![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zaproszenie ślubne
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Karykatura jest z naszych zdjęć (tzn. twarze) resztę sobie wyobraźnią dorysował
![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Popieram @Wariate z tym, że wg. mnie każdy kość powinien dostać takie samo zaproszenie czasami warto dołożyć parę groszy, aby wyglądało wszystko efektownie.
Nie rozumiem faktu, że rodzicom inne zaproszenia?? Ja np. dla rodziców nie przewiduje zaproszeń ponieważ to oni z nami organizują przyjęcie i również gości w ich imieniu zapraszamy. A próbki przyszły i są super, a jeżeli chodzi o cenę to z tego co zauważyłam to większość sklepów podaje cenę bez koperty a tutaj jest cena podana z koperta i to identyczną jak papier zaproszenia ![]() Ostatecznie wybrałam zupełnie inny model : http://www.metier.net.pl/ZAPROSZENIA...E-ESCALUS.html No i do tego oczywiście zamówię dodatki jakieś winietki, zawieszki żeby wszystko na weselu zagrało jak należy ![]() P.S. i tak wydatek na zaproszenia to już mały pikuś przy całej sumie wydanej na wesele, więc jeżeli mam dopłacić 150 zł do lepszych zaproszeń to wolę to zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
my mamy skromne bo takie chcieliśmy
wszystkie wyglądają jednakowo różnią się zawartościa, znaczy mamy 3 warianty 1. dla rodziców, oddzielne wyjątkowe 2. dla gości ślubno weselnych 3. dla gości tylko ślubnych wszystkie z zewnątrz wyglądają tak samo, i nie wydalibyśmy 6,5 za sztukę!! a przy weselu na ok 100 osób wychodzi połowa mojej sukni, wg mnie to zdecydowanie za dużo, szczególnie że całe wesele finansujemy sami mam 50 osób na weselu i takich "150 zł co to jest pikuś" będzie znacznie więcej więc eliminujemy te najmniej potrzebny i jak ktoś pisał wcześniej i tak pójdą do koszta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
123spinka święte słowo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dobrze, że ja będę potrzebowała tylko kilku, więc mogę zaszaleć z tymi zaproszeniami, a osobiście lubuję się w takich rzeczach
![]() ![]()
Edytowane przez Alejka13 Czas edycji: 2012-05-06 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Karykaturkę trzeba zamówić sobie osobno (gdzieś indziej) a cena zależy od jej wielkości i kolorystyki (czarno-biała, ołówkiem - tańsza; kolorowa, jakimiś specjalnymi kredkami - droższa; my nie patrzyliśmy na cenę ale na to, która naszym zdaniem wygląda ładniej) + koszty przesyłki. Zamawialiśmy na stronie www.zewecki.pl. Karykaturka przyszła w kartonowej tubie, której nie sposób uszkodzić w taki sposób, żeby ucierpiała delikatna zawartość. Pomysł całości nasz. ![]() P.S. Karykatura przychodzi w wersji 'na papierze' więc trzeba ją było sobie zeskanować i przesłać do wykonawcy zaproszeń. Na samą karykaturę czekaliśmy dłużej, niż na wszystkie 170 szt zaproszeń razem z oczekiwaniem na projekt i wysyłką.
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-05-06 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
A jaka cena karykaturki?
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Teraz dokładnie nie pamiętam, spójrz na stronę tego gościa, tam jest cennik (ołówkowych i kolorowych, cena też zależy w dużej mierze od wielkości + koszt przesyłki). Wszystko na jego stronie jest i będziesz miała pewność, że aktualne wszystko. Jedyne czego wymaga to nadesłanie kilku zdjęć 'na wprost' z uśmiechniętymi buziami, żeby mógł uchwycić mimikę twarzy indywidualną dla każdego człowieka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Też zwróciłam uwagę na fajne piersi
![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
nie ma to jak kobieca spostrzegawczość
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Też bym o takich marzyła, a więc witaj w klubie Wariate
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
bardzo fajne zaproszenia z karykaturami
![]() ![]() ja Nasze sama projektuję....pomysł jest, pierwsze szkice są, może coś z tego będzie ![]()
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
oto moje projekty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
hejo
![]() a czy któraś z Was spotkała sie moze z zaproszeniami na slub w zimie.=- jak juz zdecydowaliśmy sie na tę pore roku to chciałabym zeby zaproszenia miały zimowy akcent;P POMOCY ![]() Coraz częściej sie zastanawiam czy nie zrobić samemu - tylko czasu trochę brak (przede mną jeszcze pisanie pracy mgr;/) A czy możecie polecić jakiś sklep internetowy lub w Krakowie gdzie można kupic niedrogowo wszystkie potrzebne do zrobienia zaproszeń rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
drugie;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
dzięki Mezaga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Wow, te zaproszenia ślubne są super, normalnie bomba
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Polecam wam www.zaproszenia-olsztyn.pl , fajny kontakt z klientem, są gotowe ciekawe wzory, ale można zaproponować coś samemu i mają również dodatki z takim samym motywem jak zaproszenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.