|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brak czułości w związku - jak to naprawić ?
Nie czytałam wszystkich odpoweidzi ale ja uważam, że faceci sa tacy, że trzeba im konkretnie powiedzieć o co nam chodzi. I Jak Twoja dziewczyna "nigdy nie umpomniała sie o swoje" to mogłeś też nie wiedziec. Czasami naprawde ludzie sa tak wychowani, że nie potrafia okazywać uczuc. Ale z tego co wiem wiedziałeś o tym ze taki jestes i nic nie próbowałeś zmienic. Można iść do psychologa, bo to jest kwestia bardzo ważna w życiu. Bo kobiety lubią czuć sie kochane. I to wpływa na wszystko. A szczerze to dziwie sie ze dopiero po 2 latach zauważyła ze nie chce tak. Szok. Nie wiem jak ona wytrzymała
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
DonPedro
Jak zakonczyla sie twoja historia? |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
a co kiedy kobieta na początku zwiazku jest czuła pełna ciepła uczucia okazuje na każdym kroku a potem nagle przestaje to robić i uważa, że ma do tego prawo a gdy jej mówię o tym to mówi, że nieprawda. Dodam, że jestem facetem 44l i okazywanie uczuć w stosunku do niej z mojej strony to coś naturalnego. Jest miłością mojego życia choć znamy się ponad rok. Ona mówi, że też jestem jj miłością życia a czyny mówią coś zupełnie innego. co to?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)