|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy !! Spartaczony tatuaż !!
dzięki dziewczyny...chciałam zapytać Was o zdanie bo myślałam,że może ze mną jest coś nie tak...że wzrok i zmysł estetyczny mi się pogorszył...że tylko mnie wydaje się,że ktoś zepsuł mi plecy...minął miesiąc, a ja nie mogę dojść do siebie...wstydzę się w domu rozebrać...w lustro nawet nie patrzę...a miał być anioł, który będzie mnie podtrzymywał na duchu
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Profesjonalne studio w Zakopanem
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
To faktycznie Cię podtrzyma na duchu xD
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raróg
|
Mało.
Dokładne dane delikwentów rzucałabym w sieć gdzie popadnie, gdyby mnie tak ukochali.
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Jejciu już mnie nie dobijajcie :'( i tak mi wystarczająco ciężko...Każdy ma Anioła Stróża, a ja go chciałam pod łopatkami, żeby pomagał mi wstać...żeby był przy mnie...
Każdy ma jakieś swoje "powody" gdy robi sobie tatuaż. Chyba wyobrażacie sobie co teraz czuję...totalny dół, że nawet to mi nie wyszło... Nawet nie wiem czy będzie go ktoś chciał zakryć coverem, usunąć... |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
a jak wygladal pierwotny wzor tatuazu? az tak rozni sie od tego, co masz na plecach?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Wydaję mi się, że tak...że się różni, ale tak jak wspomniałyście wcześniej- darowałabym "różnicę", gdyby faktycznie anatomia nie odbiegała od realiów w tak znaczącym stopniu, gdyby był wykonany prosto, nie w tak ciemnych kolorach i z chociażby minimalną dbałością o szczegóły...ach...nawet już nie mam siły wyliczać i narzekać
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam wszystkim dziewczyny, że chociaż chciało Wam się coś napisać obiektywnie
Musiałam się odważyć, pokazać i zapytać czy jest aż tak żle jak sądziłam ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nic innego nie mozna doradzic, tylko zebys poszla do porzadnego specjalisty i on Ci powie, czy da sie to jakos uratowac
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Buc
|
Cytat:
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm... a co powiecie na nieswędzącą wysypkę wokół świeżego tatuażu?
Uczulenie? Normalne? |
|
|
|
|
#43 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może ktoś ci to poprawi/przerobi.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
chyba jednak wcale nie takie profesjonalne, skoro taką fuszerę odwalili. Podaj dane osoby, która Ci to zrobiła, żeby ostrzec innych.
A Tobie polecam wizytę u kogoś naprawdę dobrego, skonsultuj co da się z tym zrobić - niestety tatuaż jest ciemny i duży, ale może ktoś coś wymyśli. Powodzenia, i nie załamuj się, tylko spróbuj coś z tym zrobić! |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Studio w Zakopanem to chyba tylko profesjonalne z nazwy
![]() Z Zakopca 100km do Krakowa i masz profesjonalne studia ze świetnymi artystami, no ale rozumiem - kasy było szkoda żeby zapłacić za dobry tatuaż. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ile czasu po zrobieniu tatuażu? Już jest złuszczony? mogą to być też zatkane pory od maści - mi się tak czasem robiło przy dłuższym gojeniu - jak często go przemywasz? Jak nie boli, nie powiększa się i nic się z tatuażem nie dzieje - ja bym smarowała delikatniej, zmieniła maść (nie wiem czego używasz - jak alantanu, zmień na bepanthen - jest mniej tłusty) + łyknęła wapno ewentualnie coś innego antyuczuleniowego. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Tatuaż był robiony w czwartek. Początkowo faktycznie używałam alantanu, ale zmieniłam na zwykłą wazelinę (mniejsze ryzyko uczulenia). Narazie tatuaż jest pokryty strupkiem, jest pomarszczony
.Nie swędzi, nie piecze... od wczoraj nic się nie zmieniło... początkowo przykrywałam to folią na noc... może to był błąd... |
|
|
|
|
#48 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślę, że lada moment zacznie się złuszczać - ja bym mimo wszystko postawiła na coś lżejszego (najlepszy jest bepanthen) i przede wszystkim jak najwięcej odkrywała tatuaż, żeby był dostęp powietrza do skóry Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-10 o 13:44 |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
- efektu końcowego nie byłam w stanie przewidzieć, tym bardziej, że robiłam sobie u gościa napis i wyszedł ok. Studio profesjonalne z wyglądu, tatuażysta również. Po prostu chyba nie jest dobry w tatuowaniu postaci...no i powinien odmówić wykonania, skoro nie czuł się na siłach. Ot tyle. Nie chodziło mi o ocenianie mojej osoby, studia, kosztów, wyboru tatuażu- tylko jego ostateczną wersję- czy da sie znieść czy niekoniecznie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
On jest generalnie odkryty... tylko na noc zawijałam folią, żeby nie obetrzeć czy czegoś innego sobie nie zrobić... człowiek w nocy się nie kontroluje
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dlatego miało go nie być u mnie na plecach i nie ma ![]() Kurczę mi się on bardzo podoba...bardzo długo szukałam właśnie takiego...jest taki silny, nie poddający się, walczący, wznoszący ręce ku górze(niebu)...nie umiałam go inaczej nazwać niż Stróż, pisząc na forum, a chciałam żebyście mniej wiecej zrozumiały przesłanie ![]() Miał być jeszcze niżej, pod łopatkami, aby jego ręce własnie "podnosiły" mnie gdy już czasami nie mam siły "wstać"... ![]() No , ale niewłaściwe miejsce już odpuściłam, bo jest mało ważne przy tym co wyszło... |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem skoro chciałaś wykonać realistyczną postać powinnaś poszukać osób, które takie coś robią. Środowisko tatuatorów jest wąskie (mówię tu o tych DOBRYCH) i łatwo się zorientować kto jaki ma styl oraz znaleźć bez problemu namiary na taką osobę. Tego anioła super zrobiłaby Ci Iza z Kult Tatto w Krakowie. Nie ogarniam jakim cudem masz niby 5 tatuaży, uważasz że się "znasz", a o podstawowych rzeczach nie wiesz... do Krakowa masz blisko - tatuaż byś miała super wykonany. Tylko fakt - trochę się czeka no i płaci się zapewne więcej niż w Zakopcu |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzeniona
|
Pomysł miałaś fajny, dobre przesłanie, więc wielka szkoda, że trafiłaś na kogoś, kto to spartaczył.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Od czasu wykonania do dzisiaj się nie zmienił, więc Pan tatuażysta widział co robił i jak to wygląda...Zresztą napisałam mu wieczorem mail'a, że moim zdaniem powinien odmówić wykonania i zapytałam czy jest świadomy w ogóle tego co zrobił komuś na całe życie i czy wie z jaką odpowiedzialnością wiąże się jego praca, przesyłając w załączniku raz jeszcze oryginał i zdjęcie jego pracy, łącznie z wypisanymi błędami (anatomia, cienie, kolor, miejsce, trzcionka itp).
Widziałam go w lustrze po skończeniu...łzy leciały mi z bólu i z szoku po tym co zobaczyłam...Nie dało się nic powiedzieć...Tego uczucia dziewczyny wierzcie mi - nie da się opisać... Smutku, szoku, niedowierzania, złego snu... Planujesz pół roku, dobierasz wzór, przesłanie, miejsce...jest to dla Ciebie bardzo osobiste, ważne, pomocne, takie Twoje "coś"...Ktoś mówi, że będzie dokładnie tak jak chcesz... Boli , ale znosisz...Czekasz na swoje "arcydzieło"... Wstajesz, a tu zonk... No nie życzę nikomu... |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Jest mi przykro, że tak wyszło, ale moim zdaniem po części sama sobie jesteś winna...
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko u ludzi, którzy się na tym znają... i nie, nie uwzięłam się na Ciebie. Po prostu piszę jak jest. Poszłaś do złego studia, do złego człowieka, więc wina leży po części po Twojej stronie. Przykro mi, ale tak jest
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszystkie moje tatuaże po zrobieniu wyglądały nawet lepiej niż na projekcie. I niestety zgadzam się z VisionAM - Polska ma wspaniałych - wręcz genialnych tatuażystów specjalizujących się w realizmie b&w Kurcze - napisałabyś nawet tutaj na forum i dziewczyny poleciłyby Ci kilkanaście osób z portfolio pełnymi tatuaży w takim stylu. Tatuaż jest straszny - mam nadzieję, że za niego nie zapłaciłaś? najrozsądniejsze co możesz zrobić to właśnie to zdjęcie porozsyłać do dobrych studiów z pytaniem czy da się coś (cokolwiek) z tym zrobić + ewentualnie kupa kasy na laser - jakoś to rozjaśnić i dopiero potem kombinować z coverem. Gdzie konkretnie robiłaś tatuaż tutaj: http://www.art-tattoo.pl/new-page.html ? czy tutaj: http://www.tattoo.zakopane.pl/index.php?id=4&id_cat=3 bo jak w tym drugim studio - to sorry - ale widzę coś takiego jak poniżej to wieję szybciej niż halny. http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1332975308.jpg http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1332975762.jpg http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1332975741.jpg http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1332975713.jpg http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1213826728.jpg (papież z arbuzem na głowie?) KAŻDY tatuaż z tej galerii to jakieś kalectwo.... Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-09-10 o 15:13 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.

- efektu końcowego nie byłam w stanie przewidzieć, tym bardziej, że robiłam sobie u gościa napis i wyszedł ok. Studio profesjonalne z wyglądu, tatuażysta również. Po prostu chyba nie jest dobry w tatuowaniu postaci...no i powinien odmówić wykonania, skoro nie czuł się na siłach. Ot tyle. Nie chodziło mi o ocenianie mojej osoby, studia, kosztów, wyboru tatuażu- tylko jego ostateczną wersję- czy da sie znieść czy niekoniecznie