|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy test ciążowy może mylić się?
hmmm najlepiej szybko do lekarza... ja na poczatku ciazy lezalam w szpitalu na sali ze mna byly dziewczyny ktore plamiły z tego co wiem to bardzo nie dobrze...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Uprawiałam seks z chłopakiem dzień przed dniem płodnym, tak wychodziło z kalendarzyka,miał zabezpieczenie i nie spuścił się we mnie.Okres spóźnia mi się już 4 dzień robiłam już 2 testy i nic myślicie żę mogą się mylić i jestem w ciąży?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
hmm u mnie do zaplodnienia doszlo poza dniami plodnymi przynajmniej tak twierdzi lekarz.. a testy mi tez wykazywaly ze nie jestem w ciazy. najlepiej zrobic test z krwi bHCG. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
Sama nie wiem juz jak to rozumiec.. Podczas ostatniego stosunku z Moim chlopakiem mielismy malenka wpadke... Od tamtego czasu minelo juz 5 tyg. Robilam test ciazowy, ale wynik okazal sie negatywny. Ciagle jestem senna, mam nabrzmiale piersi i ciemno-brazowe sutki. Znacznie wiecej jem, ba... konia z kopytami najchetniej bym zjadla... Czesto boli mnie podbrzusze... Czy moge byc w ciazy ? |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny,mi spoznia się @ 6 dni a zrobiłam dwa testy i obydwa pokazują negatywny wynik więc nie nakręcam się i czekam dalej na rozwój sytuacji. mam cichą nadzieje ze się pomylił!!1
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Niestety dostałam @ po 8 dniach spóźnienia.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
CreativeGirl12 warto wybrać się do lekarza bądź/i wykonać test beta hcg z krwi.
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Wczoraj wieczorem wykonałam test ciążowy amil, który okazał się być negatywny, jednak nie odczekałam dokładnie 5 minut. Kreska była bardzo widoczna. Okres mam nie do końca uregulowany, chociaż przez ostatnie 2 miesiące miałam go dokładnie tego samego dnia, jednak w tym miesiącu spóźnia mi się 4 dni włącznie z dzisiejszym. Mam nabrzmiałe i obolałe piersi, boli mnie podbrzusze, wczoraj byłam dość zmęczona, miewam bóle głowy, ale to już od dłuższego czasu, nie mam żadnego śluzu, a jeśli już to w naprawdę niewielkich ilościach i jest on białawy. Myślicie, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że test się mylił? Dodam, że czytałam o różnych opiniach na temat tego testu.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
witajcie. ja mam podobny przypadek, okres spóźnia mi się już 2 tygodnie, zrobiłam test i wyszedł pozytywny :/ jednak nie czuje żadnych specjalnych objaw ciąży, jednak strasznie, strasznie się boje. czy myślicie,że test mógł się mylić???
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh, jak ja bym chciala zobaczyc II kreseczki na tescie... mysle ze test sie w te strone nie myli, jesli wyszedl pozytywny to jestes w ciazy tym bardziej ze okres spoznia sie juz 2 tyg. mozesz zrobic badanie z krwi beta hcg no i oczywiscie pojsc do lekarza gratulacje
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi wyszly dwa negatywne, a okazalo sie, ze w ciazy jestem Ale to potwierdzil ginekolog po zrobieniu usg. Idz dla pewnosci na badanie krwi. I nie lam sie! Dziecko to cud Gratuluje
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
no widzisz jaki kurczę ten świat jest przewrotny, Ty byś chciała zobaczyć dwie kreseczki, a ja bym duuuuuuużo dała żeby zobaczyć jedną... to nic, muszę się umówić na wizytę w takim razie
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- również wielkie gratulacje tylko ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na ten cud ale nic, wybiorę się do ginekologa i oczywiście dam wam znać chociaż nie ukrywam, że ja mam cały czas nadzieję, że to jakaś pomyłka
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze teraz jestes zla, myslisz ze to koniec swiata, ale zobaczysz za kilka lat, bedziesz sie cieszyc ze tak sie wlasnie stalo 3mam kciuki abys odnalazla radosc z tego stanu i mysl pozytywnie, wszystko sie jakos ulozy i bedzie dobrze a dziecko to naprawde wielki cud
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję Ci bardzo za te słowa, potrafią podnieść na duchu
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, otóż mam pewien problem, gdy spoźniał mi się okres, dokładnie 12 dni po stosunku zrobiłam test, wyszedł negatywny, okores w końcu dostałam, ale po 2 tyg pojawiły się dziwne plamienia, czy to oznacza, że test mógł kłamać, powinnam zrobic go jeszcze raz?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
witam was wszystkie ponownie
jednak teraz już wiem,że zrobię wszystko dla tego maleństwa... i niedługo pewnie zacznę się tak naprawdę cieszyć pozdrawiam
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Ja też chce zobaczyć dwie kreseczki...
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Niestety dostałam @ Pierwszy cykl starań nieudany
((((((((
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Ja ostatnio robiłam kilka testuw ciążowych i normalnie nie wiedziałam jak zareagować, okres mi się spóźniała ;/
a miałam regularny okres! Zabezpieczam się z moim chłopakiem i myślałam, że o wpatce nie ma mowy! Dlatego zastanawiałam się o co chodzi i czy test ciążowy może się mylić, ale poczytałam o tym xxx i pisali, że najlepiej sprawdzać kilka razy, po kolejnych nie miałam już wątpliwości ;]]] Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2020-10-08 o 09:35 Powód: reklama |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

tylko ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na ten cud
ale nic, wybiorę się do ginekologa i oczywiście dam wam znać