![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ja egoistka czy on egoista? Kłopot z kasą
Na twoim miejscu autorko już chyba nie liczyłabym na kasę, facet chce się ulotnić i tyle. Nie odpuszczaj i nie sugeruj się żadną miłością czy czymś tam. Z faceta wyszedł burak i koniec. Ewidentnie widać że ma w tyłku finansowe zobowiązanie wobec ciebie - ja bym olała ale długu nie darowała, oj nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Nie mam pokwitowania, to było "na gębę" tym bardziej, że ja od niego też kiedyś pożyczyłam kasę, po prostu jak miałam, to oddałam i koniec tematu. Znam go bardzo dobrze i tu nawet nie chodzi o miłość, ale o charakter - wiem po prostu, że odda i tyle, tylko że pewnie odda, jak będzie miał "nadprogramową" kasę i to mnie tak wkurza właśnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już pisałam- najpierw spłaca się dług, potem myśli o przyjemnościach. W innym wypadku osoba duuużo traci w moich oczach.
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Pogrubione: święte słowa. Szkoda, że tak wiele osób tego nie rozumie. Jak się ma dług to z pewnych rzeczy trzeba zrezygnować, zacisnąć pasa i oddać - nie ma, że boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Ja mam takie samo zdanie i dlatego właśnie jest mi tak bardzo przykro. Nie sądziłam, że on jest w stanie tak nieładnie się zachować. Teraz mam mętlik, czuję się zagubiona, nieszczęśliwa. Wiem, że czeka mnie spotkanie z nim i rozmowa, ale uwierzcie mi Dziewczyny, że nie mam na to siły ni ochoty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Przyjedzie w niedzielę, ale nie do mnie, tylko do siebie. Jak już wspominałam - nie mieszkamy razem, dzieli nas pewna odległość. Nie wiem, coraz dłużej o tym myślę i coraz bardziej przekonuję się do tego, żeby go zostawić. Nie spodziewałam się po nim takiego zachowania. Z drugiej strony - jesteśmy razem długo i on był zawsze w porządku, wręcz bardzo. Nie wiem, czy przypadkiem on nie ma mnie dość i może wybrał taki - mało elegancki sposób- zakończenia tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Jak dla mnie,to Twoj chlopak po prostu nie ma zamiaru oddac Ci kasy dlatego zgrywa obrazonego,choc tak na prawde nie mial o co sie obrazic,gra na zwloke i tyle,bo mysli ze sie obrazi i sie to odwlecze.Wez z nim pogadaj osobiscie i powiedz ze kasa a jego obrazanie to 2 rozne rzeczy,niech oddaje kase bo to nie malo pieniedzy,troszke honoru kurcze niech chlopak ma.
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.