęła mówić, że już się nie może doczekać Wielkanocy, bo to jej ulubione święta ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jiuna, po tym "czarnuchu" to mi szczęka opadła. Ja wiem, że u mnie sielankowo, ale rodzice obrzucali się takimi epitetami, że powiedziałam sobie - albo facet ma być grzeczny i kochać na zabój, albo żaden...a z dziećmi - mi przyszło teraz do głowy - ja całe dziecinne i nastoletnie życie oglądałam, jak moja matka jest uziemiona przez dzieci. Zero możliwości, zero pomocy - oczywiście, na to składało się kilka rzeczy, teraz to wiem - ale mój młody wówczas mózg tak sobie zakodował, że dzieci to pętla na szyję - że mimo że wiem, że tak życie z dziećmi wyglądać nie musi, jestem od zawsze na nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |||
Zakorzenienie
|
bry
![]() Cytat:
![]() Glinki mi dobrze robia, z jogurtem, a jak sie jeszcze spsiuka woda termalana to juz fogle ![]() Co masz z tej Vatiki, o maskach slyszalam, ze rewelacja ![]() Cytat:
![]() jutro za to ahoj przygodo ![]() Cytat:
![]() Milko, ale to kultowy tekst z 'Chopaki nie placza' jest ![]() musialabym byc bardzo wku.rwiona, zeby sie nie usmiac ![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
bry!
królestwo za kawę ![]() Cytat:
![]() a facet ma być czasem niegrzeczny ![]() a serio, to na takiej zasadzie kto się czubi ten się lubi. Zawsze trafiałam na facetów o podobnym poczuciu humoru i mój T. oraz dwaj najlepsi przyjaciele o których mogę powiedzieć bratnie dusze mają podobne teksty i do głowy by mi nie przeszło że nie mają szacunku do mnie czy coś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalizujesz. Albo tiu tiu albo chuje latają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
Konto usunięte
|
Bry
![]() Pierwsza kawa wypita ![]() Tak się zastanawiam, jakie jest społecznie przyjęte, akceptowalne zachowanie jak wchodzimy w nową grupę ludzi. Mianowicie: 1.kulturalnie się witamy i następnie siadamy ciut na obrzeżu, ale nie za daleko, nieśmiało się uśmiechamy i wtrącamy (czasem) żartobliwe uwagi odnośnie toczącego się tematu; 2.traktujemy grupę nowo poznanych osób jakbyśmy się znali i lubili ostatnie 7lat; 3.siadamy totalnie z boku i obserwujemy; Tak traktują ten temat źródła internetowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poczucie humoru to imo cos zgola innego i mam jak ktos kiedys stwierdzil jak ziomal przy browarze, wiec mnie to nie obrusza. Wrecz przeciwnie, lubie takie zarciki i lubie ludzi, z ktorymi da sie tak swinsko pozartowac, a nie sie pilnowac czy oby jest wystarczajaco 'a' 'e' i nie ponizej 'poziomu'. Niestety, wsrod kobitek to jednak rzadkosc. Nad czym boleje ![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
już nie raz się temat przewinął, nie ma sensu klepać znowu. Z postu Jiuny wywnioskowałam, że była nieco zdziwiona, i tyle - nie mam na celu analizowania i przyznawania wyższości jakiemuś modelowi związku. Poczucie humoru nie ma tu nic do rzeczy, i niekoniecznie musi się takimi tekstami przejawiać - mój małżonek też byłby co najmniej zdziwiony, gdybym do niego powiedziała "czarnuchu" - a film znamy niemal na pamięć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Żart jak najbardziej podłapałam. I nie widzę w nim nic za co powinnam strzelić numer typu 'jestem obrażona i masz problem'. Internet ma to do siebie, że nie da rady przekazać wszystkiego i w tym przypadku miny TŻa podczas wypowiadania tych słów ![]() Co do k.urw i takich tam to jestem na nie uczulona i nigdy nie pozwolę sobie na takie teksty bo słyszałam je codziennie w wykonaniu mojego ojca. To co powiedział jest dla mnie żartem i całkiem mu się udał ![]() W sumie cieszę się, że nie jest sztywniakiem z ą i ę bo z takim bym nie wytrzymała długo. Cóż, mamy swoje dziwactwa, które ktoś może uznać za coś 'a fuj'.
