|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wpakowałam się w dziwną rekację, ale nie umiem tego zakończyć.
gościa nie znasz (bo przez neta to każdy jest każdym), nawet nie wiesz jak wygląda (a może to zdjęcia kolegi?), a cycki mu wysyłasz
jakie uczucie w ogóle? nie znasz ani trochę faceta, nie masz pojęcia jak się zachowuje w prawdziwym życiu, no kompletnie nic nie wiesz .. czy ja żyję w jakimś innym świecie? ile masz lat? czy nie łatwiej poznać kogoś na żywo? albo chociaż przenieść znajomość do reala .. |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
jeżeli facetowi naprawdę należy, to zrobi dużo. ale też nie ma co się przecież nakręcać, bo to internetowa znajomość, więc pewnie głupio mu brać urlop w niedziele (bo z tego co rozumiem niedziele masz wolną) i jechać do nieznajomej dziewczyny, do tego dziewicy na kilka godzin.
tylko chyba nie ma innego rozwiązania. albo weźmiecie jednodniowy urlop, a to chyba kurcze nie koniec świata?, i spotkacie się na kawce, a wtedy wiele rzeczy się wyjaśni, albo to będzie po prostu internetowa znajomość, które pewnie niedługo się rozleci. na związek i tak nie ma szans, wiesz to - więc nie ma co tak tego rozkładać na czynniki pierwsze. zastanawiam się, jak to jest, że ludzie nie mając czasu na nic, mają czas na internetowe flirty
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Zorganizować się czasowo, spotkać i wyjaśnić
![]() Bez histerii, nakręcania się i wysyłania nagich lub pół nagich zdjęć facetowi, którego się własciwie nie zna, na oczy nie widziało.
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano własnie. Nie wygospodarujecie czasu, zeby się spotkać, a na pogaduchy przez internet czas jest? Powiem Ci jedno: ten całkowity i totalny brak czasu to ze strony was obojga bardzo duża ściema. Bo jak się chce, to się zawsze da tak sobie czas zorganizować, żeby np. pójść na godzinkę na kawę. I nie jest tu żadnym argumentem 60km ( Inna rzecz- żałosne, że oczekujesz, ze facet miałby dla Ciebie rezygnować z jednej pracy (co z tego, ze mu tego nie mówisz? w srodku się nakrecasz) - dla znajomej z internetu? Bo co, bo mu zdjęcie cycków wysłała...? Równie dobrze Ty mozesz zrezygnować ze studiów albo pracę dyplomową zawiesić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.