|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
Cytat:
![]() mialam dobrze kryjacy podklad..... |
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Aaa
![]() |
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
plamy???? jakie plamy.....
przebarwienia??? pierwsze slysze .... nierownomierny koloryt??? niemozliweeeee... wszystkie mamy porcelanowa cere, bez zadnych niedoskonalosci i tylko czasami nasza kobieca slaba plec podpowiada nam ze jest inaczej.... dziecie mi padlo stanowczo za wczesnie...znaczy sie jutro pobudka o 5 rano |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
dzis robiłam sobie kolejny enerpeel, gdzie indziej, polaczony z mezoterapia pod oczy - light eyes
http://esteticon.pl/oferta/dermatolo...na/mezoterapia Plus, ze to tylko po 1 wkłuciu Przyjemne to nie jest, do przejscia. dzis tez byłam na rybkach Zatem tak - wrazenia sa całkiem fajne, takie minimalne łaskotanie. rybki wygladaja sympatycznie, choc, jak tak sie czepiaja nogi - kojarza mi sie raczej z pijawkami Ale raczej nie powtorze tego z prostej przyczyny - nie zauwazyłam jakiegos rewelacyjnego efektu. nie mam zgrubiałej skory, fachowy pedikuir robilam 2 tygodnie temu, a tu...no jest podobnie, jak po lekkim pumeksie. Zreszta tłoku nie było
|
|
|
|
#35 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
czy to nie aby wierszyk, zaczynajacy sie od słow: "samochwała w kacie stała i tak wciaz opowiadała..."?
![]() Zobaczcie, jaki łądny puder brazujacy, cos dla Tigi ![]() http://allegro.pl/kanebo-designing-d...207737965.html |
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Tak, Kama, to ten wierszyk
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tigi już nie kupuje brązerów Tigi jest zakochana w matowym brązerze , który jest cieniem do oczu z MAP ( ombre douce) i do tego w Mercurym .... Nawet już nie pacze w kierunku brązerów ... ![]() Już po kawie , muszę brać się za porządne sprzątanie , bo po pierwsze primo mam chlew nieziemski , a po drugie primo , mam dzisiaj gości , z których mężczyzna jest pedantem .... Słoneczko piękne , ciekawe czy gdzieś padnie rekord 20 stopni ciepła dziś ... ![]() Życzę Wam wspaniałego weekendu !! Miszka ?! Gdzie jesteś ?! |
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hi
no wlasnie Miszka zaginela...... u nas tez piekne sloneczko ... rowery w garazu glosno wolaja....wez mnie na przejazdzke
|
|
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Miszka, jesli nie oglądałaś najnowszego, 16 odcinka "Gotowych", poczekaj na 17! Bardzo był ten 16 dramatyczny i się zdenerwowałam, że musze czekać na kolejny. ...
Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
no w końcu mamy temperaturę, o jakiej marzyłyśmy całą zimę ....u mnie 16 st ...
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
21 stopni
Ganiałam po mieście z gołymi stopami, uwielbiam ![]() Nowości filtrowych na lekarstwo. Nawet w aptece, gdzie zawsze był Ducray, brak! Przypomnialam sobie, że już w ub.roku chciałam przetestować ten: http://allegro.pl/dax-yoskine-opalan...210330505.html ale nigdzie mi się nie rzucił w oczy, niestety. Wolałabym jakieś próbki najpierw, bo w sumie droższy niż ducray jest... |
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
jestem ciekawa czy te zestawy matricium sa z filtrem??
ja mam jeszcze z zeszlego roku 50 to na poczatek wystarczy ale pewnie tez bede potrzebowala cos do ochrony |
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Ja resztkę Iwostinu wyskrobuję, nie zachwyca mnie
A to znacie? Dość tani, jak na Lieraca, mam wrażenie. http://allegro.pl/lierac-solaire-spf...205932572.html |
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, pootwierałam okna...Nie, nie sprzatam, w nosie Dzis odrabiam inne zaległosci - druki, opłaty, nie obijam sie, w kazdym razie ![]() I idziemy w gosci, wiec nie musze dbac o pedantow ( nie lubie pedantow ). Jutro posprzatam w garderobie, bo trzeba i ciuchy powymieniac...Skusiłam sie na to http://allegro.pl/kose-anti-age-lift...193330520.html A o pudrze...sama pomysle ...Przeciez wiekszosc sprzedałam...
