![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Co do koloru włosów to juz przesadzone. Probowałam balejazu z blondem ale wkurzało mnie to ze tak widac odrosty. A zebym mogła robic sie na blon musze rozjasniacza uzywac, a to bardzo niszczyło i wysuszała, zreszta juz moje suche włosy. No i osobiscie bardziej kobieco czuje sie w ciemnych kolorach.
Co do cery to na drugim zdjeciu jestem pomalowana. A pozostałe zdjecia sa bez makijazu, no moze oko troszke podkreslone tuszem. W leto generalnie nigdy nie uzywałam pudru bo wele isc na solarium albo na słoneczko i sie troszke przyrumienic. Dlatego wygladam teraz na opalona. A tak raczej jestem blada. Ale jak mowie jest lato wiec mam troszke opalenizny i prosze na razie o makijaz na juz ![]() Oczka przewaznie podmalowuje cieniami ruby ross i raczej cienie w odcieniach brazowych, ale np w czerwieni tez mi było ladnie i rozu. Zielonego probowałam ale wygladałam jakbym miała podbite oczy ![]() Co do pudru, to w zimie uzywam z AA pudru o odcieniu nr 2 błyszczacy. Hmmm opadajacy kacik ust? Pierwsze słysze ![]() ![]() OCH przepraszam niedoczytała....Mam opadajaca powieke i kacik ![]() Nkka to niesamowite.... pytam was o rady a widac nie jest ze mna az tak zle ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-04 o 08:35 Powód: posty pod postami ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Dot.: cHCĘ fryzury która wyszczupli mi twarz:)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Kiedys juz tutaj mi doradzałyscie,ale to lata wstecz było i wątku znaleźc nie potrafie. Dziś znowu was prosze
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-03-21 o 15:35 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzura dla maliszenki:)
nikt nie pomoze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Może grzywka + skrócić trochę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
Myslalas kiedys o keratynowym prostowaniu ?
Wlosy masz dosyc geste i falowane,Napewno grzywka odpada,cieniowanie tez.Chyba ze jakies upiecia .... ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
W tym linku masz wszystko opisane.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...92&postcount=1 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.