|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wymiana marzec opi cetaphil inglot veet
jasny puder chmm a masz cos konkretnego na oku ;> ? ja jestem chetna na cetaphil
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596872&page=5 ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- mam essence stay all day w 2 najjasniejszych kolorach 10,20 chyba ze jakis bys sobie upatrzyla to mi daj znac a ja moze bym kupia https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596872&page=5 |
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Może chciałabyś coś ode mnie za Cetaphil??
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za veet czarny lakier i got2be?
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za cienie:
51- absolutely nature, 24- love me, ? ![]()
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
3. O.P.I, An Affair In Red Square- użyty raz |
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
nie siedzę cały dzień na wizażu
![]() nie jestem zainteresowana taką wymianą |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
hej, za ten cetaphil mogłabym oddać kabuki i hydrolat geraniowy.
Napisz mi tylko jaka jest jego data ważności - mniej więcej bo chyba na długo starcza a nie chciałabym za miesiąc musieć go wyrzucac Jeśli chodzi o pędzel to jest to Bambo Kabuki z Sunshade Minerals, ten najmniejszy na tym zdjęciu Użyty kilka razy ale "wyprany" i w żaden sposób nie odkształcony czy cośhttp://3.bp.blogspot.com/-JJd0NfwdhC...zyszle+025.jpg Hydrolat Geraniowy z Mazideł to buletka szklana butelka 50ml. Piszę, żeby wszystko było jasne ![]() Jeśli pasuje Ci taka wymiana to czekam na adres na priv.
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostało tyle co na zdjęciu
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Podobają mi się lakiery: Cytat:
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Nie trzeba go niczym rozcieńczać. Można go przelać do jakiejś buteleczki z atomizerem, albo po prostu stosować tak jak tonik. Dodawać do maseczek zamiast wody, pryskać włosy i wszystko co chcesz
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej jestem zainteresowana większą wymianką, tyle że w wątku nic juz dla siebie nie widzę..W tej chwili szukam głównie lakierów do paznokci i różnych rzeczy do zdobień (farbki akrylowe, fimo etc).
Sama mam poza wątkami mnóstwo minerałów i tradycyjnej kolorówki.. Gdybyś miała coś poza wątkiem, mogłybyśmy faktycznie większą wymianę zrobić ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Brokaty i naklejki raczej mnie nie interesują.. ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Paletka za te 3 lakiery tak? Ps. One są świeże? ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Mam, mam ale nie chcę oddawać ![]() Aczkolwiek jeśli szukasz cieni to mam całe mnóóstwo różnych innych, mineralnych i nie tylko.. No i 2 Urban Decay, raz testowane.. Może jednak jakieś lakiery fajne masz i byłabyś skłonna oddać? ![]() Ps. Nadal nie napisałaś czy lakiery są świeże.. Kiedy były otwarte? Wybacz, że tak wypytuję ale już mi się zdarzyło dostać lakiery użyte kilka razy ale już ciągnące się i gęste.. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Mam kilka wkładów ale zdaje się, że są po dacie więc ich nie wystawiam.. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- A za te róże na pewno nic nie wyszperasz?? Poza lakierami chętnie przygarnę matowe cienie, olejki do włosów, półprodukty biochemiczne, Seche Vite, pędzelek do rozcierania cieni (puchacz), farbki akrylowe.. ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- 352 Mat – jasny, bazowy 390 Mat – jasny bazowy 463 DS. – jasny bazowy 502 DS. – brąz 991 matrix - turkus Po terminie chyba jest turkus i brąz.. Musiałabym sprawdzić ale tak mi się wydaje.. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Revlona nigdy nie miałam, chętnie wypróbuję (pytanie jakie kolory oczywiście). Żeli nie używam.. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Czy to ten? RUBY LUNAR to z kolei czerń tak? ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Szkoda.. Liczyłam, że to ten w wykończeniu Suede.. Stale na taki lakier poluję i nic.. Tak więc te dwa niestety odpadają.. ![]() Ja na dziś już zmykam.. Przejrzyj swoje zbiory, przemyśl czy czegoś jeszcze byś nie miała i czego ewentualnie szukasz, i wtedy jutro jeszcze pogadamy i dokończymy wymiane ok? ![]() Dobranoc |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Flejksy i Trendsettera mam, a niebieskości mam kilka innych więc nie bardzo..
A ten twój OPI już wymieniony?? ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Ok. W takim razie zapraszam na priv ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Aha.. jeszcze jedno.. Oddałabyś któryś lakier za róż essence? U mnie leży i na bank go nie użyję.. Co Ty na to?? ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- A który cień cię interesuje? ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- A mówiłam, ze jest po terminie (5.2011)? Pachnie i wygląda normalnie ale jest przeterminowany. Aha.. no i mam jeszcze jeden turkus inglotowy Matrix 438 bodaj.. Ale nie wkład, tylko taki duży cień.. Zużycie ok 10% - nie na powiekę, tylko pigment do lakieru dosypywałam kombinując z kolorami ![]() Oddałabyś za turkusik któryś z Revlonów? ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- A inny lakier za cień (albo i oba turkusy bo i tak ich nie używam) byś oddała? |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Róż z Elfa wymieniłam właśnie, ale wszystko inne jest dostępne
.4. Rimmel ProLycra, 317 Coral Romance- użyty raz 5. Inglot, Żel do usówania skórek- użyty raz -PALETKA NA 10 OKRĄGŁYCH CIENI (ta z przezroczystym wieczkiem bez lusterka, tak?) za to, co wymieniłaś u mnie? Chyba, że chcesz coś jeszcze?
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600243
za cienie essence? |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie veet oraz puder do wlosow a u mnie wolny tylko tonik.
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
poza watkiem nic.
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się tylko perfumy z FM ale one są dużo droższe niż Essence
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za eye-liner Essence
?
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
A co Cię konkretnie interesuje?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.