![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy Wasi dziadkowie mają internet ?
A to od człowieka zależy, np. moja mama ma 66l. i NIENAWIDZI technicznych spraw. Ledwo telefon odbiera, jak ma odkurzacz zmienić to chora jest, to samo np. z pralką - opanowała 1 progra prania i tyle, więcej nie tknie. Gdy pokazały się w PL sklepy z wózkami na pieniążek, to był dramat, takie awantury jakie potrafiła mi zrobić (bo ja nie potrafię tego wsadzić a ty mi każesz!) to nie jesteście sobie w stanie wyobrazić
![]() Normalna, zdrowa, inteligentna osoba - i przy tym upośledzona technicznie. Dla niej dobrze, że nie musiała pracować czy uczyć się w obecnych czasach (emerytka), bo podejrzewam, że musiałaby ciężką nerwicę leczyć z powodu wymagań dzisiejszego świata. I nie, nie przesadzam ![]() ![]() Dla porównania teściowie około 60, komórki, Internet, bez jakiegoś szału ale ogarniają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
moja babcia (lat 73) ma komórkę z kolorowym wyświetlaczem i... jest uzależniona od pasjansa pająka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Moi dziadkowie też w takim przedziale wiekowym i komputera nie mają, nie ciągnie ich do posiadania, nie rozumieją fakty co takiego moze być w komputerze. Komórke ma tylko dziadek- babcia jest raczej antytechniczna.
Dziadkowie mojego dziecka (rodzice moi i teściowie)- komórki mają, ale z wielu funkcji nie korzystają bo nie umieją. Tato śmiga po necie i spędza przed kompem sporo czasu- ale raczej dlatego że jest pasjonatem swojego zawodu (63l). Mama i teściowie za kompem nie przepadają- mama czasami w jakąś grę zagra, natomiast u teściów laptop jest- ale nie wykorzystywany wcale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Oj to moi rodzice którzy sami są już dziadkami co prawda młodzi bo po 50... Tata ma iphona i jakiegoś htc, śmiga na obydwu (ja nie wykorzystuję nawet połowy możliwości mojego telefonu on natomiast ma tam takie cuda na kiju porobione
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.