![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Witaminy
Ojej, a co się dzieje? Macie kolki, czy ogólnie świat jej się nie bardzo podoba?
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- I czekaj, czekaj, czy to nie jest jeden z tych tekstów, które cię w ciąży wkurzały? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja 3 miesiace przelezałam, ile bym teraz dała za dzien spokoju ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja od początku biorę Centrum Materna + DHA i pod względem składników i proporcji najbardziej mi odpowiadają (inne preparaty zawierają wit A - której należy w I trymestrze unikać) i szukałam takich, które miałby w swoim składzie odpowiednią ilość jodu, który korzystnie wpływa na mózg dziecka. Czasami właśnie czytam różne niekorzyste informacje na temat Centrum i zastanawiam się skąd one się biorą (bo to, że dziecko urodzi się duże to słyszałam już w przypadkach innych preparatów).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
W pierwszej ciąży Folik, Prenatal, Tardyferon i Hemofer ( na receptę i miałam straszną zgagę)
Teraz jeszcze biorę Folik w środę mam wizytę więc pewnie lekarka wspomni o witaminach ( 2 ciąża)
Tylko człowiek mądry, nigdy nie przestaje się dziwić. Dla ludzi głupich jest to zbyt trudne, przyzwyczajeni do szarości dnia nie zauważają kolorów, jakie daje świat Moje maluchy ![]() większy maluch Dawid ur. 28.09.2008 g. 7:58, 56/3030 mniejszy maluch Liliana ur. 06.10.2012 g. 01:25, 48/2560 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj taa popieram ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja witaminy biorę od około 13tc. Biorę różne, co tam trafię w aptece: Falvit mama, vita min pro mama itp
One są zalecane też w trakcie karmienia. Jestem ciekawa czy one faktycznie pomagają czy to taki bardziej chwyt marketingowy, a lekarze zalecają je brać ot tak bo mają coś z tego, że dane leki rekomendują ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.