![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tarot - wierzyć czy nie ?
Chodze i czesto mi sie sprawdza..Niedawno dostalam wrozbe - odpowiedz na 5 pytan ktore zadalam. Czekam az sie spelni cos z tego a poczekam sobie troszke bo pierwsze rzeczy nastapia dopiero za 1,5 r
![]() Rozwalaja mnie ludzie ktorzy pisza ' wrozby ci sie spelniaja bo tak bardzo w to wierzysz ze sama do tego doprowadzasz ' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I to jest bez wątpienia ten moment, w którym należy karty odstawić, dopóki nie przejdzie. Tarot to nie jest wyrocznia. W ogóle byłabym sceptyczna, jeżeli chodzi o wiarygodność jakichkolwiek metod przepowiadania przyszłości na zasadzie "tak będzie i już". jakoś mi się to kłóci ze zdrowym rozsądkiem. I tak, istnieje zasada "samospełniającej się przepowiedni". Nieraz to widziałam. To najpotężniejsza magia świata - wmówić sobie, że nic się nie zmieni. Działa w 100% Edytowane przez nosferatku Czas edycji: 2014-06-23 o 00:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiesz moze i masz racje , lecz ja mialam kiedys taka sytuacje ze dostalam wrozbe, ze w ciagu kilku miesiecy sie wyprowadze..a tu nagle zmarl czlonek mojej rodziny , i odziedziczylismy po nim dom... Rodzice podjeli decyzje o przeprowadzce i do niej doszlo.. ale moze to byl czysty przypadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Witam,
Znalazłem świetną stronę oferującą duży wybór kart tarota. ![]() ![]() Edytowane przez JustynaWalessa Czas edycji: 2016-07-15 o 08:30 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wizażowy Kot Igor
|
To sobie kup
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Mnie to zawsze ciekawiło jakie efekty mogą pojawić się po rytuałach miłosnych, ale szczerze mówiąc jeszcze nie miałam okazji spróbować. xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-07-04 o 12:49 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Serio coś takiego działa? Jakoś ciężko mi w to uwierzyć..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Serio ktoś wierzy w takie bajki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Osobiście wierzę, ale to też zależy kto przewiduje przyszłość. Ciężko mówić o tym że są to bajki jeżeli tarot wywodził się już od ludzi starożytnych. Tak jak cała astrologia, zresztą.
Tarocista potrafi nawet lepiej pomóc niż niejeden terapeuta. Dobrzy tarociści są naprawdę w cenie. O dziwo zawsze są to mężczyźni, choć może nie powinno to dziwić bo to przecież oczywiste. ![]() Mężczyźni nie kierują się emocjami przy interpretacji wróżb jak kobiety, i pewnie stąd ten profesjonalizm. Oczywiście mówię tu o naprawdę dobrych tarocistach, z doświadczeniem. Nie znam za to ani jednej dobrej tarocistki. Przynajmniej w Polsce. Zawsze kieruje się taka emocjami lub jakimiś swoimi wymysłami o danej osobie. ![]() Edytowane przez Ertix Czas edycji: 2024-07-16 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Idąc taką żelazną logiką powinnaś nadal wierzyć w to, że trepanacja czaszki uwalnia od chorób psychicznych, przecież to też jest wiedza wywodząca się od starożytnych ludów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.