![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak pupy ;)
Tak madziambi podziel się z nami.
ma.ko moze nam pupa od tego urośnie ![]() Chciałabym jeszcze troche biustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Mi sie moj biust podoba ale tyleczek by mi sie przydal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
hehe mi na przykład on smakuje, dla innych jest obrzydliwy... tyję się po nim szybko, a gdzie się tyje to oczywiście zależy od kobiety ![]() KUP MAŚLANKĘ TRUSKAWKOWĄ ( SPRZEDAWANE SĄ W KARTONACH LITROWYCH) I ODLEJ 1 KUBEK MAŚLANKI DO WYSOKIEGO NACZYNIA , TAKIEGO ABYŚ POTEM MIAŁ MOŻLIWOŚĆ WYMIESZANIA WSZYSTKIEGO MIKSEREM NASTĘPNIE DODAJ: -mleko GRANULOWANE-ODTŁUSZCZONE (4 łyżKI STOŁOWE i czubate) DODAJ TROCHĘ WODY PRZEGOTOWANEJ TAK ABY NIE BYŁO GĘSTE ZA BARDZO. -Teraz przed dodaniem białek wymieszaj to dobrze mikserem. Następnie dodaj 1 jajko z żółtkiem i 2 JAJKA bez żółtka i kolejne składniki NASTĘPNIE DODAJ TO CO PONIŻEJ: 2 ŁYŻKI STOŁOWE (PŁASKIE) KAKAO (GRANULOWANE) 3 ŁYŻKI CZUBATE PŁATKÓW OWSIANYCH(BŁYSKAWICZNE) A POTEM OKOŁO 50 GRAM SERA BIAŁEGO,MOŻE BYĆ CHUDY LUB TŁUSTY -Teraz dokładnie wymieszaj wszystko, jeśli jest za gęste to dodawaj letniej wody przegotowanej i mieszaj. Odżywka taka zawiera około 40 gram białka i około 45 węglowodanów i około 15 % tłuszczy, wszystko ma około 410 kcal. KOKTAIL TAKI MA BARDZO WIELE CENNYCH WITAMIN TAKŻE NIE MUSISZ BRAĆ DODATKOWYCH SUPLEMENTÓW WITAMINOWYCH NIE WSZYTKIM MUSI SMAKOWAĆ SMAK ALE ZA TO JEST SKUTECZNY,CHYBA LEPIEJ PIĆ COŚ CO NIE SMAKUJE A DAJE EFEKTY ANIŻELI KUPIĆ W SKLEPIE ZA DUŻE PIENIĄDZE ODŻYWKĘ EKSTRA W SMAKU ALE KTÓRA NIE DAJE ŻADNYCH EFEKTÓW !!! PRAWDA? J PROSTY PRZEPIS ALE BARDZO SKUTECZNY I CO NAJWAŻNIEJSZE SPRAWDZONY J DAWKOWANIE: PIJ GO 2 RAZY DZIENNIE ODSTĘP MIĘDZY PICIEM JEDNEGO A DRUGIEGO KOKTAILU MUSI WYNOSIĆ PRZYNAJMNIEJ 10 GODZIN !!! NIE PIJ GO PO POSIŁKU TYLKO NA PUSTY ŻOŁĄDEK ALE NIE PRZED ŚNIADANIEM TYLKO W CZASIE DNIA ZAŁÓŻMY JAKIEŚ 2 GODZINU PO ŚNIADANIU A NASTĘPNIE 2 GODZINY PO INNYM POSIŁKU ALE PAMIĘTAJ ŻE ODSTĘP MIEDZY JEDNYM A DRUGIM KOKTAILEM WYNOSI MINIMUM 10 GODZIN. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
miedzy posilkami a nie zamiast posilku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Fajny przepis na ten koktajl,ale ja nie spróbuje,bo jeszcze utyję tam gdzie nie trzeba(czyli w udach).Może kiedys gdy nie będę bała się utyć to go wypróbuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
heheheh madziambi dzis własnie wyprobowałam koktajlik i stwierdzam ze jest pychotka!!!troche słodki...ale moze byc i co najwazniejsze niezle zapycha narazie siedze przy biurku i nie moge sie ruszyc!!!!ale to dobrze pozniej pojde troche na tyłek poćwiczyc i zobaczymy jak to bedzie hehehehhe.a ten kociak na Twoim zdjeciu jest przeeeeeeesłodki!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
a po jakim czasie picia tego koktajlu widac efekty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Mam pytanko odnośnie koktajlu. Jeśli chcę, żeby piersi mi trochę urosły i będę piła ten koktajl jednocześnie dużo ćwicząc dolne partie to nie przytyje od tego?
Suzana pomożesz?
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
chyba go wyprobuje
![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
ja jestem rowniez chuda, ale tylek to ja mam, poniewaz uprawiam duzo sportu, a to wyrabia miesnie!!! tancz jak najwiecej to bedziesz miala super cialo... nie przejmuj sie docinkami... jak juz wyrobisz sobie miesnie i bedziesz miala fajny tylek to faceci beda na Ciebie patrzyc z zaciekawieniem mimo iz bedziesz chuda, bo nie oszukujmy sie wiele kobiet ma fajne cialo, ale malo jedrne i mimo, ze sa szczuple to maja plaskie tylki (nawet te grubsze tez maja patelnie
![]() pozdro dla Was dziewczyny! pracujcie nad seksapilem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Hmm tez bym wyprobowala taki koktail, ale nie lubie sie babrac w takie rzeczy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Lil jesli ten koktajl jest pity przez osoby "uprawiajace" kulturystyke, cwiczace z ciezarami, to nie wydaje mi sie, aby "tyly" one tylko w jednym miejscu. chociaz "tyly" oznaczac ma tu przyrost tkanki miesniowej. ja balabym sie takiej "bombki" mimo ze sporo cwicze dolne partie
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się nad tym, bo madzia pisała, że przynosi bardzo szybkie efekty. Mam plan pić ten koktajl przez tydzień i na ten czas odstawić ćwiczenia siłowe i zająć się tylko aerobami. Sama już nie wiem co robić
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
rob jak uwazasz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Bo jak tyję to zawsze najpierw brzuch i piersi. Na nogach prawie w ogóle tłuszczu nie mam, a pupa zawsze taka sama, więc jak codziennie będę ćwiczyła aeroby i brzuszek w pasie to powinno być ok, nie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
a ja nie jestem tak chudziutka jak wy :P i problemu jak otakiego nie mam tylko chiala bym jakies cwiczenia zeby pupcia mi bardzej wystawala :P zeby ladnie na spodniach sie opinala :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam 80cm cm tam, gdzie powinna być pupa
![]() Jeżdżę konno, pływam, gram w koszykówke, biegam na długich dystansach i nic.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
ja kupuję spodnie rozmiar 28. Ze zanlezieniem rozmiaru nie mam problemów, chociaż wszystkie spodnie głupio leżą...
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam 28 ale nigdy mi sie nie podoba jak wyglada w nich pupa normalniejest plaska
![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
dokładnie mam tak samo.
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Oooo mamo
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
No ja na szczescie nie mam z tym problemu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
az taki niesmaczny? ![]() ![]() Lil cwicz na tylek, po treningu odpowiednio jedz, a powinno pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
tam ida surowe jaja? nie przelknelabym
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.