![]() |
#31 | |
.
|
Dot.: Nietypowe rozstanie.. On odchodzi
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Dobra ja znam doskonale okolice i nie wiem na jaką uczelnie on dojeżdża z Gdyni przez obwodnicę? Ni to UG, ni to PG, ni to Medyczna, ni to Ateneum, ni to WSTiH... to ja nie wiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
O rany, współczuję...
![]() ![]()
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Dziewczyny nie mogę się opanować od rana płaczę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkałam w Gdyni na Grabówku a na uczelnię jeździłam do gdańskiej ASP, a dorabiałam w urzędzie miejskim Gdańska czyli jeszcze dalej . Mieszkaliśmy pod Kowalami a maż pracował w Gdyni na Kacku a dorabiał jeżdżąc od Ujeściska po Gdyńskie Pogórze, a ja w Nowym Porcie. Nie rozumiem tego gadania o innych miastach i związku na odległość, bo 3miasto to 3 miasta tylko administracyjnie z powodów historyczno-sentymentowych. Taka Warszawa jest wielokrotnie większa od całego 3miasta i wielokroć bardziej zakorkowana, aż strach pomyśleć jak tam sobie ludzie radzą. W żadnym z Was 2ga nie widzę chęći kontynuowania tego. Pzestaň płakać szukaj koleżanki na współlokaorke. ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na podstawie tego nie daj sobie mydlić oczu i niech Ci nie odstawia szopek że to niby jemu jest ciężko a Ty czekasz nibuy na jakieś jego niby decyzje. On to już przemyślał i bardzo nie w porządku jest z jego strony to pogrywanie z Tobą. Pakuj go w worki foliowe i niech się zabiera a nie pławi się w Twoim nieszczęściu. Słowo, za jakiś czas będziesz się wstydzić każdej łzy i kazdej prośby żeby został czy dał Ci szansę. Zęby w ścianę i nie płaszcz sie przed nim i nie becz przy nim.
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Postaram się......... Teraz czas poszukać innego mieszkania........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego Ty masz się wyprowadzić a nie on? Z tego co zrozumiałam, to on do Ciebie dołączył... Chyba że to mieszkanie będzie Ci się źle kojarzyć.
Życzę dużo siły ![]()
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
W ogóle mi się to w głowie nie mieści, zgadzam się z Cavą... rodzice mieszkali na Ujeścisku, dojazd na przymorze, potem ja mieszkałam też na Grabówku (
![]() ![]() ![]() Masz po prostu jasność, swoją drogą nie rozumiem co on chce ci wmówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() kurcze-pokonujecie mniejsze odległości niz ludzi mieszkający i pracujący choćby w Krakowie, o warszawie juz nie wspomne nawet. większość ludzi spędza w drodze do pracy godzine do półtorej-takie zycie-i to jest normalna sytuacja a nie zaden dramat ![]()
![]() |
#42 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
gość się ewidentnie znudził, dojazd gdańsk-gdynia
![]() ![]() PS: mogłabyś pisać normalnie, nie robiąc tych ******* wielokropków? jak widzę coś takiego to mnie załamuje i nie mogę spokojnie czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym go olała, zaczęła życie od nowa i przed nikim się nie płaszczyła. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Powiem Ci jeszcze, że strasznie mnie dziwi, że się mną znudził bo... mieszkaliśmy razem a widzieliśmy się tylko na chwilę rano i późnym wieczorem jak on wracał, czasem nawet się nie widzieliśmy wieczorem tylko rano, bo ja już spałam. Na dodatek dość często miał wyjazdy na koncert dwudniowe, tygodniowe. Więc nie rozumiem jak mógł się znudzić, skoro praktycznie się nie widzieliśmy... Nieraz mówił, że jest zły bo nie ma dla mnie czasu, że chciałby pójść ze mną na spacer, czy do restauracji, marudził że ciągle jest zabiegany, że nie ma czasu nawet dla siebie. A ja nie byłam partnerką, która też wymagała żebyśmy siedzieli ze sobą na okrągło, bo sama jestem zapracowana.. I nie raz samotny wieczór był mi na rękę, bo mogłam odetchnąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
chciałabym się z tym zgodzić, o ile łatwiej byłoby mi rozumieć i przestać o tym myśleć! Ale on mi w poniedziałek mówił, że chce ze mną życie spędzić, że tak mnie kocha, zrobił wspaniałą kolację, następnego dnia dostałam od niego prezent (ot tak, bez powodu), a nagle w piątek takie coś. Nie powiedział mi, że przestał mnie kochać, powiedział, że życie stało mu się obojętne. On jak taka chorągiewka na wietrze - raz przyjmował jedną pozycję (kocham, chce być z Tobą, chcę Cię wspierać), a raz drugą (męczą mnie dojazdy, wkurza mnie przez nie wszystko). On chyba sam nie wie czego chce, nie wie czy jest znudzony... Chyba sam nie wie co się z nim dzieje i co czuje. Nawet jego koleżanki do mnie piszą że nie rozumieją co się stało! Że zachowuje się on dziwnie! wszystko to jakieś tajemnicze... Zupełnie jakby chciał mnie sprawdzić, czy będę o niego walczyć, sprawdzić na ile go kocham i na ile jestem szczera...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Skoro powiedział, że się wypaliło, to moim zdaniem po prostu... przestał coś czuć i szuka głupich wymówek.