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-03-17 o 15:34 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnia
Dzięki Betis Tig Ty masz cerę jak dziecko,bielusią,jednolit ą.. |
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kama .... Kupiłaś emulsję o pojemności 165 ml ?! Ty ?! ![]() Ale brzmi b. fajnie ...Skład podany w aukcji super .....tylko , że to pewnie nie wszystko .... Ale ja tam żadnego filtra nie widzę .... A o UFA i UFB ni ma żadnej wzmianki .... Jakby to była emulsja z wysokim fitrem , to skusiłabym się ... A ja po gościach ... ![]() Było miło ![]() Sprzątałam caluśki dzień....Przynajmniej mam dość czysto .... Ciepło było, wiec wyrzuciłam całą moją ósemkę stworzeń prawie na cały dzień na dwór ..... Wygrzewały się na słoneczku i zażywały wit. D ..a ja mogłam w spokoju poodkłaczać chałupkę ....Miszka , w końcu dotarłaś ![]() ![]() Lara , naprawdę dużo lepiej rozprowadza się podkład beauty blenderem ? Może kiedyś się skuszę...Teraz mam jednak inne wydatki zaplanowane ... Najpierw brwi , termoloki i lustro
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z Tigi, to 45+ do wieku, nie filtra
Ja z kolei nie skusiłabym sie na taka emulsje z filtrem, bo same pomyslcie - ile tych filtrow zostanie, nim ja zuzyje...? A zuzyje...jakos Moze sie z Miszka podziele... Kose ma niezłe kosmetyki, podobne własnie do shiseido i kanebo...Lubie emulsje kanebo, ale nie ich ceny...A puder brazujacy wylicytowałam Uwielbiam ciuchy i kosmetyki cieniowane, po prostu takie przejscia kolorystyczne rajcuja mnie, nie wiem czemu Zobaczymy, zglosilam go na wizazu, to ocenie, jako dostane...Jak na kanebo ma cene całkiem całkiem, 175 w douglasie, wylicytowałam za 110, jest za 139...---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Pierwsza jestem...? Latte poprosze Muffinki z brzoskwiniami i kawa raz Mglisto, ale przebija sie slonce. wczoraj u nas i pewnie wszedzie indziej tez - zimny ranek, ciepły srodek i zimny wieczor. jak o 21.30 wracalismy z imprezy było 3,5 stopnia A wracała grupa nastolatkow z jakiegos meczu chyba. pijani, jak sadze, bo darli ryje na całego - dobrze, ze my samochodem. ale najlepsze było, ze klilku szło TYLKO w szortach i i butach, z gołymi klatami...3,5 stopnia...Dobrze, ze młodosc to choroba przejsciowa...Rodzinka pojechała cala do lekarza do szczecina, wiec chata wolna. Zaraz przestane sie obijac, poprzegrywam troche seriale ( downton abbey, gra o tron, spartakus, ncsi) i posprzatam w garderobie... |
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
witam z czarna kawa i cynamonowymi buleczkami
cieplutko i milutko za oknem moze juz wiosna na dobre do nas zawitala?? wczoraj u nas mlodzi ludzie tak samo poubierani jak u Ciebie Kama, wszystkie dziewczynki gole nogi i krotkie rekawki ....no ale jak sie ma 5-16 lat jest sie niesmiertelnym |
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie w nocy! Oni wygladali, jak z innej bajki Bez alkoholu tego by nie zrobili, bo ich kumple byli normalnie ubrani...
