|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój TŻ ciągle się obraża - powinnam z nim jechać na majówkę?
Cytat:
Niby jak mamy poznawać ludzi? Nie zaprosiła go na randkę we dwoje, wręcz przeciwnie, przedstawiła go chłopakowi, powiedziała, że ma chłopaka. Dla mnie wkurzanie się o coś takiego jest co najmniej dziwne. Czy to znaczy, że jak już mamy partnera, to musimy obracać się w stałym, odwiecznym gronie znajomych i nie wolno wprowadzać kogoś nowego do grupy? Paranoja!
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2012-04-21 o 11:08 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Autorko, ja bym nie pojechała. Przede wszystkim przez jego fochy, ale tez troche dlatego, że króciutki macie staż związku. To tylko moje zdanie, uważam, że to za poważny wyjazd. Nie znacie się tak dobrze. Poza tym powiedziałaś, że jeśli on się obrazi to zostaniesz sama. Ja bym nie chciała być w takiej sytuacji w obcym kraju..
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
przeczytałam - mój TŻ ciągle się obnaża - zaintrygowało mnie
![]() ale jak się obraża i to na początku związku, kiedy zazwyczaj każdy prezentuje swoje fajniejsze oblicze (i to niekoniecznie z premedytacją, ot - pierwsze miesiące są zazwyczaj uskrzydlające i ludzie są lepsi, fajniejsi niż zazwyczaj), to obawiałabym się, co będzie za jakiś czas. PERMANENTNY MEGA FOCH?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Ten facet to jakiś dzieciak, który lubi tworzyć toksyczną atmosferę.
Ja bym nie wytrzymała czegoś takiego. Jeśli Ty jesteś w stanie, to po prostu z nim pogadaj - ale stanowczo i tyle.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

daje mu nr telefonu itd.. Rozumiem jakiś stary kumpel, ale takie coś jest dla mnie dziwne, ja bym tak nie zrobiła i tak samo nie wyobrażam sobie sytuacji, że mój chłopak zaprasza jakąś dziewczynę poznaną na mieście