|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam koleżanek - MIŃSK MAZOWIECKI
Zima dawno za nami a tu jak była cisza, tak nadal jest :/ No zobaczymy, może koleżanki się przebudzą w końcu
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Może ten wątek powoli czas odkurzyć heh.. Hmm..również jak przedmówczyni przeprowadziłam się jakiś czas temu do Mińska.. Mam na imię Beata 26 lat Chętnie nawiążę znajomość z jakąś miłą kobietką by miło spędzić czas przy kawce np. Na zajmuję się córką 3,5 letnią może i któraś z Was ma pociechę w podobnym wieku ??
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja pociech jeszcze nie mam, ale to nie znaczy, że mnie to wyklucza heh
mam 23 lata i też chętnie sobie z kimś pogadam :p
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
ja też z mińska
milo bylo by sobie z kims od czasu do czasu pogdac bo w ciagu dnia nuda wyczekujemy mleństwa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Hej szukam koleżanek/koleżanki na wspólne wypady na rower, imprezy spacery, zakupy itp. Jestem z okolic Mińsk Mazowieckiego (22 lata )Na pewno wiecie jak to jest ze znajomi rodzina dzieci, albo nie maja czasu chęci itp.
Jestem wesoła z poczuciem humoru, rozrywkowa, otwarta , myślę że z każdym można się dogadać . Więc jeżeli tak jak ja jestes otwarta na nowe znajomosci i nie chcesz marnowac zycia siedziac w domu to pisz . Pozdrawiam Sylwia
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Hej sylwia a skad dokladnie jestes?
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ja tez chętnie z kimś pogadam
aktualnie siedze z dzidziusiem w domu.
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aktualnie przydałby mi sie ktoś z kim mogła bym porozmawiać
Edytowane przez malinka103 Czas edycji: 2015-07-05 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Hej mi tez sie przyda towarzystwo jesli macie ochote nie jestem w ciazy ale mam 5 i 3 latka dzieci sama mam 27 i chetnie z kims nowym pogadam
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Przyczajenie
|
Hej! Ja też obecnie siedzę w domu z dziećmi 3,5 rocznym i 10 miesięcznym, jak chcesz się spotkać czy pogadać to napisz ambu124@wp.pl
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Puk,puk... Jest tam kto ?
Wątek stary, ale treść i symbolika wciąż aktualna, bo ciągle jest na świecie wiele samotnych osób. Jestem Dorota, mam 26 lat, od kilku miesięcy mieszkam w Mińsku z mężem i półtoraroczną córką. Póki co moje życie kręci się wokół rodziny... Codziennie jestem z małą w domu, a mąż rzadko z nami jest, bo dużo pracuje. Dlatego nie ukrywam, że trochę doskwiera mi poczucie osamotnienia, nie mam tu żadnych znajomych, kumpeli, z którą można wypić kawę, wyskoczyć na zakupy czy po prostu porozmawiać o życiu... Może znajdzie się taka bratnia dusza, która chciałaby mnie poznać ?
Edytowane przez Trista0801 Czas edycji: 2016-10-08 o 23:02 Powód: BŁĘDY STYLISTYCZNE |
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Hej, z chęcią też poznam jakąś koleżankę z Mińska, nie będę się tu rozpisywać, jeśli chcesz napisz, mój mail a-ba12@wp.pl. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Witam, też chętnie nawiążę nowe znajomości. Mam dwie córeczki: jedna dwumiesięczna, a druga dwuletnia. Na razie może to być znajomość wirtualna, bo wiek dzieci (zwłaszcza młodszego) niezbyt mi sprzyja w wychodzeniu z domu.
Sama mam 24 lata. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Też jestem mamą nieco starsza mam 30 lat i trochę się nudzę chętnie nawiąże nowe znajomości mój mail aleksa.86@wp.pl
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Hej, zapraszam na maila trista90@wp.pl.
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Zapraszam na rozmowę przez e-mail trista90@wp.pl. Bardzo chętnie Cię poznam. |
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Hej
może znajdzie się osoba, która tak jak ja nie ma co ze sobą zrobić a chętnie by się z kimś spotkała, pogadała i gdzieś wyszła (kino, jakiś klub) ?? Pozdrawiam P.S. mam 23l Edytowane przez Yumi94 Czas edycji: 2017-02-24 o 17:29 |
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Hej hej
![]() Czy wątek jeszcze żyje? Jestem z Mińska, szukam koleżanek. Mam 33lata, mentalnie trochę mniej Kogoś do wspólnych wyjść na rower, siłownię, kawe, piwo, pełna dowolność. Jeszcze chwilę i dostanę w domu kota
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Może ten wątek powoli czas odkurzyć heh.. Hmm..również jak przedmówczyni przeprowadziłam się jakiś czas temu do Mińska.. Mam na imię Beata 26 lat Chętnie nawiążę znajomość z jakąś miłą kobietką by miło spędzić czas przy kawce
mam 23 lata i też chętnie sobie z kimś pogadam :p
wyczekujemy mleństwa
aktualnie siedze z dzidziusiem w domu.