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
doberek
....Wy tu same pyszności do kawki a ja kasze jaglaną zajadam ....wczoraj pojeździłam rowerkiem trochę i dziś też się wybieramy bo u nas jeszcze pogoda fajna , 12 st aktualnie .... ale popołudniu ma się popsuć , deszczyk zapowiadali ... no zobaczymy .... jednak tak czy siak w końcu wiosna Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-03-18 o 10:16 |
|
|
|
#54 | |
|
Konto usunięte
|
Się popisałam inteligencją
Ale flacha,tak czy siak, imponującaCytat:
Spartacus zdecydowanie nieCytat mi się przypomniał, zupełnie nie a propos, z ostatniego odcinka "Gotowych..." Gabi mówi do Carlosa mniej więcej tak " Obiecywalismy sobie, ze w naszym malżeństwie ty zarabiasz pieniądze, a ja wydaję. Ja swojej części umowy dotrzymuję!" |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, babcia jest swietna
Ogladamy downton razem z męzem, on tez to bardzo lubi Tak samo, jak oboje ogladalismy iles razy Dume i uprzedzenie...A poniewaz lubie starozytnosc - Spartakus tez mi sie podoba...Cytat swietny
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecywalismy sobie, ze w naszym malżeństwie ty zarabiasz pieniądze, a ja wydaję. Ja swojej części umowy dotrzymuję!"
......................... . właśnie zacytowałam mężowi
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze uśmiercili Majka..bez sensu no!!!!!!! Śliczny ten Kanebo Kama,subtelny taki,ciekawe jak w realu?padam,wiosny poczatek to moje wzmozenie pracy..przesilę sie jak nic..jutro znów aloha...powiem producentom odziezy damskiej..
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
No i co tak wolniutko ...
W starym watku posty pedziły, a tu cedzimy słowka ![]() U mnie wiatr, pedzacy chmury i wychodzace spood nich słonce. 4 stopnie. wczoraj robilam wymiane garderoby na wiosenno-letnia, wiec juz nie ma odwrotu . przy okazji mogłam sie znowu naocznie przekonac, ze nie powinnam nic kupowac do starosci...
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie dziś wiatr szlaleje ....
![]() Słoneczko, a i owszem , ale wiatrzysko zimny ..... ![]() Kawa już druga ... Wczoraj też miałam garderobę wymieniać , ale jakoś mi dzień zleciał ![]() Jak patrzę na swoje zasoby ciuchowe , to też wiem ,że miałabym w co ubierać się do śmierci ...... Mam przede wszystkim całe mnóstwo ubrań , w których jeszcze nie chodziłam ..... A kurtek i płaszczyków wiosennych to mam ze 30 sztuk co najmniej ..... ![]() Niech żyją secondhandy .... ![]() Dziewczyny kupujcie tę maskę do włosów anti-age z organiQue!! Włosy po niej cudne !!!!! Olej wspaniały już mnie nie podrażnia ....ale wkurza mnie , bo się nie wchłania Wczoraj mi się polało trochę za dużo , to fakt , ale po dwóch godz. musiałam go zetrzeć z twarzy w całości ....Beti , a Ty co o nim sądzisz ? ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Marcelinko , napisz mi , kochana, jakiego Ty teraz używasz oleju do wlosów i gdzie go kupujesz , bo zapomniałam .....Sesa ? |
|
|
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tigi, po co Ci 30 kurtek/płaszczy?!? Na każdy dzień miesiąca?!? Ja skromniutka, jeden płaszczyk z cienkiej + dwa prochowce, z czego jeden czarny... A z ciuchami wiosenno-letnimi u mnie słabo, niestety Nawet torebki nowej nie mam Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-03-19 o 09:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Przyjemne to nie jest, do przejscia.

Tig Ty masz cerę jak dziecko,bielusią,jednolit ą..

A wracała grupa nastolatkow z jakiegos meczu chyba. pijani, jak sadze, bo darli ryje na całego - dobrze, ze my samochodem. ale najlepsze było, ze klilku szło TYLKO w szortach i i butach, z gołymi klatami...3,5 stopnia...Dobrze, ze młodosc to choroba przejsciowa...
Ale flacha,tak czy siak, imponująca
Spartacus zdecydowanie nie