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
A mi jest najbliżej do stanowiska Milki. Tzn. jasne, że każda para z czasem wytwarza swój własny sposób komunikowania i partnerzy wiedzą, co jest żartem, a co nie i to jest oczywiście jak najbardziej ok. Ale dla mnie osobiście bardzo ważny jest wzajemny szacunek, przejawiający się m.in. w kulturnym odzywaniu się. Ot, takie moje polonistyczno-normatywistyczne zboczenie
![]() No ale, tymczasem idę tam, gdzie się będę czuć zapewne dobrze, czyli do zoo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja po obiadku (mielone - jak mój mąż słyszy "mielone", to mu się oczy robią jak ludzikowi z kreskówki na haju) idę malować. Już mi to malowanie bokiem wyłazi, ale widać efekty, sprawnie idzie...i w słusznej sprawie ta robota ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||||
Lux Mundi
|
Witam wiosennie
![]() ![]() Pogoda tak cudna, że chce się żyć ![]() Cytat:
![]() Na szczęście wszystkie głosy rozpisane, więc praktycznie tylko szlifujemy ![]() Po dwóch dniach intensywnej pracy nie czuję jush przepony ![]() W Wlk Sb najbardziej lubię Kantyk Mojżesza ![]() Ale oddałam młodszemu pokoleniu ![]() Teraz nastawiam się na inne psalmy- zazwyczaj wybieram melodie żydowsko-egipskie ![]() Dziewczyny śmieją się, że jest to tak realistyczne, że brakuje tylko węży i niewolników ![]() Mam nadzieję, że spakowałaś się w miarę szybko i zdążyłaś choć trochę pospać ![]() Cytat:
A na resztę włosa to => http://allegro.pl/olejek-kokosowy-do...026536149.html Nie powiem Ci za dużo o efektach, bo dopiero zaczynam walkę o piękne włosy ![]() Aczkolwiek oba specyfiki zostawiam na całą noc- za chwilkę idę się zmyć ![]() Cytat:
![]() Mam identyczne zboczenie ![]() Cytat:
![]() Za to nadrabiam rybami, sałatką krabową i krewetkami królewskimi w oleju ![]() Za malowanie nie przepadam ![]() Wolę rozbierać piece i stawiać ściany ![]() Jush zapowiedziałam, że jeśli znajdę taką działkę, na które stanę i powiem ' tu pozostanę', dom wybuduję sama- bez pomocy wszelkich partaczy ![]() Noo- oprócz dachu i elewacji, mój lęk wysokości to wyklucza ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-03-11 o 13:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech, ja też nie przepadam - ale co zrobić, trzeba i już...mieszkanie jest tak brudne z powodu pieców - pył z węgla + odymione ściany - że pierwsze wrażenia potworne...A jako że sobie obydwoje zrobimy prezenty z okazji sprzedania - małżonek coś od Apple, ja wiadomo - perfumy - mam podwójną motywację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Ja już po obiedzie.
Chyba namówię TŻa na jakieś winko bo mam chęć. A tak to wszechobecna nuda.
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ja z brzuszkiem pełnym mielonych i brukselki, i marcepana na deser - i niczego mi się bardziej nie chce, niż przebierać w brudne ciuchy i malować.
Jiuna - mojemu małżonkowi bardzo się Twój avatar podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||||
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pakowanie jeszcze in progress, ech ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
#59 |
Zakorzenienie
|
Używała któraś z Was?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nt.html&next=1 jestem leniem, jeśli chodzi o pielęgnację - a moje zbyt długie włosy zaczynają mi się podobać, więc chyba ich nie poddam radykalnemu cięciu - poproszę tylko o zrobienie z tego co mam fryzury sensownej...Nie chce mi się babrać w olejach, które trzeba zmywać (myję włosy podczas kąpieli, niestety od kiedy zaczął mi kręgosłup nawalać, nie mogę umyć włosów schylając się nad wanną:/) - a idea takiego używania mi się podoba. Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.