|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Witaminy
Ojej, a co się dzieje? Macie kolki, czy ogólnie świat jej się nie bardzo podoba?
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- I czekaj, czekaj, czy to nie jest jeden z tych tekstów, które cię w ciąży wkurzały?
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja 3 miesiace przelezałam, ile bym teraz dała za dzien spokoju o złym sie szybko zapomina
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od początku biorę Centrum Materna + DHA i pod względem składników i proporcji najbardziej mi odpowiadają (inne preparaty zawierają wit A - której należy w I trymestrze unikać) i szukałam takich, które miałby w swoim składzie odpowiednią ilość jodu, który korzystnie wpływa na mózg dziecka. Czasami właśnie czytam różne niekorzyste informacje na temat Centrum i zastanawiam się skąd one się biorą (bo to, że dziecko urodzi się duże to słyszałam już w przypadkach innych preparatów).
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
W pierwszej ciąży Folik, Prenatal, Tardyferon i Hemofer ( na receptę i miałam straszną zgagę)
Teraz jeszcze biorę Folik w środę mam wizytę więc pewnie lekarka wspomni o witaminach ( 2 ciąża)
Tylko człowiek mądry, nigdy nie przestaje się dziwić. Dla ludzi głupich jest to zbyt trudne, przyzwyczajeni do szarości dnia nie zauważają kolorów, jakie daje świat Moje maluchy większy maluch Dawid ur. 28.09.2008 g. 7:58, 56/3030 mniejszy maluch Liliana ur. 06.10.2012 g. 01:25, 48/2560 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj taa popieram Wyspijcie się ciężarne za wczasu-teraz wiem że to prawda Tak,wiem każde dziecie jest też inne. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ja witaminy biorę od około 13tc. Biorę różne, co tam trafię w aptece: Falvit mama, vita min pro mama itp
One są zalecane też w trakcie karmienia. Jestem ciekawa czy one faktycznie pomagają czy to taki bardziej chwyt marketingowy, a lekarze zalecają je brać ot tak bo mają coś z tego, że dane leki rekomendują
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Wyspijcie się ciężarne za wczasu-teraz wiem że to prawda