|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my pomagac kochamy nasze życie innym poświęcamy !
Cytat:
![]() są testy psychologiczne w poradni zawodowej, mojej siostre to bardzo pomogło, jest inżynierem budowy - kocha ten zawód a sama by na to nie wpadła nigdy ![]() co do jezyków to w jednym kraju potrafia rozmawiać kilkunastoma a cała Afryka to ho ho do nauki... Na misji , której ja pomagam juz od przedszkola uczą dzieci angielskiego jak zostaniesz żoną wojownika to nauczysz go po polsku ![]() bardzo podoba mi sie taka lokalna pomoc w kołach caritas, miejscowe hospicja, ja pare razy byłam w domu dziecka, teraz mam własne i chyba jak podrosną to kto wie moze wrócę do tego?Na pewno będę ich zachęcała do jakielkowiek formy pomocy bo to zawsze uszlachetnia, zmienia system wartosci
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bo my pomagac kochamy nasze życie innym poświęcamy !
zgadzam się,pomaganie uszlachetnia i potrafi zmienić człowieka...
najbardziej mnie wkurza fakt że nasz wolontariat jest "znany" na całe miasto,a kwoty wpłacane na konto wolontariatu są cholernie małe.Kurna co za skąpstwo... Wiecie co,raz na Banku Żywności była taka sytuacja ze jakiś pan/pani oskarżyła moje dziewczyny o to że ta żywność co dają ludzie to one potem zabierają dla siebie,że wgl ten nasz cały wolontariat to jedno wielkie oszustwo,kurde chamstwo jak choleraaaa ! Ja próbowałam swoją siostrę wciągnąć do tego by zaczęła pomagać ale jakoś jej to nie wychodzi na razie kto wie,może jak podrośnie to pójdzie w moje ślady...
uczę się języków ![]() odchudzam się 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 ![]() Zmieniam się na lepsze...! ![]() Cenię w ludziach ich oryginalność,odmienność. Wiesz dlaczego?Bo nie każdy ma odwagę być sobą... matura 2014 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

:joke: