![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wpLyw palenia papierosów na cerę
Cytat:
Co do palenia to ja palilam ale rzucilam dla ukochanego no i wielkim argumentem tez byly:zniszczona cera ,zeby,i brzydki zapach papierosow,poza tym stwierdzialm ze bez sensu jest sie powoli zabijac i jeszcze za to placic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
oo taaak budzet zdecydowanie sie zmeinil od momentu rzucenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Witam palące i niepalące.
Mam pytanko.Sama nie palę,ale często przebywam w zadymionych pomieszczeniach.Przeraża mnie to,co może się dziać w moich płucach przez to.Z tego co wiem,taki wydmuchiwany dym działa gorzej niż ten,który osiada na płucach palacza. Mam wiec pytanie: jak można oczyścić swoje płucka z tego świnstwa?Czy jest szansa na to,żeby pozbyć się tego brudu?Picie wody,spędzanie czasu w 'zielonych' miejsach...jak sobie jeszcze pomóc? Z góry dizękuję za uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja rzuciłam jak kupiłam sobie plasty antynikotynowe - zużyłam dwa i mi to wystarczyło, nie mam głodu nikotynowego, choc czasem mnie ciągnie ze względu na gesty - zapalanie, pstrykanie zapalniczką, papierosek po dobrym obiedzie, itp. Ale bynajmniej mnie nie skręca. Czy cera sie poprawiła, to jeszcze za wczesnie, to dzisiaj jest mój 9 dzień bez fajki. Ale da sie, ja tez się zaklinałam, że mam słaba wole, że sie nie uda.
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ehhh.Tego wlasnie nie kumam.
Przyznaje sie bez bicia , ze pale, ale szara cera? ; > Jak to mozliwe, ze on palenia robi sie szara cera ? Czesto o tym slysze, ale zrozumiec nie moge ; D U nikogo jeszcze nie wiedzialam tego kooru na twarzy : P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ja tez opamietalam sie ze wzgledu na skore, ktora jest juz w strasznej kondycji, mam 23 lata a skore 30-latki....pod oczami zmarszczki jak u 35-latki....masakra, nie chce tak;( rzucam po raz 3-ci....nie pale narazie 5 dni, apetyt szaleje...to jest niestety najgorsze...trzeba czymś zająć ręce, jakieś robótki na drutach czy ściskanie gumowej piłeczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o to, że niedotleniona cera traci naturalny różawawy kolor, który jest spowodowany krążeniem krwi. Cera nie staje sie formalnie szara, ale ziemista.
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Witam!!!,jeśli ktoś tu jeszcze zagląda.
Mam ponad 40 lat, paliłam ponad 20 lat. Nie palę 40 dni!!! Konkretnie jakich kosmetyków używać,aby moja cera zrozumiała, że ja naprawdę ją kocham, chociaż przez połowę życia byłam dla niej taka niedobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Hej!!!!!
Może jednak ktoś się przyłączy?no nie uwierzę,że nie macie cery potrzebującej po rozstaniu z papierosami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
ja palę, ale wcale nie mam ziemistej cery, do tego jest tłusta i często pojawiają sie pryszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej nieziemistej cery...no nie wiem, albo jesteś wyjątek, albo nie chcesz zobaczyć ją taką jaka jest. Chyba, że dopiero zaczęłaś palić ![]() ![]() ![]() ps. przemyśl to co napisałam i wybierz odpowiednią dobrą drogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
e tam, ja nie zamierzam długo żyć, więc spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Witam ciepło wszystkich.
Ja rzuciłam palenie w zeszłym roku, niestety na jakieś 6 miesięcy ![]() Edytowane przez Fresh Face Czas edycji: 2012-05-25 o 10:32 Powód: zdublowany wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.