O ile rozumiem, że wydawanie 7 stów miesięcznie na benzynę mogłoby być problemem \9nie oszukujmy się, to troszkę dużo...) o tyle nie rozumiem jak jadąc 30 min na uczelnię może wydawać tyle kasy na benzynę. Ja jadę ok. 20-25 min. na uczelnię (w tym samym mieście) i miesięcznie wydaję ok. 200zł a nie 700 przy okazji w weekendy też gdzieś jeżdże zazwyczaj (np. do galerii handlowej)... ja wiem, że benzyna jest droga no ale bez przesady... A może po prostu wpadł w jakąś depresję, zobojętnienie, no ale te dojazdy na dodatek samochodem nie powinny być aż takim problemem...
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie.
Moj, jak sie poznalismy, to chcac widziec mnie w kazdy weekend dojezdal (rowniez samochodem) 2 godziny w 1 strone. Potem jak znalazl prace w moim miescie, mieszkajac gdzie indziej, musial rowniez dojezdzac do pracy i wstawac o 3.30rano ![]() Mowie wam, jak sie chce (i kocha!), to mozna. Da sie. Oczywiscie pol miliona chlopaczkow by sobie odpuscilo ale wtedy juz wiesz, czy sa ciebie warci. Niektorym po prostu az TAK nie zalezy i szukaja sobie dalej.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
BAN stały
|
Nie wiem ile to pieniędzy te 2000 km... Wiem tylko że co drugi dzień tankował za 50zł..
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest nadal na etapie weekendowych wypadow na lody i spacerow, gdzie sie trzyma za reke i wszystko "jakos leci". Tu piweczko, koledzy, obiad u mamy i w sobote ty (byc moze). Zamieszkanie razem bylo dla biedaka szokiem i trauma. Nie wytrzymal, chlopiec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ja bym na Twoim miejscu nie wracala do rodziców. postaraj się zapomnieć o tym chłopaku bo wydaje mi się że on po prostu nie dorósł do związku . daj mu iść jak nie wróci to znaczy że nigdy nie był twój. niech sam się zastanowi czego chce. za jakiś czas może będzie sie chcial spotkać to wyjaśnicie wszystko jak ochłoniecie. pomóz mu sie spakować i niech idzie jak dla niego takim problemem sa dojazdy. on po prostu idzie na łatwizne. bardzo głupi powód rozstania ci podał. a Ty sie rzymaj ciepło i nie proś, i nie płacz przy nim. pokaż jaka jesteś silna i jak szczęsliwa jesteś bez niego mimo że w środku aż Cię pewnie skręca z żalu. buziaki
![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdybys odmowila, to bys sie gryzla, ze niepotrzebnie odmowilas? I co by bylo... ![]() Jest jak jest i juz. Na pewno spotkasz kogos wartosciowego.. A mieszkanie jak najbardziej polecam, bo nigdzie i nigdy tak nikogo nie poznasz, jak wlasnie pod wspolnym dachem ![]() Takze w sumie nawet dobrze sie stalo i juz wiesz, jak dobrze poznac i ocenic faceta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Jeśli to jest prawdziwa milośc to i tak będziecie ze sobą. zobaczysz. a jeśli nie to znaczy że pisany jest Ci ktoś o wiele lepszy
![]()
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też się zgadzam, żebyś nie brała tego do siebie, może to właśnie takie życie go przerosło, dużo spraw na głowie i zamiast brać to wszytko za rogi, to się poddał i uciekł. Myślę, że wszytko sobie ułożysz, ale nie proś go o powrót. No i masz rację, że takie mieszkanie teraz razem jest zupełnie bez sensu - jeszcze bardziej dobijające. Trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
2000 kilometrów?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.