|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: drogerie Superpharm - obsługa i próbki
Cytat:
|
|
|
#32 | |
|
Różowy Jednorożec
|
Cytat:
) jeżeli tylko przy kasie jakieś próbki są to zawsze coś dorzucę. Jednak u nas są one zawsze w szufladach u konsultantek, nie na kasach.
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Myślę, że wiele zależy od tego, na jaką konsultantkę/sprzedawczynię trafimy.
Ostatnio zdarzyło mi się w jednym z warszawskich Superpharmów, że szukałam kremu na dzień z SPF. Pani konsultantka zaproponowała próbkę kremu Iwostin, którym nie byłam zainteresowana ze względu na zawartość parabenów. Po powrocie do domu i przeczytaniu pozytywnych opinii na jego temat zdecydowałam, że może jednak warto wypróbować. Następnego dnia zajrzałam do tego samego sklepu i tam inna pani konsultatka, nie wysłuchawszy do końca mojego pytania, pokręciła głową i powiedziała, że nie ma absolutnie żadnych próbek. Zrobiło mi się przykro, bo potraktowała mnie właśnie jak taką "próbkową" naciągaczkę. A w aptece za rogiem dostałam kilka próbek (w tym Iwostin) i tam właśnie dokonałam zakupu samego kremu
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Byłam dziś w Superpharmie w Magnolii - Wrocław z chęcią chciałam kupić podkład w aptece, chcąc doradzić się osoby stojącej przy produktach jasno dałam jej do zrozumienia że poszukuje podkładu z La Roche bądź Avena żeby mogła mi doradzić, ona na to że nie ma testerów !!!!!!!!!! i z żadnej innej marki mi nie pokazała nic kompletnie nic! na dodatek przy klientkach rozmawiała z druga koleżanką, więc wyszłam zawiedziona...;/ ostatnio byłam na rynku wrocławskim w Superpharmie i tam było bardzo mile zaskoczona pani pomogła wybrać mi kremy i nie musiałam nawet do nie podchodzić, bo sama zaproponowała mi swoją pomoc |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
polecam pisać takie rzeczy na fanpage'u superpharm na fb, widziałam wielokrotnie jak dziewczyny pisały, że w tym i w tym sp nie było próbek i superpharm odpisywał, że powinny wszędzie być i postarają się to rozwiązać, prosili o kontakt na priv itd. może to jest jakiś sposób.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wyszłam z Super Pharm we wroclawskiej Magnolii i obiecałam sobie, że moja noga więcej tam nie postanie. W trakcie zakupów skaleczyłam się w dłoń, więc szybko poleciałam do SP po jakieś plastry i wodę utlenioną. Pani ekspedientka łaskawie powiedziała mi, że wodę dostanę "u farmaceutów". Ustawiłam się w kolejce do apteki (przede mną, przy kasach, były dwie osoby) i cierpliwie czekałam na swoją kolej. Gdy po 10 minutach jedna z kas się zwolniła, Pani poinformowała mnie, że mnie nie obsłuży, bo właśnie zamyka kasę. Ok, rozumiem, czekałam dalej. Gdy w końcu udało mi się dostać do drugiej kasy i poprosiłam o wodę, farmaceutka spojrzała na mnie krzywo i spytała, gdzie mam numerek. Okazało się, że w kolejce potrzebne są numerki, o których nie wiedziałam wcześniej i o czym żadna z osób nie raczyła mnie poinformować. Na moją uwagę, że stoję już to 10 minut i potrzebuję tylko wody, pani kazała mi przepuścić pozostałe osoby, z numerkami. Podziękowałam, wyszłam, kupiłam wodę w innej aptece, w miłej atmosferze, pani pokazała mi nawet, jak opatrzyć ranę.
O co chodzi z tymi numerkami?
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Online Drogerie - [link] Złożyłem zamówienie i dostałem je na czas, a tabletki działają świetnie.
Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2022-07-16 o 22:13 Powód: reklama |
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Jak tam Dziewczyny obecnie sytuacja w Waszych Super-Pharmach? Osobiście odnoszę wrażenie, że to czy dostanę próbki przy okazji zakupów zależy od pracownika SP na którego się trafi..
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio odbierałam paczkę, nikt się nawet nie zająknął o próbkach.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Yyyy... kupowałam tam ładnych parę lat i nigdy w życiu nie dostałam żadnej próbki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

maseczkę z glinką ziaja pro, kremy do twarzy i w ogóle, w szoku byłam. Gdzie tam w superpharm choćby jedną 

) jeżeli tylko przy kasie jakieś próbki są to zawsze coś dorzucę. Jednak u nas są one zawsze w szufladach u konsultantek, nie na kasach. 
(Wito, 22.01.2020