prezent dla nauczyciela - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 17:10   #31
platekrozy
Zakorzenienie

Dot.: prezent dla nauczyciela

O mamoooooooo za moich czasów kupowało się kwiatki....Niby to tak niedawno,a jednak widzę dawno skoro teraz prezenty są za 600-700 zł.....

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 17:18   #32
invisible_01
Zakorzeniona

Pamiętam, jak na zakończenie podstawówki kupiliśmy wychowawczyni czajnik elektryczny i ona sama powiedziała, że to za dużo, a tu widzę, że teraz się kupuje prezenty za 600-700 zł Na zakończenie liceum były tylko kwiaty i zdjęcie grupowe.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 17:31   #33
marza_mr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
sorry ale dawac komus prezenty za to ze wykonuje swoja prace? nigdy tego nie pojme;| nie daje pani w sklepie za skasowanie produktow kwiatów,pani bibliotekarce piór a kierowcy autobusu którym codziennie jezdze alkoholu dobrego...
chyba jestem malo nowoczesna
Ale na takiej samej zasadzie kupujesz coś pielęgniarce za "opiekę" nad chorym w szpitalu (że o lekarzach nie wspomnę ), jeśli jest to pobyt dłuższy to raczej bombonierką się nie wykpisz. I też jest to praca, którą te osoby wykonują normalnie i dostają za to pensję.
nauczycielowi na koniec można podarować jakaś fajną pamiątkę typu album ze zdjęciami z klasowych wycieczek itp. Pióro to taki prezent jak święty obrazek dla księdza na imieniny (autentyk)
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 18:26   #34
gabi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marza_mr Pokaż wiadomość
Ale na takiej samej zasadzie kupujesz coś pielęgniarce za "opiekę" nad chorym w szpitalu (że o lekarzach nie wspomnę ), jeśli jest to pobyt dłuższy to raczej bombonierką się nie wykpisz. I też jest to praca, którą te osoby wykonują normalnie i dostają za to pensję.
nauczycielowi na koniec można podarować jakaś fajną pamiątkę typu album ze zdjęciami z klasowych wycieczek itp. Pióro to taki prezent jak święty obrazek dla księdza na imieniny (autentyk)
zgadza się, tylko ja dalej nie wiem po co kupować lekarz lub pielęgniarka tak samo jak nauczyciel wykonują swoją pracę
gabi1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 18:31   #35
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gabi1989 Pokaż wiadomość
zgadza się, tylko ja dalej nie wiem po co kupować lekarz lub pielęgniarka tak samo jak nauczyciel wykonują swoją pracę
Ja też cham i prostak i służby zdrowia dodatkowo słodyczami nie pasę
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 19:33   #36
201605020943
Konto usunięte

ciężko mi uwierzyć w wycieczkę na Kretę, ciekawe po ile uczniowie się musieli złożyć
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 14:42   #37
timonklasa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pola321 Pokaż wiadomość
dokładnie dla nauczycielki na koniec szkoły 600-700 zł. DAJCIE JAKIS POMYSŁ
Zegarek srebrny koszt około 300-500 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zegarek_ze_srebra (36).jpg (35,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zegarek_ze_srebra (28).jpg (39,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zegarek_ze_srebra_flashsilver (29).jpg (24,2 KB, 6 załadowań)
timonklasa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-07, 09:28   #38
madzivrka
Przyczajenie

Witam,

Mam świetny pomysł na prezent dla nauczyciela...Koszyczki z kwiatami z bibuly ręcznie wykonanymi. Zawsze się sprawdzają!!! Są oryginalne, trwałe i niedrogie!!!
xxxxxxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-10-07 o 12:24 Powód: mini reklama
madzivrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-25, 16:20   #39
Ella850
Przyczajenie

A taką miniaturkę u tej pani można dokupić jako dodatek:
http://minifanaberia.blogspot.com/20...d-szkolny.html
Moja siostra dostała podobną, jest sliczna i bardzo dopracowana. Do postawienia na półce albo powieszenia na scianie. Niestety została w jej szkole, w witrynce.
Ella850 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-03, 11:08   #40
katpio
BAN stały

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33197718]Zgadza się Ja kiedyś dostałam od dzieciaków zdjęcie klasowe i to był bardzo miły gest. Zresztą w mojej szkole nauczycielom absolutnie nie wolno przyjmować żadnych prezentów (poza kwiatami).[/QUOTE]

Jak nabardziej pamiątka w formie zdjęcia będzie odpowiednia. Prezent za 600-700 zł to moim zdaniem olbrzymia przesada. U mnie w szkole w tym roku dzieci dadzą nauczycielom fotoksiążki. Zdjęcia wybierali sami i robili projekt na stronie (xxx). Za jedną książkę wyszło 25 zł. Pamiątka według mnie cudowna i nikt nie oskarży nauczyciela o przyjmowanie łapówek.

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-06-04 o 11:37 Powód: Link.
katpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości