![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2 kreski na teście już sa:)Kiedy do lekarza?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedź, nie spodziewałam sie tak szybkiej reakcji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny! dzięki za informacje, nie spodziewałam się tak szybkiej odpowiedzi (w ogóle to pisałam posta dziś rano, ale go nie widzę, wiec pisze raz jeszcze) ciesze się, bo troszkę się uspokoiłam. Zastanawiam się tylko czy czekać do wtorku, kiedy to mój gin przyjmuje, czy pójść jutro, tym samym zmieniając lekarza. A może pomoże mi jakiś gin w szpitalu, skoro jeszcze wcześnie na badanie? no, ale jak w szpitalu? co ja gadam! panikę sieje ogromna, ze strachu! w ogóle to się boje pójść, w myślach mam poprzednia ciąże i obawę, ze się to powtórzy ;(( poradźcie dziewczyny !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro to dopiero 4,5 tydzień to ja na Twoimmiejscu poczekałabym do tego wtorku,wtedy USG powinno już coś wyjaśnic.Wiem że to czekanie jest najgorsze,ale napewno wszystko bedzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
hej girls
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, tu znów ja. gnębi mnie coś od kilku dni, nie wiem czy miałyście podobnie czy jestem wyjątkiem od reguły. Wydaje mi się, że nawet na początku ciąży powinno mieć się jakieś objawy tego stanu, odczucia etc. a ja zupełnie nic, gdyby nie to, że okresu brak, beta podwyższona, test na +, nie wiedziałabym o ciąży. Owszem bolały mnie sutki, nie mylić z piersiami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem w 5t4d i moimi jedynymi objawami to brak okresu i kłucie w podbrzuszu. Znam dziewczyny, które całą ciąże przechodziły bezobjawowo. Też tym się trochę martwię ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze i cieszyć się, że mdłości nas omijają ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dołącze do Was bo jestem w podobnej sytuacji.
Ostatni okres miałam 17 września, od kilku miesięcy a nawet lat się staraliśmy o dziecko i już zaczynałam tracić nadzieję (mam 31 lat). 31 października myślałam, że znów moje nadzieje się nie spełnią bo pojawiło się krwawienie (testu wcześniej nie robiłam by nie zapeszyć). Ale potem cała środa i czwartek (01.11) nie było nic żadnej krwi. Zatem 02.11 zrobiłam test ledwo wpuściłam krople moczu od razu pokazały się dwie kreski ![]() ![]() Gin stwierdził, że to 5 tydz. 5 dzień jest i serce będzie bić za ok tydzień. Dał mi skierowanie do szpitala na wszystkie badania. Do szpitala idę w czwartek 08.11. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Co do bólów brzucha - mnie też bolał czasem mniej, czasem więcej trochę to przypomina bóle przed okresem, ale nie do końca. To normalne, bo macica się powiększa. Nadal czasem mnie pobolewa i mam uczucie wypełnienia w brzuchu. Powiększyły mi się piersi i są 'czułe'. Jak jeszcze nie wiedziałam, że się udało w pracy było przyjęcie i wziełam kieliszek białego wina, które bardzo lubie. Nie dało rady wypić, po dwóch łykach musialam odstawić kieliszek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Z tego co mówią inne kobiety, kieliszek wina nie powinien zaszkodzić, ja nie wiedząc o swojej jeszcze nie bijącej fasolce, zaliczyłam imprezę, gdzie delektowałam się drinkami, martwię się bo było ich kilka ;/ odstresować się chciałam więc skosztowałam, nie upiłam się w każdym bądź razie. Najlepiej skonsultować to z lekarzem prowadzącym. a czy Twoja ciąża nie jest troszkę starsza? ostatni okres 17 września? może ja źle liczę, tak czy siak gratulacje !! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
No właśnie lekarz też tak powiedział, a doppler pokazał 5 tydz. 5 dzień. Ale mogło nastąpić jakieś przesunięcie - tak stwierdził gin. Od 1 października byliśmy na wakacjach (i wtedy to się stało
![]() Zobaczymy co wyjdzie w szpitalu, oby wszystko było ok. Jestem też strasznie senna, cały czas bym spała, np teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.