drogerie Superpharm - obsługa i próbki - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 22:12   #31
Wenress
Zakorzenienie

Dot.: drogerie Superpharm - obsługa i próbki

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
O właśnie dzisiaj byłam w sklepie firmowym Ziai kupiłam dwie odżywki do włosów i dostałam... pięć próbek maseczkę z glinką ziaja pro, kremy do twarzy i w ogóle, w szoku byłam. Gdzie tam w superpharm choćby jedną
W Poznaniu? Gdzie?

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 22:59   #32
PinkSlip
Różowy Jednorożec

Cytat:
Napisane przez marza_mr Pokaż wiadomość
chodziło mi raczej o dołączanie próbek gdy np kasuje się zakupy klienta, przecież wtedy można zrobić to nie tracąc czasu.
Gdy stoje na kasie (a zdarza mi się to raz na ruski rok ) jeżeli tylko przy kasie jakieś próbki są to zawsze coś dorzucę. Jednak u nas są one zawsze w szufladach u konsultantek, nie na kasach.
Stary 2012-04-13, 15:55   #33
martymarty
Przyczajenie

Myślę, że wiele zależy od tego, na jaką konsultantkę/sprzedawczynię trafimy.

Ostatnio zdarzyło mi się w jednym z warszawskich Superpharmów, że szukałam kremu na dzień z SPF. Pani konsultantka zaproponowała próbkę kremu Iwostin, którym nie byłam zainteresowana ze względu na zawartość parabenów. Po powrocie do domu i przeczytaniu pozytywnych opinii na jego temat zdecydowałam, że może jednak warto wypróbować. Następnego dnia zajrzałam do tego samego sklepu i tam inna pani konsultatka, nie wysłuchawszy do końca mojego pytania, pokręciła głową i powiedziała, że nie ma absolutnie żadnych próbek. Zrobiło mi się przykro, bo potraktowała mnie właśnie jak taką "próbkową" naciągaczkę.

A w aptece za rogiem dostałam kilka próbek (w tym Iwostin) i tam właśnie dokonałam zakupu samego kremu
martymarty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-09, 14:44   #34
nina44
Przyczajenie

Witam,
Byłam dziś w Superpharmie w Magnolii - Wrocław z chęcią chciałam kupić podkład w aptece, chcąc doradzić się osoby stojącej przy produktach jasno dałam jej do zrozumienia że poszukuje podkładu z La Roche bądź Avena żeby mogła mi doradzić, ona na to że nie ma testerów !!!!!!!!!! i z żadnej innej marki mi nie pokazała nic kompletnie nic! na dodatek przy klientkach rozmawiała z druga koleżanką, więc wyszłam zawiedziona...;/ ostatnio byłam na rynku wrocławskim w Superpharmie i tam było bardzo mile zaskoczona pani pomogła wybrać mi kremy i nie musiałam nawet do nie podchodzić, bo sama zaproponowała mi swoją pomoc
nina44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-09, 16:00   #35
dystopia
Rozeznanie

polecam pisać takie rzeczy na fanpage'u superpharm na fb, widziałam wielokrotnie jak dziewczyny pisały, że w tym i w tym sp nie było próbek i superpharm odpisywał, że powinny wszędzie być i postarają się to rozwiązać, prosili o kontakt na priv itd. może to jest jakiś sposób.
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 12:19   #36
tanyya
Raczkowanie

GG do tanyya

Właśnie wyszłam z Super Pharm we wroclawskiej Magnolii i obiecałam sobie, że moja noga więcej tam nie postanie. W trakcie zakupów skaleczyłam się w dłoń, więc szybko poleciałam do SP po jakieś plastry i wodę utlenioną. Pani ekspedientka łaskawie powiedziała mi, że wodę dostanę "u farmaceutów". Ustawiłam się w kolejce do apteki (przede mną, przy kasach, były dwie osoby) i cierpliwie czekałam na swoją kolej. Gdy po 10 minutach jedna z kas się zwolniła, Pani poinformowała mnie, że mnie nie obsłuży, bo właśnie zamyka kasę. Ok, rozumiem, czekałam dalej. Gdy w końcu udało mi się dostać do drugiej kasy i poprosiłam o wodę, farmaceutka spojrzała na mnie krzywo i spytała, gdzie mam numerek. Okazało się, że w kolejce potrzebne są numerki, o których nie wiedziałam wcześniej i o czym żadna z osób nie raczyła mnie poinformować. Na moją uwagę, że stoję już to 10 minut i potrzebuję tylko wody, pani kazała mi przepuścić pozostałe osoby, z numerkami. Podziękowałam, wyszłam, kupiłam wodę w innej aptece, w miłej atmosferze, pani pokazała mi nawet, jak opatrzyć ranę.

O co chodzi z tymi numerkami?

www.make-up-charm.blogspot.com
tanyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 12:37   #37
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tanyya Pokaż wiadomość
Właśnie wyszłam z Super Pharm we wroclawskiej Magnolii i obiecałam sobie, że moja noga więcej tam nie postanie. W trakcie zakupów skaleczyłam się w dłoń, więc szybko poleciałam do SP po jakieś plastry i wodę utlenioną. Pani ekspedientka łaskawie powiedziała mi, że wodę dostanę "u farmaceutów". Ustawiłam się w kolejce do apteki (przede mną, przy kasach, były dwie osoby) i cierpliwie czekałam na swoją kolej. Gdy po 10 minutach jedna z kas się zwolniła, Pani poinformowała mnie, że mnie nie obsłuży, bo właśnie zamyka kasę. Ok, rozumiem, czekałam dalej. Gdy w końcu udało mi się dostać do drugiej kasy i poprosiłam o wodę, farmaceutka spojrzała na mnie krzywo i spytała, gdzie mam numerek. Okazało się, że w kolejce potrzebne są numerki, o których nie wiedziałam wcześniej i o czym żadna z osób nie raczyła mnie poinformować. Na moją uwagę, że stoję już to 10 minut i potrzebuję tylko wody, pani kazała mi przepuścić pozostałe osoby, z numerkami. Podziękowałam, wyszłam, kupiłam wodę w innej aptece, w miłej atmosferze, pani pokazała mi nawet, jak opatrzyć ranę.

O co chodzi z tymi numerkami?
Pierwsze słyszę o numerkacn
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-23, 13:54   #38
oliviatery
BAN stały

Online Drogerie - [link] Złożyłem zamówienie i dostałem je na czas, a tabletki działają świetnie.

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2022-07-16 o 22:13 Powód: reklama
oliviatery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-07-16, 14:23   #39
JustynaJusia
Przyczajenie

Jak tam Dziewczyny obecnie sytuacja w Waszych Super-Pharmach? Osobiście odnoszę wrażenie, że to czy dostanę próbki przy okazji zakupów zależy od pracownika SP na którego się trafi..
JustynaJusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-07-16, 21:46   #40
marza_mr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustynaJusia Pokaż wiadomość
Jak tam Dziewczyny obecnie sytuacja w Waszych Super-Pharmach? Osobiście odnoszę wrażenie, że to czy dostanę próbki przy okazji zakupów zależy od pracownika SP na którego się trafi..
Ostatnio odbierałam paczkę, nikt się nawet nie zająknął o próbkach.
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-07-17, 12:35   #41
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Yyyy... kupowałam tam ładnych parę lat i nigdy w życiu nie dostałam żadnej próbki.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości